Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 21, 12:18)
O kas per pakvietimas?  blush2.gif

atvirukas-kvietimas i baliu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi sorry kažkaip ne ten parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 06 21, 16:13)
atvirukas-kvietimas i baliu biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ir as tokio noliu ax.gif

QUOTE(meduzele @ 2005 06 23, 14:12)
Oi sorry kažkaip ne ten parašiau blush2.gif

g.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirsiu: nusipirkau galų gale tuos Berghoff puodus, Zeno serija blush2.gif . Dar vyras greitpuodžio užsimanė, pričiupom ir tą į kompaniją.
Tik nežinau, ar labai protingai pasielgiau: nusipirkau puodą su garintuvu g.gif Dabar galvoju, ar aš jį panaudosiu doh.gif
Kas turit, ar dažnai naudojat?
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 06 27, 16:11)
Kas turit, ar dažnai naudojat?

Aš tai dažnai rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 06 27, 16:39)
Aš tai dažnai rolleyes.gif ...

Kuzia, pasidalink, prašau, jei gali patirtimi mirksiukas.gif Ką gamini, kaip gamini, nes tikrai supratau, kad nemoku su tuo puodu tinkamai elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 06 28, 08:25)
Kuzia, pasidalink, prašau, jei gali patirtimi mirksiukas.gif Ką gamini, kaip gamini, nes tikrai supratau, kad nemoku su tuo puodu tinkamai elgtis  4u.gif

Tarkim verdu bulves puode, apkepu mėsą(kotletus, karbonadus ar kt.) keptuvėje ir dedu į garintuvą. Mums taip skaniau ir, manau, kad sveikiau smile.gif . Kai dukrytė buvo mažesnė aplamai viską ką virdavau jai dėdavau į garintuvą - ir bulves, ir mėsą, ir daržoves mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na va, pasiskaitinėjau jūsų atsiliepimus ir vistik įsigyjau berghoff puodų rinkinį, tai pakolkas esu baisiai patenkinta thumbup.gif Pirkom paprastus, be termometrų, nes dažnai kokią sriubą mėgstu su visu puodu į šaldytuvą įkišti, o termometrams, kiek supratau, tai kenkia. Dabar po truputį eksperimentuoju, nes reik dar išmokt su jais elgtis. Bet kokiu atveju, daržovės be vandens išverda puikiai, mėsą irgi be riebalų dabar kepu, nu vienu žodžiu - revoliucija mūsų virtuvėj biggrin.gif Tik vat žuvies iškept tai nepavyko, visa suiro į smulkius gabaliukus sad.gif
Atsakyti
turiu klausimą g.gif
o kaip yra su pirmu naudojimu g.gif
kaip suprantu šitie puodai yra panašūs su Zepter, Bauer puodais. žinau kad prieš naudojimą Zepter puodus reikia kelis kartus valyti su kažkokia tai pasta. o kaip yra su Berghoff puodais? Man Akropolyje pardavėjos (beje. visiškos varnos) nesugebėjo suteikt normalios informacijos. g.gif
būtau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 22, 12:05)
turiu klausimą g.gif
o kaip yra su pirmu naudojimu  g.gif 
kaip suprantu šitie puodai yra panašūs su Zepter, Bauer puodais. žinau kad prieš naudojimą Zepter puodus reikia kelis kartus valyti su kažkokia tai pasta. o kaip yra su Berghoff puodais?  Man Akropolyje pardavėjos (beje. visiškos varnos) nesugebėjo suteikt normalios informacijos. g.gif
būtau dėkinga už atsakymą 4u.gif

Insrukcijose kur buvo prie puodų pridėta tikrai apie jokias pastas nerašė schmoll.gif Buvo tik parašyta, kad švariai išplauti prieš naudojimą ir tiek...
Atsakyti
Klausykit visos, kurios nusimanot apie tuos puodus 4u.gif Ar BERGHAUS ir BERGHOF tas pats g.gif Mano vyrs nupirko BERGHOF iš kažkokio pašaliečio unsure.gif sumokėjo 600 Lt, kažin, ar ne per brangiai g.gif Kai paskaičiau jūsų postus, kad tik po 400 mokat... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 07 22, 12:44)
Klausykit visos, kurios nusimanot apie tuos puodus 4u.gif  Ar BERGHAUS ir BERGHOF tas pats g.gif  Mano vyrs nupirko BERGHOF iš kažkokio pašaliečio unsure.gif  sumokėjo 600 Lt, kažin, ar ne per brangiai g.gif  Kai paskaičiau jūsų postus, kad tik po 400 mokat... g.gif

Kadangi mūsų paprasti, be termometrų, tai mes už 5 puodus ir keptuvę tik 290 lt mokėjom rolleyes.gif
Atsakyti