Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(sniurke @ 2006 07 27, 16:05)
Gal ir Zeno, tokie apvalainus, pustom metalinem rankenom. Man, paklausus ar pasimoka visa komplekta imti, pati pardaveja pasiule pasirinkti reikiamus puodus unsure.gif Zodziu, man pardaveja labai thumbup.gif pasitaike, kaip sakoma nuo dusios patare. O vaivorykstes, sake, uzsideda nuo druskos, tai pavalyti, jei gerai prisimenu, su citrinos rugstele.

Tikriausiai ne Akropoly pirkai. Nes Akropoly pardavėja palaiko "aptarnavimo" stilių a la "ko nori? varyk iš čia" biggrin.gif .
Undine, jaučiu mes apie tą pačią pardavėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 27, 16:19)
Tikriausiai ne Akropoly pirkai. Nes Akropoly pardavėja palaiko "aptarnavimo" stilių a la "ko nori? varyk iš čia" biggrin.gif .

ne, ne Akropoly schmoll.gif Pirkau Panevezy "Babilone". Reiskia man pasiseke, nes tikrai pardaveja thumbup.gif pasitaike, kaip su drauge paplepejau.
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 27, 16:19)
Undine, jaučiu mes apie tą pačią pardavėją biggrin.gif

nu turbut kad biggrin.gif ,tai rei gal i kalvariju gatve tada vaziuot,kad nors ka suzinot pries perkant g.gif
Atsakyti
nu as ka tik is akropolio ir jau su puodais clap.gif ,pirkau ta brangiausia ZENIT ar kaip ten jis biggrin.gif ,buvo dvi pardavejas,ta nemaloni,o kt labai faina thumbup.gif ir dar vyras nupirko samciu,saukstu tu visu rinkini thumbup.gif

Atsakyti
Undine, vėliau būtinai parašyk kaip tau tie nauji puodai tarnauja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 27, 15:55)
Labiau troškintuvės? Tai kodėl pardavėja patikino, kad tai yra keptuvė kuri tinka kepti viską. Blynus taip pat.  Ir kepė tie blynai šauniai. Gaila tik vieną kartą. Sugadinau keptuvę? Kas nutiko? Kaltos vaivorykštės? Bet kai blynus kepiau jau buvo tos vaivorykštės. Vaivorykštės nuo perkaitinimo? Regis nekaitinau smarkiai, nes jau šitoj temoj buvau skaičiusi , kad perkaitinti negalima. Komplektą pirkau Akropolyje Berghoff parduotuvėj. Apie gaminimą užsiminė keliais sakiniais. Daug neklausinėjau, nes pardavėjos bendravo nemaloniai. Nenorėjau jų smarkiai erzinti, nes iš povyzos buvo galima sręsti kaip jas viskas jau užkniso. Pagalvojau, kad pati pasiskaitysiu naudojimo instrukcijoj arba Brghoff'o tinklalapyje. Bet daug info apie naudojimą, receptų pavyzdžių kaip ir nėr.
Įtariu , kad pas tave Zeno. Nes aš irgi pirkau neseniai geriausius-gražiausius-naujausius-brangiausius=ZENO. Labai įdomu, kad tau leido susikomplektuoti iš atskirų puodų.  aš irgi taip norėjau, tuo labiau, kad jų kataloge mačiau parašyta, kad ši serija puodų komplektuojama. Bet man neleido. Sako rinkinių neardom, komplektacija reiškia, kad prie rinkinio dar galim pridėt papildomai blink.gif .

Tie puodai ir nekomplektuojami jei tuometu jų nebuvo atskirai,tai komplekto ir neardo.O šiaip komplektas pigiau nei atskirai pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 27, 15:55)
Labiau troškintuvės? Tai kodėl pardavėja patikino, kad tai yra keptuvė kuri tinka kepti viską. Blynus taip pat.  Ir kepė tie blynai šauniai. Gaila tik vieną kartą. Sugadinau keptuvę? Kas nutiko? Kaltos vaivorykštės? Bet kai blynus kepiau jau buvo tos vaivorykštės. Vaivorykštės nuo perkaitinimo? Regis nekaitinau smarkiai, nes jau šitoj temoj buvau skaičiusi , kad perkaitinti negalima. Komplektą pirkau Akropolyje Berghoff parduotuvėj. Apie gaminimą užsiminė keliais sakiniais. Daug neklausinėjau, nes pardavėjos bendravo nemaloniai. Nenorėjau jų smarkiai erzinti, nes iš povyzos buvo galima sręsti kaip jas viskas jau užkniso. Pagalvojau, kad pati pasiskaitysiu naudojimo instrukcijoj arba Brghoff'o tinklalapyje. Bet daug info apie naudojimą, receptų pavyzdžių kaip ir nėr.
Įtariu , kad pas tave Zeno. Nes aš irgi pirkau neseniai geriausius-gražiausius-naujausius-brangiausius=ZENO. Labai įdomu, kad tau leido susikomplektuoti iš atskirų puodų.  aš irgi taip norėjau, tuo labiau, kad jų kataloge mačiau parašyta, kad ši serija puodų komplektuojama. Bet man neleido. Sako rinkinių neardom, komplektacija reiškia, kad prie rinkinio dar galim pridėt papildomai blink.gif .

Na aš pati dirbu Akropolyje vedėje,bet nemačiau kad pardavėjos taip elktusi, kip jūs čia rošot ir jei jau yra kokiu neaiškumų gali dar karta atvažiuot i Akropoly .Aš dirbu nuo 10 iki 17 val.Aš pati stengsiuos viska paaiškinti.O galgali pasakyt kaip ta pardavėje atrodo bandysiu pakalbėt su ja ,kad kita kart nebutų nesusipratimu.Tiesa aš būnu tik darbo dienomis ir dar rytoj būsiu. 4u.gif
Papildyta:
Ir šiaip merginos jei tik kokie neaiškumai iškarto rašykit kuom galėsiu tuom padėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 07 28, 08:32)
Tie puodai ir nekomplektuojami jei tuometu jų nebuvo atskirai,tai komplekto ir neardo.O šiaip komplektas pigiau nei atskirai pirkti.

Taip, komlektas tikriausiai pigiau, jei reikia visų tų komplekte esančių puodų. Man patiko Zeno serija. Pirkau visą rinkinį, nors mieliau būčiau įsigijusi tik tris šio rinkinio puodus plius keptuvę. Gal kažką ko nebuvo tame rikinyje, buvo galima pakeisti kitu daiktu. Panašiai kaip Sniurke pavyko Panevėžio parduotuvėj. Na bet gal tikrai neįmanoma rinkinio iškomoplektuoti, nes geriau kai nuperka iškart daugiau, ar ne? biggrin.gif

O dėl pardavėjos, tai nežinau. Negi tikrai nieko nepastebėjot? Tuo kartu dirbo dvi. Viena šviesi. Su ja viskas gerai, tik labai pasimetusi. Gal neseniai dirba? O ta kurios aptarnavimas užkliuvo - tamsi, neaukšta, mažu smakru, aukštai surištais plaukais. Žinot, gal žmogus dirba ne savo srityje? Nes susidarė įspūdis, kad paslaugumas ir aptarnavimas jai neprikalauso. Toks senų laikų pardavėjos tipas. Matyt žmogus choleriko charakterio tipo.
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 28, 10:06)
Taip, komlektas tikriausiai pigiau, jei reikia visų tų komplekte esančių puodų. Man patiko Zeno  serija. Pirkau visą rinkinį, nors mieliau būčiau įsigijusi tik tris šio rinkinio puodus plius keptuvę. Gal kažką ko nebuvo tame rikinyje, buvo galima pakeisti kitu daiktu. Panašiai kaip Sniurke pavyko Panevėžio parduotuvėj. Na bet gal tikrai  neįmanoma rinkinio iškomoplektuoti, nes geriau kai nuperka iškart daugiau, ar ne? biggrin.gif
O dėl pardavėjos, tai nežinau. Negi tikrai nieko nepastebėjot? Tuo kartu dirbo dvi. Viena šviesi. Su ja viskas gerai, tik labai pasimetusi. Gal neseniai dirba? O ta kurios aptarnavimas užkliuvo - tamsi, neaukšta, mažu smakru, aukštai surištais plaukais. Žinot, gal žmogus dirba ne savo srityje? Nes susidarė įspūdis, kad paslaugumas ir aptarnavimas jai neprikalauso. Toks senų laikų pardavėjos tipas. Matyt žmogus choleriko charakterio tipo.

Dėl parįdavėjos bandysiu aiškintis,jos pas mane keturios tai nevisada spėju pamatyti ka daro netaip.Ir jos visos neseniai dirba tai labai atsiprašom, bandysim taisyti savo klaidas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 07 28, 08:53)
Ir šiaip merginos jei tik kokie neaiškumai iškarto rašykit kuom galėsiu tuom padėsiu smile.gif

kaip faina clap.gif clap.gif tai jei ka,prasysim taves konsultaciju thumbup.gif
o pirma kart juos naudojant,nereik jokios proceduros atlikt? galima praplovus is kart naudot?

QUOTE(Yo-yo @ 2006 07 28, 10:06)

as kai buvau viena,tada buvo tik ta sviesi,tai jinai nepakele siknos nuo kedes ir nieko beveik apie puodus nezinojo ,matosi kad zmogus labai letas,ir bent jau mano manymu ne tokiam dirbt toki darba ax.gif ,kai prekes yra tokios nepygios,ir nedaug klientu,as manau kiekviena ieinanti turi pasitikt su sypsena ir iskart siulyt,klaust ju,o cia net nereaguoja kai ieini doh.gif. Vakar vel iejom su vyru,jos abi kalbasi,net nereaguoja,kad mes ten jau renkames puodus,tai as jau taip piktokai pasakiau,ar kuri is jusu gali prieiti prie musu rolleyes.gif . Manau tokios pardavejos tik varda gadina bigsmile.gif ot viska surasiau Dovilei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2006 07 28, 13:38)
kaip faina clap.gif clap.gif tai jei ka,prasysim taves konsultaciju thumbup.gif
o pirma kart juos naudojant,nereik jokios proceduros atlikt? galima praplovus is kart naudot?
as kai buvau viena,tada buvo tik ta sviesi,tai jinai nepakele siknos nuo kedes ir nieko beveik apie puodus nezinojo ,matosi kad zmogus labai letas,ir bent jau mano manymu ne tokiam dirbt toki darba  ax.gif ,kai prekes yra tokios nepygios,ir nedaug klientu,as manau kiekviena ieinanti turi pasitikt su sypsena ir iskart siulyt,klaust ju,o cia net nereaguoja kai ieini doh.gif. Vakar vel iejom su vyru,jos abi kalbasi,net nereaguoja,kad mes ten jau renkames puodus,tai as jau taip piktokai pasakiau,ar kuri is jusu gali prieiti prie musu  rolleyes.gif .  Manau tokios pardavejos tik varda gadina  bigsmile.gif ot viska surasiau Dovilei  lotuliukas.gif

Na šiaip supraskit ir merginas, jus pvz norit kad prie jusų iškarto prieitu, o prie kitų prieini tai dar ir aprėkt sugeba ,kad kai reiks pats pakviesiu ir dažnai pasitaiko aš iš patirties žinau,tai tada net verkt norisi, tai per visą dieną paslaugumas išgaruoja .Jos visas 12 val. turi išsėdėti tai i vakara ir pavargsta.Bet aš joms padarysiu pastaba kad butų malonesnės. 4u.gif
Na o dėl puodu tai pradedant juos naudo reikia gerai išplauti ir viskas, gero naudojimo. 4u.gif
Ir dar o ta šviesi ilgais ar trumpais plaukais?Nes aš ir šviesi tai kai dirbu su kompiuteriu tai ir šiknos nekeliu blush2.gif Tai jei čia apie mane sorry,bet aš apie puodus viska žinau, nes Berghoffe jau 4 metai dirbu tai tikiuosi kad ne aš. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DovileG.: 28 liepos 2006 - 14:27
QUOTE(undine @ 2006 07 28, 14:38)

aš tai tik praploviau ir naudojau mirksiukas.gif be to, esu šiais puodais laaaaaaabai patenkinta, nes ramiai galima net pieną vyrinti thumbup.gif
Atsakyti