Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

As jau trecius metus naudoju Berghof firmos puodus ir labai dziaugiuosi man jie patinka. Beje ju peiliai irgi thumbup.gif
Atsakyti
Receptai

Čia rusiški receptai gaminti Berhoff puodais, gal rasit ką naudingo.
Atsakyti
Čia kažkas rašė, kad puodai pirkti turguje yra visi brokuoti, tai aš labai atidžiai apžiūrėjau savo puodus ir ant dugno (puodu viduje) aptikau, ištrupėjusius plotelius. Tiesa tie ištrupėjimai labai negilūs, pastebimi tik gerai įsižiūrėjus. Dabar galvoju ar po ilgesnio naudojimo nenusilups visas dugnas?
Atsakyti
ar tikrai turguje neapsimoka pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Pipeika @ 2005 01 14, 10:35)
nezinau, kas cia uz keturis simtus pirko, mes gariunuose klausem praeita sestadieni - penki puodai, keptuve ir garpuodis su metalinem rankenom ir geriausiu dugnu kainuoja 550 litu, didziausias ir brangiausias rinkinys apie 800 litu.

Savanoriu prospekto Rimi 14 ar 16 daliu komplektas kainuoja 400 LT. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2005 01 24, 16:36)
Čia kažkas rašė, kad puodai pirkti turguje yra visi brokuoti, tai aš labai atidžiai apžiūrėjau savo puodus ir ant dugno (puodu viduje) aptikau, ištrupėjusius plotelius. Tiesa tie ištrupėjimai labai negilūs, pastebimi tik gerai įsižiūrėjus. Dabar galvoju ar po ilgesnio naudojimo nenusilups visas dugnas?

Nesigraužk, Proza, ir nekreipk dėmesio į smulkius defektus. Tai nėra kitaiskas levakas - ir į turgų, ir į parduotuves puodai atkeliauja ta pačia mašina ir niekas nerūšiuoja, tipo brokuotas - turgun, nebrokuotas - parduotuvėn. Tie patys savininkai turi prekybos taškus turguje ir, pvz.:Akropolyje. Turi gerus puodus ir džiaukis.
Atsakyti
Paisadalinkit patirtimi, kaip sekasi naudotis komplekte esančią tarka.
Atsakyti
Prieš kelias dienas buvau akropolio "Berghoff" keptuvės tefloninės nusipirkti, tai, toks puodų rinkinys , kur firminėj parduotuvėj 459 Lt, Akropoly 559 lt. +7 proc. nuolaida su maximum kortele.
Atsakyti
gal kas turit BERGHOFF firmos peilius,labai užsinorejau tikrai geru peiliu.nusibodo vargt su savaisiais, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 02 16, 18:18)
gal kas turit BERGHOFF  firmos peilius,labai užsinorejau tikrai geru peiliu.nusibodo vargt su savaisiais, doh.gif

Nesidžiaugia žmonės tais peiliais, nes greitai atšimpa. Jeigu tikrai domiesi gerais virtuviniais peiliais, pasiklausinėk aplinkui, neseniai Zepter, pripūsdami miglos apie visokias nuolaidas, po 200 Lt peilių komplektą pardavinėjo. Peiliai cool, trūkumas - be stovo.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 02 16, 22:16)
Nesidžiaugia žmonės tais peiliais, nes greitai atšimpa. Jeigu tikrai domiesi gerais virtuviniais peiliais, pasiklausinėk aplinkui, neseniai Zepter, pripūsdami miglos apie visokias nuolaidas, po 200 Lt peilių komplektą pardavinėjo. Peiliai cool, trūkumas - be stovo.

bat gi ten reikia dar imt puoda ar ka nors ,Berghof peiliai kainuoja 150 lt su stovu ir plius žirkles pardavejas tai labai gyre sako gales vyras skustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 02 16, 22:27)
bat gi ten reikia dar imt puoda ar ka nors ,Berghof peiliai kainuoja 150 lt su stovu ir plius žirkles pardavejas tai labai gyre sako gales vyras skustis  g.gif

Parodoj namų pasaulis ar kaip ten, nepamenu, jokių puodų imti nereikėjo ir galėjai pirkti už 200 Lt. Stovą gariūnijoj gali nusipirkti už 10 Lt arba arkietėje ant sienos kabinamą laikiklį su magnetu. O begrhofo peiliu po pusės metų ne tik vyras nesiskus, bet tu gražiai mėsytės neatpjausi, aš savo atidaviai giminaičiams. Be to, zepterinių išvis nereikia (ir negalima) galąsti.
Užeikite:
http://i.euniverse.c...32/freddie3.swf
Atsakyti