Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(DovileG. @ 2006 04 13, 07:40)
Na patariu bent kolkas pasilikti dezute,nes kai kur be dezutes garantinis negalioja.

Nu čia tai ne tiesa. schmoll.gif Tai ką , aš turiu laikyt visus įpakavimus nuo tv, visos technikos, puodų...Nee schmoll.gif
Atsakyti
Gariunuose 12 daliu rinkinys - 420 Lt, parduoda uz 400-410 Lt
16 daliu- 400 Lt , parduoda uz 390-380 Lt
Kalbu apie rinkinius su termometrais, kietu neziurejau, nes forma negrazi man...

Rimi rinkiniai apie 50 Lt brangesni, o gal ir daugiau, firmineje dar gal 50 Lt brangiau nei Rimi...
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2006 04 13, 12:10)
Nu čia tai ne tiesa. schmoll.gif Tai ką , aš turiu laikyt visus įpakavimus nuo tv, visos technikos, puodų...Nee schmoll.gif

Tiesa nes pati dirbu su Berghoff,jei tu po savaites ateisi su menku ibrezimu ir noresi pakeisti tai prasys ir dezutes,kaip perka visada pasako.Arba taip kazkas nepatiks tai ir reikalaus dezutes.Bet jei po kokio men.atsirado koks rimtas gedimas ar zymus brokas tadanereikia.Ilgai laikyti dezutes nereikia bent pora savaiciu.
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2006 04 13, 16:07)
Gariunuose 12 daliu rinkinys - 420 Lt, parduoda uz 400-410 Lt
16 daliu- 400 Lt , parduoda uz 390-380 Lt
Kalbu apie rinkinius su termometrais, kietu neziurejau, nes forma negrazi man...

Rimi rinkiniai apie 50 Lt brangesni, o gal ir daugiau, firmineje dar gal 50 Lt brangiau nei Rimi...

Gariunuose ir padelkos buna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 04 11, 15:12)
Va isbandziau savo puodus. Isvada: rankenos KAISTA ! Dangcio nekaista, o puodo - kaista. Ech, reklama...

o gal turi dujine plytele ir kai verdi ugnis kaitina rankeneles, o turi kaisti tik dugnas biggrin.gif pas mane net smirdeti pradeda kai nenureguliuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
aš jau metai naudojuosi šiais puodais ir labai patenkinta. kažkur šiame forume skaičiau, kad juos dėmėm išmėto, man taip neatsitiko. darugė iš viso juos jau 10 metų turi, verda daug, o puodai atrodo kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(prienukai @ 2006 04 15, 13:09)
aš jau metai naudojuosi šiais puodais ir labai patenkinta. kažkur šiame forume skaičiau, kad juos dėmėm išmėto, man taip neatsitiko. darugė iš viso juos jau 10 metų turi, verda daug, o puodai atrodo kuo puikiausiai.

Kai priziuri tai jokiom demem nemeto. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gundausi ir aš tais puodais, jau beveik viską supratau, bet gal galit papasakot kuo skiriasi tos puodų serijos, tik dizainu ar ir dar kuo nors, na pvz Charm ir De luxe. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2006 04 16, 22:14)
Sveikos  4u.gif
gundausi ir aš tais puodais, jau beveik viską supratau, bet gal galit papasakot kuo skiriasi tos puodų serijos, tik dizainu ar ir dar kuo nors, na pvz Charm ir De luxe.  g.gif

Butent šie komplektai skiriasi komplektacija ir dizainu kažkiek.
Atsakyti
As jau metus naudojuosi puodais ir troskintuvu. Labai patinka, tik norejau paklaust, kaip isvalyt atsiradusias demes puoduose? Ir dar vienas klausimelis. Man kai dovanojo, tai sake, kad tefloninio troskintuvo negalima plaut su Fairy. Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(pucukelis @ 2006 04 19, 14:01)
As jau metus naudojuosi puodais ir troskintuvu. Labai patinka, tik norejau paklaust, kaip isvalyt atsiradusias demes puoduose? Ir dar vienas klausimelis. Man kai dovanojo, tai sake, kad tefloninio troskintuvo negalima plaut su Fairy. Ar tiesa?

Demes turetu atsivalyti su actu ar citrinos rugstim,na as savo keptuve plaunu su Fairy.Zinau tik tai kad nei puodam be teflono nei su teflonu negalima naudot siurksciu kempineliu reikia valyti tik svelniom medziagom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DovileG.: 19 balandžio 2006 - 14:43
Kad apie rūgštinius valiklius kažką negero išskaičius buvau oficialiam jų puslapyje - rašė, kad nepatartina unsure.gif O kai aš pirkau, tai man aiškino, kad pirmą pusmetį pakanka paprastų indų ploviklių, o paskui, jei atsiranda dėmių, reikia emulsinių ploviklių maistiniam plienui 18/10 tinkamų. Yra brangių, bet tinka ir lietuviškas "Jėga" puikiausiai, sakė...
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 04 19, 15:00)
Kad apie rūgštinius valiklius kažką negero išskaičius buvau oficialiam jų puslapyje - rašė, kad nepatartina  unsure.gif O kai aš pirkau, tai man aiškino, kad pirmą pusmetį pakanka paprastų indų ploviklių, o paskui, jei atsiranda dėmių, reikia emulsinių ploviklių maistiniam plienui 18/10 tinkamų. Yra brangių, bet tinka ir lietuviškas "Jėga" puikiausiai, sakė...

Niekas neliepia kiekviena kart su actu valyti viena kart isvalai issivalo demes poto vel velai kada jos atsiranga ,o ne kiekviena kart kai plauni. smile.gif
Atsakyti