Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(Kuzia @ 2005 04 20, 23:22)
Man irgi šūdzzzz gaunas blink.gif , todėl tik troškinu joje unsure.gif .

blink.gif unsure.gif Nu va... As jau nusiziurejau pora Berghoff keptuviu, dabar net nezinau ne tik kur pirkt, bet ar is viso pirkt g.gif
Atsakyti
ant dangcio is vidaus pasidare tokia siaura siaura juostele ratu ,atrodo kaip RUDYS!!!!!! cry.gif cry.gif Bandziau plauti su Fairy , tai jau reikia taip nuosirdziai plauti...... cry.gif cry.gif Kas cia per bajeris? Pirkau parduotuveje , Laisves alejoje. Ar buvo kam taip?
[/quote]

pas mane irgi tas pats,..
kas per bajeriai??
as tai turguj pirkau, gal brokas g.gif
o tu i parduot. nueik, garantija gi yra ir paklausk. Ir man po to parasyk.

be to, iplovus puoda, dugnas tokiom vaivorykstinem demem nuejo. Pradejau as abejoti puodu kokybe sad.gif
Atsakyti
Nu aš savuosius jau apie pusę metų naudoju, bet tokių bajerių nėra biggrin.gif
Atsakyti
o man tai nepatinka tokie atsiliepimai sad.gif gal geriau pataupysiu ir nusipirksiu tupperware puodus g.gif tiems nora garantija nuo visokiu tokiu dalyku 30 metu...
Atsakyti
Nu net baisu pasidarė, kai paskaičiau tokių atsiliepimų. Aš jau virš metų naudoju 2 puodus ir keptuvę, tai esu labai patenkinta. Apskritai, geresnės keptuvės dar neturėjau. O Monica rašo, kad atsirado kaip rūdys. Aš tai manau, kad ten riebalai susikaupė. Ir su Fairy jie labai blogai nusiplauna, gal su soda pabandyk?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 04 22, 08:04)
Nu net baisu pasidarė, kai paskaičiau tokių atsiliepimų. Aš jau virš metų naudoju 2 puodus ir keptuvę, tai esu labai patenkinta. Apskritai, geresnės keptuvės dar neturėjau. O Monica rašo, kad atsirado kaip rūdys. Aš tai manau, kad ten riebalai susikaupė. Ir su Fairy jie labai blogai nusiplauna, gal su soda pabandyk?... ax.gif

Apie rūdis lyg aš rašiau? ax.gif Bet gal ir Monica rašė? Nesvarbu, bet pas mane tikrai ne riebalai susikaupę....Su fairy nusiplovė, bet sunkiai schmoll.gif schmoll.gif Šeštadienį varysiu i parde aiškintis.Gal kas žinote , ar yra kokia atstovybė Lietuvoje? Nes paradvėjos tai įtariu akis vartys ir myks, kad aš ką nors sugadinau.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2005 04 22, 07:59)
Apie rūdis lyg aš rašiau? ax.gif Bet gal ir Monica rašė? Nesvarbu, bet pas mane tikrai ne riebalai susikaupę....Su fairy nusiplovė, bet sunkiai  schmoll.gif  schmoll.gif Šeštadienį varysiu i parde aiškintis.Gal kas žinote , ar yra kokia atstovybė Lietuvoje? Nes paradvėjos tai įtariu akis vartys ir myks, kad aš ką nors sugadinau.

Pasidairiau internete. Tai radau pora tokių nuorodų:
http://www.meniu.lt/...id=1081&id=5095

BERGHOFF BALTIJA, UAB
KALVARIJŲ G. 41, 2005 VILNIUS,

Tel.:370 5 2750900
Tai tikriausiai taip reiktų suprasti, kad šita įmonė ir yra berghoff atstovybė...
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 04 22, 09:39)
Pasidairiau internete. Tai radau pora tokių nuorodų:
http://www.meniu.lt/...id=1081&id=5095

BERGHOFF BALTIJA, UAB
KALVARIJŲ G. 41, 2005 VILNIUS,     

Tel.:370 5 2750900   
Tai tikriausiai taip reiktų suprasti, kad šita įmonė ir yra berghoff atstovybė...

Dekui, bandysiu skambintis
Atsakyti
Pasiskambinau. Tai pasirodo pardė turėjo išrašyti garantiją metam laiko!!! Man neparašė ir net nesakė, kad tokį turėčiau gauti ... bash.gif Tipo jau kokie puodai kokie puodai, niekam niekada neprireikė nieko keisti..... Tai visa laimė, kad čekio neišmečiau ...Atstovybėj sakė, kad gali būti laaaaabai retas gamybinis brokas ir pakeis be kalbų.Tai ryt varysiu i parde aiškintis ir išsireikalauti garantinio rašto gun_smilie.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2005 04 21, 23:16)
o man tai nepatinka tokie atsiliepimai sad.gif gal geriau pataupysiu ir nusipirksiu tupperware puodus g.gif tiems nora garantija nuo visokiu tokiu dalyku 30 metu...

Norėčiau pasižiūrėti, kaip ant viryklės plastiko gaminy sriuba verda .... thumbup.gif ...o jei apie metalo puodus...ilgai man reikėtų taupyti...ir tokių Lietuvoj neplatina.
Atsakyti
ot ir ne plastiko, o plieno tie puodai. o kainuoja visai nezverishkai. nereikia ziuret i amerikonu kainas tongue.gif biggrin.gif
berods iki vasaros galo specialus pasiulymas yra.
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2005 04 23, 00:07)
ot ir ne plastiko, o plieno tie puodai.

Tupperware?????????? blink.gif
Atsakyti