as tai karta per menesi puodus valau ERES inox-net valikliu nerudijanciam plienui- super nusivalo, jei kokiu demeliu buna ar neblizganciu vieteliu.
Be to, nezinau, ar cia tik man, ar visoms taip buvo, kad demeliu atsirado tik po keliu pirmuju gaminimu, o paskui kazkaip jos isnyko ir nebeatsiranda. O jau is pradziu issigandusi buvo.
O dabar vel jie kaip nauji.
Nuo mano keptuvės teflooonas atskilo
Ne ten, kur kepu, bet ant tos rankenėlės, kuri kitoj pusėj, tokia mažutė
Gal nieko baisaus? Gal kur sutrenkiau? bet kad neprisimenu

QUOTE(Frosted @ 2006 04 19, 20:59)
Nuo mano keptuvės teflooonas atskilo
Ne ten, kur kepu, bet ant tos rankenėlės, kuri kitoj pusėj, tokia mažutė
Gal nieko baisaus? Gal kur sutrenkiau? bet kad neprisimenu 

Na siaip ibrezus Berghoff teflona jis nesilupa,tai ir pas tave neturetu luptis.

QUOTE(Pacific @ 2006 04 22, 18:44)
as irgi nusipirkai puodu rinkini.5 puodai+keptuve-troskintuvas.
ir rankenos plasmasines ir nekaista.
o mokejau 350lt.senukuose.
ir rankenos plasmasines ir nekaista.
o mokejau 350lt.senukuose.
Tavo puodu komplektas yra paprastesnis,dugnas daug plonesnis.

AKROPOLYJE ANTRAME AUKŠTE PRIE ERMITAŽO ATSIDARĖ NAUJAS BERGHOFF SKYRIUS.

O man ko toliau, to labiau puodai patinka
Gaminu jau beveik metus ir super
Tauposi elekrta. Idedu visko i puodus, ant mazos ugnies iki 80 rodikle nukeliauja ir isjungiu. O vakare dar siltas maistas

Gaminu jau beveik metus ir super

Tauposi elekrta. Idedu visko i puodus, ant mazos ugnies iki 80 rodikle nukeliauja ir isjungiu. O vakare dar siltas maistas

super kokybe pirkau keptuve gilia troskinti
tik pirkau ne parduotuveje o gariunuose ir perpus pigiau
nes visos gi parduotuves uzsideda, o didmeninikai siektiek duoda patentininkam i gariunus su nuolaida, tie maziau uzsideda ir del to ten zymiai pigiau o daiktas tas pats , taigi nepermokekite
nes visos gi parduotuves uzsideda, o didmeninikai siektiek duoda patentininkam i gariunus su nuolaida, tie maziau uzsideda ir del to ten zymiai pigiau o daiktas tas pats , taigi nepermokekite

QUOTE(Ernestyna @ 2006 06 03, 11:34)

mes irgi pirmok turguj

QUOTE(Ernestyna @ 2006 06 03, 10:34)

o gariunuose garantiją duoda?Nes kiek girdėjau tai parduotuvėse duoda,tad tikrai dar verta pagalvoti kur pirkti,čia jau kiekvienas nuspres kur jam geriau pirkt.
QUOTE(katiniuks @ 2006 06 03, 16:40)
o gariunuose garantiją duoda?Nes kiek girdėjau tai parduotuvėse duoda,tad tikrai dar verta pagalvoti kur pirkti,čia jau kiekvienas nuspres kur jam geriau pirkt.
Gariunuose nera jokiu garantiju.O parduoduveje duoda.

[Nezinau uz garantija 100 lt moketi plius tai geriau nereik
man tos garantijos kas tam puodui ar keptuveje nutiks
beje ne tukstancius moki o 100 lt
beje apie metus naudoju nusiskundimu neturiu
kai pirkau is technikos ten kazka, nebepamenu tai garantija dave, tokia pacia kokia ir parduotuveje duoda
man tos garantijos kas tam puodui ar keptuveje nutiks

beje ne tukstancius moki o 100 lt

beje apie metus naudoju nusiskundimu neturiu
kai pirkau is technikos ten kazka, nebepamenu tai garantija dave, tokia pacia kokia ir parduotuveje duoda