Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(katiliukas @ 2007 09 05, 15:27)
tai va įdomu ar gerai būtų jei nusiimu pleistrą ir iš karto pradėčiau gerti KT  g.gif , įsivaizduoju kad turėtų būt gerai, bet kaip iš tikro  g.gif . Gal kas perėjo iš karto nuo pleistro prie KT  ax.gif

Manau, kad, jei laiku nusiimi pleistra, tada susergi ir gali nuo pirmos menesiniu dienos gert KT.
O as savo gydytoja pilnai pasitikiu...
Atsakyti
Labai gailiuosi,kad tuos pleistrus naudojau doh.gif ,taip blogai dar niekada nesijaučiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 06, 12:46)
Labai gailiuosi,kad tuos pleistrus naudojau doh.gif ,taip blogai dar niekada nesijaučiau verysad.gif

Tiesiog ne visi vaistai visiems zmonems tinka... verysad.gif Tikrinant ar vaista galima isleisti i rinka daroma daugybe tyrimu, ir jei vartojant eksperimentini vaista ne maziau kaip 70 proc. zmoniu nuo jo pasveiksta, jis isleidziamas i rinka...Taciau yra dar ne daugiau kaip 30 proc. zmoniu, kuriems tas vaistas netinka. Ta nulemia skirtinga zmoniu genetika... ax.gif Tai vat ax.gif
Atsakyti
Pleistra naudoju gan seniai, bet buvau sugalvojus gerti tabletes: savijauta nekokia,visas organizmas vėl taikosi iš naujo, tad vėl grįžau prie pleistro.
Atsakyti
O tikrai negalima klijuot pleistro be menesiniu? Man ju po Postinor'o gerimo nera jau 7sav, nesu nescia,bet saugotis tai noretusi visgi... Gal sakau organizmas sureaguotu i hormonus (is pleistro) ir atsirastu tos menesines? g.gif
Atsakyti
nusiklijauvau vistik aš tą pleistrą ir iš karto pradėjau gert tabletes, ir ką manot - kraujavimas iš karto baigėsi thumbup.gif , tikiuosi nieko blogo neatsitiks kad per anksti nusiklijavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 07, 00:08)
O tikrai negalima klijuot pleistro be menesiniu? Man ju po Postinor'o gerimo nera jau 7sav, nesu nescia,bet saugotis tai noretusi visgi... Gal sakau organizmas sureaguotu i hormonus (is pleistro) ir atsirastu tos menesines? g.gif

Kazkaip keistai cia blink.gif Gal tu geriau ne su mumis konsultuokis, o su profesionalu unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 06, 23:08)

aš manau kad galima, tik pirmas 7 dienas reikia papildomos apsaugos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 07 rugsėjo 2007 - 11:56
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 06, 23:08)

Manau,kad ne mūsų o ginekologo konsultacijos tau reikia, jis tau tiksliai pasakys galima klijuot ar ne umn.gif ,čia ne juokai nono.gif
Atsakyti
Vienas pazistamas siendien pasake, kad nuo rugsejo 1d visi kontraceptikai parduodami tik su receptu. Ar tikrai taip? Tai ka, del kt reiks kas menesi eit pas gydytoja recepto? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 07, 18:51)
Vienas pazistamas siendien pasake, kad nuo rugsejo 1d visi kontraceptikai parduodami tik su receptu. Ar tikrai taip? Tai ka, del kt reiks kas menesi eit pas gydytoja recepto?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tikrai taip. Tik ne visos vaistinės šios nuostatos laikosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 07, 20:30)
Tikrai taip. Tik ne visos vaistinės šios nuostatos laikosi wink.gif

Bet gi nesamone.... O kaip su Postinor'u bus? blink.gif irgi recepto reiks? Mes tai juokavom, absurdiskiausia butu, jei ir gumytes tik su receptu parduotu lotuliukas.gif
Atsakyti