Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

As si savaitgali nusipirkau rinkini [12daliu] sios firmos.
Na man patinka, nekaista rankenos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 13, 21:25)
As si savaitgali nusipirkau rinkini [12daliu] sios firmos.
Na man patinka, nekaista rankenos  rolleyes.gif

KAi teisingai naudoji tai jos ir nekaista 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs kokios kolekcijos puodus turite? 4u.gif
Man labai gražūs ZENO, bet kad patys brangiausi, tai net nežinau ar pirkti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O as rinkausi rinkausi Berghoff puodus, o vakar nusipirkau Sillit metalo keramika. Isvaizda plius minus, bet svarbiausiai nera nikelio.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 06 15, 11:24)
O as rinkausi rinkausi Berghoff puodus, o vakar nusipirkau Sillit metalo keramika. Isvaizda plius minus, bet svarbiausiai nera nikelio.

tai metalis ne medicininis ir bakteriniu atžvilgiu prastesnis,nes uz 18/10 pliena kokibiškesnis tik sidabras,m o iš sidabro puodu nieks negamina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 06 15, 11:28)
tai metalis ne medicininis ir bakteriniu atžvilgiu prastesnis,nes uz 18/10 pliena kokibiškesnis tik sidabras,m o iš sidabro puodu nieks negamina. 4u.gif

Bakteriniu galbut, bet alerginiu.. Turim ta dziaugsma namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 06 15, 22:48)
Bakteriniu galbut, bet alerginiu.. Turim ta dziaugsma namie verysad.gif

Na ir tuoj atzvilgiu ir negeriau nes as turiu alergija visam metelui isskyrus auksa,tai tavo manymu tureciau valgyti is auksiniu puodu g.gif Nes puodams geresnio metalo uz medicinini nerudyjinti pliena kolkas nera,tai as manu kad sis plienas ir alerginiu atzvilgiu geriau. 4u.gif Na cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 06 16, 07:03)
Na ir tuoj atzvilgiu ir negeriau nes as turiu alergija visam metelui isskyrus auksa,tai tavo manymu tureciau valgyti is auksiniu puodu  g.gif Nes puodams geresnio metalo uz medicinini nerudyjinti pliena kolkas nera,tai as manu kad sis plienas ir alerginiu atzvilgiu geriau. 4u.gif Na cia tik mano nuomone

Is medicininio plieno gaminant issikiria nedidelis nikelio kiekis, is aliuminiu (tokiu senovisku) ir dabartiniu metalo keramikos neissiskiria, nebent isdauzai emali (bet per 5m. as to nesugebejau padaryti, nors man kazkaip daznokai viskas krenta is ranku). Dar vienas variantas spiziniai puodai, bet jie labai sunkus.
As cia be reikalo i Berghoff tema ilindau, bet taip apsidziaugiau, kad pagaliau galejau nusipirkti ne geletus puodus.
Atsakyti
Labas smile.gif
Pabūkit konsultantės-draugės blush2.gif Savaitgalį ruošiuosi pirkti Berghoff puodus.
Reikia mamiškų-protingų patarimų:
1. kiek pinigų reikia neštis, kad nusipirkti normalų rinkinį puodų. Visus, kurie labiausiai reikalingi, o ne krūvą, kurių taip ir nepanaudosi po to g.gif
2. Kokie dydžiai "einamiausi"?
3. Kurios kolekcijos žiūrėti? Juk ten yra kelios linijos, ar kaip čia pavadinti g.gif
4. O keptuvės Berghoff ar geros? Ar verta iš jų prikti, o gal kitos firmos būtent keptuvę žiūrėtis? g.gif
Laukiu atsakymo. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
na man tai berhof puodai labai liuks.už500 lt nusipirksi komplektą pagal savo norą.o dydžiai reikalingi priklauso nuo šeimynos-mano 4 asmenų šeimai labai praverčia ir didysis 6 litrų ir mažytis rundeliukas ant vienos rankenos, į jį labai patogu košytes virt.o keptuvė-troškintuvas tefloninė irgi labai liuks.nes blynam,bulvėm ta blizganti netinka, į ją kepu tik mėsytes be riebalų arba troškinius.turiu ir garų puodą su juo labai faina sultis darytis-sudėjai cielas uogeles ir viskas belieka tik pasiruošt į ką pilt.nusivyliau tik dubeniu su plasmasiniu dangčiu nes dangtis įplyšo verysad.gif gal koks nekokybiškas papuolė g.gif
Atsakyti
Ar galima Beghoff puoduose kaip Zepteriuose ar Bauer mesyte ar zuvi rukyti? Gal kas nors bandet? Kokius puodus ir ka dar naudojot?
Atsakyti
..sian pirkau berghoff puodus kaune, vilniaus g...ir kainas galiu parasyt, jei ka domina..puodas 2.5l - 120lt..puodas ~5l-130lt..keptuve -150lt..viskas su dangciais, nedeganciom rankenelem..jokiu kvailu ir issilydanciu plastmasiu, termometru ir teflonu..ir dizainas nieko baisaus.. uz viska 400lt.. yra ten daugybe ir kitokiu puodu puodeliu, tikrai galima issirinkt..ir instrukcija tokioms neismanelems kaip as-lietuviu kalba..
Atsakyti