Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 10, 07:20)
Termometrai gariunuose po 16 Lt, parduotuvese berods po 20 lituku.

Aciux 4u.gif Reiks lekti nusipirkti.
Atsakyti
Gal Kaune kur matet pigiau siu puodu?Gal kokios pries Kaledines akcijos vyksta?
Atsakyti
kaune berghopo puodus perku laisv4s gale senamiesčio pradžioje, prieš sporto prekes.nežinau ar ten pigiau bet galima pirkti vienetais ne komplektą.dar yra urmo bazėje neprisimenu tiksliai bet lyg 6-o sandėlio-mugės gale.Va ten tai tikrai nusiderėjau thumbup.gif toks mažutis puodukas su ilga rankena beveik visur po 50 lt, o ten nuderėjau iki 35 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 10, 07:20)
Termometrai gariunuose po 16 Lt, parduotuvese berods po 20 lituku.

Parduotuvėse po 40Lt doh.gif
Atsakyti
Aš puodus pirkau gariūnuose, jau daugiau kaip pusę metų turiu. Ir viskas tvarkoje. O sutaupiau 150 Lt. Po to važiavau dar peilius pirkti. Tie ir man patiko. thumbup.gif . Sutaupiau lyg apie 60 Lt. Man tikrai nebloga Berghoff produkcija ir palyginti su Bauer ar Zeppter tai tikrai pigi.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 12 15, 14:55)
[/b]
Parduotuvėse po 40Lt  doh.gif

Kosmaras, pinigu lupimas. doh.gif Reiks i grariunus lekti. Kas nors patvirtinkit ar tikrai ten po 16 litu???
Atsakyti
verysad.gif Atrodo, sugadinau savo mylima keptuve. Uzsimaniau keptu saulegrazu, ir iskepiau. Nuo druskos susibraize keptuves teflonas, nesmarkiai, bet uztad tu ibrezimu daug-daug g.gif
Dabar galvoju, ar jau keptuvei galas pareina ar dar ilgai galesiu naudotis? bgerghoff puslapyje lyg ir parasyta, kad nedideli ibrezimai kokybei nekenkia, bet o kai ju daug daug daug? unsure.gif

Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 18, 16:40)
verysad.gif Atrodo, sugadinau savo mylima keptuve. Uzsimaniau keptu saulegrazu, ir iskepiau. Nuo druskos susibraize keptuves teflonas, nesmarkiai, bet uztad tu ibrezimu daug-daug  g.gif
Dabar galvoju, ar jau keptuvei galas pareina ar dar ilgai galesiu naudotis? bgerghoff puslapyje lyg ir parasyta, kad nedideli ibrezimai kokybei nekenkia, bet o kai ju daug daug daug?  unsure.gif

Ka manot?

Keptuve ir toliau galima naudoti ,bet ji po truputi prades traukti maista.Bet paliginus su kitom ja galima naudoti.
Atsakyti
O aš mačiau Rimi šių puodų. Ir kainos tokios padobnos. Kur geriau pirkti ar firminėje parduotuvėje ar kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2005 12 23, 15:06)
O aš mačiau Rimi šių puodų. Ir kainos tokios padobnos. Kur geriau pirkti ar firminėje parduotuvėje ar kitur?  g.gif

Pirkau Rimi, kokybė puiki mirksiukas.gif Jau pusmetis kaip naudoju, nenusivyliau biggrin.gif Jie tokie pat, kaip ir firminėj pardėj, tik kaina skiriasi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,gavau as dovanu nuo Kaledu senio suois puodus. Labai noreciau info, kaip jai teisingai naudotis,kaip tauposi elektros energija? Kaip suprasti termometro parodymus? Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2006 01 02, 14:37)
Sveikutes,gavau as dovanu nuo Kaledu senio suois puodus. Labai noreciau info, kaip jai teisingai naudotis,kaip tauposi elektros energija? Kaip suprasti termometro parodymus? Aciu ax.gif

Siaip visa informacija turi buti prie puodu,jei jie pirkti firmineje parduotuveje.
Atsakyti