Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

O kaip turinčios puodus rankenas nusaugo? g.gif
Aš neseniai įsigijau šiuos puodus. Pas mane dujinė viryklė ir sustačius kelis puodus, plius dar keptuvę ėmė lydytis vieno puodo rankenų plastmasė (na ta kur uždeta, kad rankenos neįkaistų), nes pagavo kitos vyryklės skylės ugnies ir matyt per karšta buvo ax.gif ...
Puodai tai faini, bet rankenas tai labai turi saugoti... blink.gif arba iš manęs šeimininkė nekokia biggrin.gif Nepatinka man, kai aplink daiktą šokinėti turi cry.gif
Atsakyti
Rankenos kaip rankenos, bet pas mane baigia pareit visi termometrai unsure.gif . Liko vienas tik nenulūžęs blink.gif . Nusivyliau unsure.gif ...
Atsakyti
As irgi kelis menesius vis ziurejau situos padus parduotuve ir skaiciau sita foruma, bet pinigelui buvo gaila blush2.gif
Viena diena pasiryziau, nuejau i parduotuve ir komplekto kurio norejau, nebuvo.
Todel nusprendziau vaziati i turgu.
Ir pagaliau jau kokius 2menesius turiu as tuos puodus, pirktus turguje.
Nieko nesiskiria nuo parduotuviu. O kaina 150Lt pigiau.
Bet mano keptuve siek tiek brokuota buvo, bet tai nekenkia kepimui.
As su savo ziumplumu nepasiziurejau turguje, o reikejo.
Bet vis tiek puodai thumbup.gif
Dabar ypac, kai laikausi dietos ir kepiu viska be riebalu smile.gif
O vyrui spagecius virti thumbup.gif
Tauposi elektra labai.

Bet viena galiu patarti, tikrinkit, nepatingekit, BUTINAI TIKRINKIT puodus turgyje!!!!!!!!!!! Kiekviena ispakuokit ir apziurekit.
Tai tiek apie mano puodus.

Atsakyti
Nonna, o kuo pasireiske tas brokas?
Atsakyti
nu skaitau ir neatsistebiu is kur jus tokias kainas traukiat? blink.gif Parduotuveje, (ziurinejau keliose) berghoff puodu komplektas kainuoja apie 500-600 litu.Turguje nemaciau nieko net panasaus i juos.Yra tokie lenkiski ar kokie tai kiti papigiai blizgantys, bet jie visiskai nieko nesiskiria nuo emaliuotu.Matyt kazko nesuprantu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Nu as paziurejau, kad tik 50 litu pigiau turguje nei parduotuveje. Ziurejau 16 daliu rinkini.

Gal galit padeti apsispresti, ar pirkti 16 daliu, ar 20. Ar naudojate ta fritiurines tinkleli ir tarka? Kalbu apie puodus su termostatais, nes man jie graziausi.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 11 30, 10:41)
Nu as paziurejau, kad tik 50 litu pigiau turguje nei parduotuveje. Ziurejau 16 daliu rinkini.

Gal galit padeti apsispresti, ar pirkti 16 daliu, ar 20. Ar naudojate ta fritiurines tinkleli ir tarka? Kalbu apie puodus su termostatais, nes man jie graziausi.

tarka naudoju kai verdu garuose tongue.gif
Atsakyti
O tai ten juk yra puodas virimui garuose g.gif ar ne? Nelabai suprantu kam ta tarka tokiam dalykui naudoti? Ant dugno dedi, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 11 30, 12:36)
O tai ten juk yra puodas virimui garuose g.gif ar ne? Nelabai suprantu kam ta tarka tokiam dalykui naudoti? Ant dugno dedi, ar kaip?

kadangi aš pirkau ne komplekt o atskirus puodus tai ir kombinuoju.kartais dedu į dugną kartais vietoje dangčio ir uždengiu praaukstintu dangčiu -dubeniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 09 30, 15:50)
Rankenos kaip rankenos, bet pas mane baigia pareit visi termometrai unsure.gif . Liko vienas tik nenulūžęs blink.gif . Nusivyliau unsure.gif ...

Jo mano termometrui irgi amen unsure.gif , guli dabar tas dangtis visas israkinetas. Ar yra ju pirkti atskirai, jei taip, tai kur ir kiek jie kainuoja? Siuo klausimu Berghoff su Zepter nera ko lyginti, pas mane pastarieji senesni, bet kol kas dangciai cieli rolleyes.gif (tfu tfu tfu)
(Prisipazinsiu visko neperskaiciau, gal jau ir buvo apie tai rasyta, bet jei sugedinsit, tai skaitysiu viska ir ieskosiu, o jei zinot, tai parasykit) mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 12 08, 20:10)
Jo mano termometrui irgi amen  unsure.gif , guli dabar tas dangtis visas israkinetas. Ar yra ju pirkti atskirai, jei taip, tai kur ir kiek jie kainuoja? Siuo klausimu Berghoff su Zepter nera ko lyginti, pas mane pastarieji senesni, bet kol kas dangciai cieli rolleyes.gif (tfu tfu tfu)
(Prisipazinsiu visko neperskaiciau, gal jau ir buvo apie tai rasyta, bet jei sugedinsit, tai skaitysiu viska ir ieskosiu, o jei zinot, tai parasykit) mirksiukas.gif

Turiu aš porą Berghoff puodų ir troškintuvą , ieškau dar vieno. Aš siaubinga užuomarša, nukėliau puodo dangtį su termometru ir padėjau ant orkaitės, aišku orkaitė buvo įjungta. Dangtis kaito kol pajutau gumos kvapą, sutirpo guma apie termometrą, bet termometrui nieko neatsitiko. Žodžiu viskas baigėsi gerai ( puodo dangtis iš vidaus truputį parudavęs ) ir puodais nenusivyliau biggrin.gif
Atsakyti
Termometrai gariunuose po 16 Lt, parduotuvese berods po 20 lituku.
Atsakyti