Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(nere @ 2005 04 27, 14:20)
o ne žmona, 1200 berghofai tikrai nekainuoja. 550 mazdaug uz rinkini. ax.gif

o turguije dar maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 05 09, 16:58)
kur pinigų fabrikėlis veikia  biggrin.gif ?

Ji paišo litus blink.gif tongue.gif .
Atsakyti
Bandykit valyti actu suvilgyta medziagos skiautele. Man padeda.
Plius, kai pirkau, pardavejos ispejo, kiekviena karta po plovimo nepatingeti ir puoda bei dangti sausai nusluostyti. Iki siol mano puodai blizga smile.gif
Atsakyti
na va ir as nusipirkau 4u.gif ,bazej 400lt 4u.gif ,tik nedave nei garantijos,nei instrukcijos cry.gif ,daba stoves del grozio,bo naudotis nemokesiu blush2.gif
Atsakyti
paskaiciau apie peilius berghoffo - tai jauciu, kad noreciau, bet kai as ant stikliniu lentuciu viska pjaustau- tai tikriausiai labai greitai atsiptu, kaip kad ir visi kiti pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 09, 21:14)
paskaiciau apie peilius berghoffo - tai jauciu, kad noreciau, bet kai as ant stikliniu lentuciu viska pjaustau- tai tikriausiai labai greitai atsiptu, kaip kad ir visi kiti pas mane.

Visų pirma, kaip laikais??? 4u.gif Kaip tavo sveikata?Užbėk kada pas atidėjusias mirksiukas.gif

O dėl peilių, tai aš irgi ant stiklinės pjaustau....nu atšipo jie, tai nepagailėjau ir Maximoj gerą galąstuva už 25 lt nusipirkau, tai dabar labai gerai ir peiliai nesigadina ir galastuvas, kaip parašyta-10 metų thumbup.gif . Nemanau, kad yra peilių, kurių nereikėtų galąsti, juk jei ir patarlė yra "lašas po lašo ir akmenį pratašo", tai ką norėti iš peilių, stebuklų nebūna schmoll.gif

O puodai man puikiausiai nusivalo su abrazyviniu pieneliu, trinant persistengti nereikia, bet bent jau išdžiūvus plėmai nelieka, kaip plaunant su kokiu Feiry.
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 05 10, 13:59)

O dėl peilių, tai aš irgi ant stiklinės pjaustau....nu atšipo jie, tai nepagailėjau ir Maximoj  gerą galąstuva už 25 lt nusipirkau, tai dabar labai gerai ir peiliai nesigadina ir galastuvas, kaip parašyta-10 metų thumbup.gif . Nemanau, kad yra peilių, kurių nereikėtų galąsti, juk jei ir patarlė yra "lašas po lašo ir akmenį pratašo", tai ką norėti iš peilių, stebuklų nebūna  schmoll.gif

Gal gali parasyti, kokios firmos galastuvas, nes as perku vis po kokius 15 litu- nu man negalanda sad.gif
I kaip jis atrodo apibudink trumpai, jei gali.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 10, 14:05)
Gal gali parasyti, kokios firmos galastuvas, nes as perku vis po kokius 15 litu- nu man negalanda sad.gif
I kaip jis atrodo apibudink trumpai, jei gali.

Tas galąstuvas skandinavų gamybos, suomių ar švedų, neatsimenu, toks supakuotas, tai tik per plastmasę matyti, galąndimo tie ratukai iš kažkokios keramikos ar ko (ne metaliniai), juodas pagrindas...nu net nemoku papasakoti, nueik į Maximą turėtum rasti, juk tokių brangių nedauk.Aišku, geriausi peiliai kaime pas močiutę ant šmyrgelio (mes taip vadinam) išgaląsti...per lašinius, kaip per sviestą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 05 10, 14:43)
Tas galąstuvas skandinavų gamybos, suomių ar švedų, neatsimenu, toks supakuotas, tai tik per plastmasę matyti, galąndimo tie ratukai iš kažkokios keramikos ar ko (ne metaliniai), juodas pagrindas...nu net nemoku papasakoti, nueik į Maximą turėtum rasti, juk tokių brangių nedauk.Aišku, geriausi peiliai kaime pas močiutę ant šmyrgelio (mes taip vadinam) išgaląsti...per lašinius, kaip per sviestą tongue.gif

aciu- bandysiu ieskoti pagal kaina, nes mano 2 suratukais negalanda gerai cry.gif
Atsakyti
Na va, prisipirkau ir as Berghoff, dabar turiu 2 keptuves ir puoda, bet ziuriu pas jus yra paprasti, o pas mane visi tefloniniai blush2.gif Parasyta, kad tas teflonas nesibraizo, ir galima naudoti ir metalinius daiktus maisant, bet kazkaip as tik medinius naudoju, ir kadangi puoda irgi tefloniniu pavirsium nusipirkau, tai ir tuo paciu teko pirkti sauksta medini tongue.gif
Kadangi turguje pirkau, tai negavau jokios instrukcijos unsure.gif Gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip tokius puodus priziureti galima?
4u.gif Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 12, 10:56)
Na va, prisipirkau ir as Berghoff, dabar turiu 2 keptuves ir puoda, bet ziuriu pas jus yra paprasti, o pas mane visi tefloniniai blush2.gif Parasyta, kad tas teflonas nesibraizo, ir galima naudoti ir metalinius daiktus maisant, bet kazkaip as tik medinius naudoju, ir kadangi puoda irgi tefloniniu pavirsium nusipirkau, tai ir tuo paciu teko pirkti sauksta medini  tongue.gif
Kadangi turguje pirkau, tai negavau jokios instrukcijos  unsure.gif Gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip tokius puodus priziureti galima? 
4u.gif Dekoju is anksto  4u.gif

gal galetum pasakyti, kiek dabar turguje kainuoja berghof'ai - tiek tegloniniai, tiek netefloniniai? I keliu daliu tavo puodu rinkinys, ar tu pirkai atskirus puodus?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 12, 12:39)
gal galetum pasakyti, kiek dabar turguje kainuoja berghof'ai - tiek tegloniniai, tiek netefloniniai? I keliu daliu tavo puodu rinkinys, ar tu pirkai atskirus puodus?

Nu va, prirasiau, netas uzluzo, viskas issitryne.
Tai va. As turiu dabar 2 keptuves (20 ir 26cm skersmens) ir 1 puoda 4L. Keptuves - didesne - 60Lt + neoriginalus dangtis, bet labai gerai tinka (10Lt), mazesne keptuve be dangcio - 50Lt, puodas tefloninis, su dangciu (tinka ir mazesnei keptuvei thumbup.gif ) - 80Lt.
Stai taip. Ar jie reikalauja kokios ypatingos prieziuros ar ne? O pas jus, kiek supratau, yra neteflonines keptuves/puodai, ar ne? Man siaip reikes dar keliu, tai nezinau, kokius pirkti g.gif
Atsakyti