aš esu pirkusi tenai šį rinkinį. tai į jį įeina 4 puodai + dangčiai , keptuvė + dangtis, puodas virti ant garų, bliudelis laikyti maistui šaldytuve su dangteliu, 2 padėkliukai puodams padėti, bei tokia rankenėlė kuri prisispaudžia prie dangčio jei kartais dangtis labai įkaistų. Šiaip labai patenkinta šiuo rinkiniu.
aš tai pat turiu BERGOF firmos puodus jau 2 metai ir esu labai patenkinta. Pirkau rinkinį į kurį įejo 4 puodai : nuo mažiausio iki didžiausio, puodar su ilga rankena(nežinau kaip pavadinti
) ir keptuvė. Visi puodai metalinėm rankenom, nėra jokių termometrų.
Problemų dar nesu turėjusi ir manau, kad nebus. Buvau jau ne vieną sykį ir aš ir vyras prisvilinę maistą, tai reikėjo tik užmerkti ir po 10min nei žymės neliko. Purkom juos KAUNE, netoli Pažeminės perėjos yra jų atstovybė. Mokėjom jei gerai atsimenu 420 Lt, o garantijos laikas tai
labai ilgas

QUOTE(DAUKVILE @ 2005 02 20, 02:44)
aš tai pat turiu BERGOF firmos puodus jau 2 metai ir esu labai patenkinta. Pirkau rinkinį į kurį įejo 4 puodai : nuo mažiausio iki didžiausio, puodar su ilga rankena(nežinau kaip pavadinti
) ir keptuvė. Visi puodai metalinėm rankenom, nėra jokių termometrų.
Problemų dar nesu turėjusi ir manau, kad nebus. Buvau jau ne vieną sykį ir aš ir vyras prisvilinę maistą, tai reikėjo tik užmerkti ir po 10min nei žymės neliko. Purkom juos KAUNE, netoli Pažeminės perėjos yra jų atstovybė. Mokėjom jei gerai atsimenu 420 Lt, o garantijos laikas tai
labai ilgas 

Ir aš tokius ar panašius Berghoff puodus turiu. Manau, kad jų kokybė atitinka kainą ir net lenkia.
O dėl garantijos, tai Europoje jiems duoda 30 metų garantiją.
O mums tai parduotuvė davė tik 1 metus. Gal mes naudotis nemokam?

O tai kaip tada suprast, kad mano "Berghoff" puodų garantija "visam gyvenimui", kaip ir Bauer?
Pas mane aiškiai parašyta garantiniai įsipareigojimai - 12 mėnesių nuo pardavimo datos. Ant parduotuvės garantinio lapo.
O kortelių su Lifetime Guarantee irgi pridėta, bet jos man atrodo,
Lietuvoj negalioja.
O kortelių su Lifetime Guarantee irgi pridėta, bet jos man atrodo,

QUOTE(Juni @ 2005 02 19, 14:21)
aš esu pirkusi tenai šį rinkinį. tai į jį įeina 4 puodai + dangčiai , keptuvė + dangtis, puodas virti ant garų, bliudelis laikyti maistui šaldytuve su dangteliu, 2 padėkliukai puodams padėti, bei tokia rankenėlė kuri prisispaudžia prie dangčio jei kartais dangtis labai įkaistų. Šiaip labai patenkinta šiuo rinkiniu.
Rankenėlė reikalinga bliudui nuo puodo nukelti, o bliūdas naudojamas vietoje dangčio, kai reikia tūrį padidinti. Tai yra puodas turi būti užgruzytas ne daugiau 2/3. Jeigu pridėjai perdaug pvz. bulvių, tada vietoje dangčio reikia dėti bliūdą.
QUOTE(mamairute @ 2005 02 21, 10:41)
Rankenėlė reikalinga bliudui nuo puodo nukelti, o bliūdas naudojamas vietoje dangčio, kai reikia tūrį padidinti. Tai yra puodas turi būti užgruzytas ne daugiau 2/3. Jeigu pridėjai perdaug pvz. bulvių, tada vietoje dangčio reikia dėti bliūdą.
aaa... supratau

Tai kur Vilniuje ju firmine parduotuve? Kiek supratau, Akropolyje brangiau?
QUOTE(song @ 2005 02 21, 14:09)
mėginkit gariūnuose, dar ir nusiderėsit.
QUOTE(song @ 2005 02 21, 15:09)
Berghoff atstovybė Vilniuje yra Kalvarijų g. 41
QUOTE(song @ 2005 02 21, 14:09)
kalvarijų g. 41/17.
Aš taip pat naudojuosi šitos firmos puodais, peiliais , maisto ruošimui reikalingais įrankiais (samčiu, grūstuvu, didžiuoju šaukštu ir t.t.) ir nusiskundimų neturiu
...čia peiliais skundėsi kažkas...na gal tuo kur universalus ir viską pjaustyti galima, gal jis kiek ir atšipęs, bet kai pagalvoju, kad juo vyras plastmasę man nematant pjaustė...
žodžiu džiaugiuosi puodais jau 3, kitais įrankiais 1 metai ir tik džiaugiuosi, trūkumų nematau, o termometras vienas irgi buvo drėgmės gavęs(plaunant), tai parasojo gal kokį mėnesį ir dingo tie lašeliai ir dar labai džiaugiuosi, nes jie tikrai dujas taupo, užverdi ką reikia, paskui ant mažiausios ugnies ir verdą kuo puikiausiai, net troškinius įsigudrinau anksčiau išjungti, patys baigia troškintis...na galėčiau tik vardinti ir vardinti privalumus, tik kas dėl rankenėlių, tai nereikia , kad ugnis jas siektų, visada ugnį užstatau taip, kad tik dugnas kaistų , manau dėl perkaitinimo čia tos rankenėlių plastmasinės dalys kaikam nukrenta.Didelis prašymas, jei kuri turit receptus, kaip tuose puoduose gaminti, siųskit žinią į mano AŽ, kaip nors susisieksim, būčiau labai dėkinga