Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(vysnaitele @ 2007 08 29, 19:53)
Sveikos gyvos, mielos mamos smile.gif

Tikiuosi, priimsite mane bevaike bei nepatyrusia ir suteiksite siek tiek informacijos smile.gif
Saziningai perskaiciau visas zinutes apie KT tiek sioje, tiek kitoje temoje, bet galu gale tik galva nuo informacijos srauto susisuko, tai sugalvojau, kad reikia tiesiog paklausti...

Man 23 m., visa gyvenima kenciu nuo per mazo svorio. Vienu metu buvau siek tiek  priaugusi ir labai patenkinta. Tik del labai skausmingu menstruaciju daugiau nei pries metus pradejau gerti Lyndinette 20. Nezinau, ar del ju, ar siaip del kazkokiu sveikatos problemu, svoris pradejo nepaliaujamai kristi. Na ir aisku, dar sumazejes noras gyvenima gadino (plius nuovargis, bloga nuotaika, bet tai cia irgi neaisku, kiek tame KT kaltes). Pries 3 menesius po visu metu vartojimu nusprendziau mesti.
Ir kosmaras dabar! Kelios dienos pries prasidedant mm negaliu miegoti. Guliu per naktis kaip zombis atmerktom akim ir is proto einu. Menesines dar skausmingesnes, nei pries pradedant vartoti KT. Po keleto dienu viskas siaip ne taip susitvarko, ir gyvenimas vel grazus. PMS irgi ziaurus..
Susijauke mano hormonai... sad.gif

Taigi nusprendziau, kad reikia pleistra isbandyti. Gyvenu ne Lietuvoj, tai paprasiau drauges, jog atsiustu siuntinuka, laukiu dabar. Tik prisiskaiciusi apie jusu patirtis pradejau labai bijoti. Ar nenukris man svoris dar labiau? (jau nebelabai yra kam kristi, tiesa sakant... sad.gif ). O be to negimdziusi as dar. Del vaisingumo labai nepergyvenciau, nes su draugu esame nusprende, kad isivaikinsim, bet zinoma, nesinoretu prisizaisti, neaisku, kaip ateity gali viskas susiklostyti.

Oij prirasiau... Busiu labai dekinga uz bet kokia issakyta nuomone ir patarimus.
Is anksto labai aciu wink.gif

Keista, g.gif kad tau svoris krenta, nes su kontraceptikais turetu būti atvirksciai. Juk hormonai. Kaskada bandžiau ir tabletes, turėjau spirale, bet pleistras man yra pats patogiausias ir geriausias . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 08 30, 16:59)
Pries Melisos gimima, naudojausi pleistru 3 metus be pertraukos. Kai sumenem vaikeli, atklijavau ir jau kita menesi pastojau. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Saunuma biggrin.gif vadinasi, galiu nesukt galvos del tos pertraukos.. bigsmile.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
naudoju pirmą kartą, bet nepraeina kraujavimas jau antra savaitė? verysad.gif Nežinau, ar čia normalu? Gal kam taip buvo? Kiek ilgai tęsėsi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 09 04, 22:02)
naudoju pirmą kartą, bet nepraeina kraujavimas jau antra savaitė?  :verysad: Nežinau, ar čia normalu? Gal kam taip buvo? Kiek ilgai tęsėsi?  :unsure:

Nepergyvenk pirma menesi ir man taip buvo, naudoju siaip virs 2 metu, pirmais menesiais buvo dar kazkoks silpnumas,pykinimas. Bet labai greitai praejo ir iki siol esu patenkinta
:super :super
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2007 09 04, 22:30)
Nepergyvenk pirma menesi ir man taip buvo, naudoju siaip virs 2 metu, pirmais menesiais buvo dar kazkoks silpnumas,pykinimas. Bet labai greitai praejo ir iki siol esu patenkinta
  thumbup.gif  thumbup.gif

nu jei dar silpnumas tik būtų, bet tas kraujavimas... kol vartojau KT viskas buvo gerai nuo pirmo mėnesio. Nebenoriu jau to pleistro, nevertėjo net pradėt cool.gif

O jei dabar nusiimčiau tą pleistrą ir pradėčiau KT? Ar nebūtų lb blogai? ax.gif Tik dabar klausimas iškilo kada jas pradėt vartot ir kaip teisingai nustatyt pirmą mėnesinių dieną, jei ištisai kraujuoju jau kuris laikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 09 05, 00:00)
nu jei dar silpnumas tik būtų, bet tas kraujavimas... kol vartojau KT viskas buvo gerai nuo pirmo mėnesio. Nebenoriu jau to pleistro, nevertėjo net pradėt  cool.gif

O jei dabar nusiimčiau tą pleistrą ir pradėčiau KT? Ar nebūtų lb blogai?  ax.gif Tik dabar klausimas iškilo kada jas pradėt vartot ir kaip teisingai nustatyt pirmą mėnesinių dieną, jei ištisai kraujuoju jau kuris laikas  g.gif

Geriausiai tau i visus klausimus atsakytu tavo gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 09 05, 11:03)
Geriausiai tau i visus klausimus atsakytu tavo gydytoja 4u.gif

patikėk pas mus tokios gydytojos.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 09 05, 11:45)
patikėk pas mus tokios gydytojos..  blink.gif

Kaip ir pas mus turbut biggrin.gif Cia ir tai geriau pataria...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 05, 11:50)
Kaip ir pas mus turbut biggrin.gif  Cia ir tai geriau pataria...

tai va įdomu ar gerai būtų jei nusiimu pleistrą ir iš karto pradėčiau gerti KT g.gif , įsivaizduoju kad turėtų būt gerai, bet kaip iš tikro g.gif . Gal kas perėjo iš karto nuo pleistro prie KT ax.gif
Atsakyti
Ir KT ir KP tie patys hormonai, tik kitaip patenka. geriau su gumytėm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shviesi @ 2007 09 05, 19:49)
Ir KT ir KP tie patys hormonai, tik kitaip patenka. geriau su gumytėm bigsmile.gif

na kaip cia pasakius geriau su gumitem. Mes tai pastoviai turejome ta problema kad gumytes plysdavo. Man atrodo kad is karto neissirinksi sau geriausio. Keleta isbandai o po to issirenki tinkama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariuska: 05 rugsėjo 2007 - 19:09
QUOTE(katiliukas @ 2007 09 05, 14:27)
tai va įdomu ar gerai būtų jei nusiimu pleistrą ir iš karto pradėčiau gerti KT  g.gif , įsivaizduoju kad turėtų būt gerai, bet kaip iš tikro  g.gif . Gal kas perėjo iš karto nuo pleistro prie KT  ax.gif

Manau pabaigusi pakuote pleistru po 7d pertraukos gali pradeti gerti KT,taip ir pereisi prie ju, nes kaip kitaip,tai as nezinau...

QUOTE(shviesi @ 2007 09 05, 19:49)

Oj ne schmoll.gif Gumytem gyvenime nebepasitikesiu biggrin.gif Plius dar ir nepatinka man su jom smileysex.gif
Atsakyti