Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

Sveikutės 4u.gif
Seniau naudojau KP ir buvau labai patenkina. Paskui perėjau prie KŽ, naudojau apie 6mėn., ir likau nepatenkinta, todėl noriu sugrįžti prie KP. Šiandien po pertraukos yra ta diena, kada turėčiau dėtis KŽ, bet užsiklijavau KP. Kažin ar gerai aš padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake_80 @ 2007 09 13, 13:04)
Man labai nepatiko evra pleistras, pirma-tai auga svoris, antra-beria spuogais oda. Tik vienas privalumas, kad nepykindavo, o nuo kitu KT pykina.  g.gif

Sveikos. 4u.gif Naudojau iki gimdimo 3 metus ir po gimdimo jau naudoju 3men. Viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Grizau vakar is Turkijos vacation4.gif ir kaip sakiau bandziau nedaryti pertraukos , kad nesulaukti menesiniu. Viskas super thumbup.gif rytoj klijuosiu anteros pakuotes 2 pleistra be poilsio savaites. Ginekologe sake , kad galima net 3 pakelius is eiles.

Kai maidziausi juroje ir baseine, tai truputeli atsiklijuodavo krastai, bet kai oda isdziuna-viskas vel prilimpa tvirtai. Man Erva pleistras yra superine kontroceptine priemone. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 16 rugsėjo 2007 - 01:08
QUOTE(rudaake_80 @ 2007 09 13, 13:04)
Man labai nepatiko evra pleistras, pirma-tai auga svoris, antra-beria spuogais oda. Tik vienas privalumas, kad nepykindavo, o nuo kitu KT pykina.  g.gif

Tavo vietoi manau geriau butu rasyt,ne nepatiko,o man netiko mirksiukas.gif
Svoris neauga,spuogais neberia,spuogus isvis pamirsau pagymdzius thumbup.gif
Atsakyti
laba. taigi man 17metu, ir pradejua naudot KP, tik dar kaip uzsiklijavus as jy yra pirma diena.. taigi noriu pasiklausineti truputely. visu pirma tai kad man dar nera 18, nepakenks kad naudosiu pleistra, ir tikimybe kad jis veiks isliks? beto kai uzsiklijavau pleistra, jis neuzsiklijavo lygiai, yra rauksletu vietu ant jo...tai reiskia kad jis nebeveiks ar islieka ta pati tikimybe kad jis veiks? ir dar noriu paklaust, pvz klijuojant ant nugaros ar ranku, nesvarbu kurioje vietoje prisklijuosiu, jis vistiek veix? ar yra tam tikros zonos pvz ant ranku, kuriose veikia kuriose neveikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 16, 22:37)
laba. taigi man 17metu, ir pradejua naudot KP, tik dar kaip uzsiklijavus as jy yra pirma diena.. taigi noriu pasiklausineti truputely. visu pirma tai kad man dar nera 18, nepakenks kad naudosiu pleistra, ir tikimybe kad jis veiks isliks? beto kai uzsiklijavau pleistra, jis neuzsiklijavo lygiai, yra rauksletu vietu ant jo...tai reiskia kad jis nebeveiks ar islieka ta pati tikimybe kad jis veiks? ir dar noriu paklaust, pvz klijuojant ant nugaros ar ranku, nesvarbu kurioje vietoje prisklijuosiu, jis vistiek veix? ar yra tam tikros zonos pvz ant ranku, kuriose veikia kuriose neveikia?  blush2.gif

Turetu buti instrukcija, kaip teisingai klijuot pleistra ir kuriose vietose. Jei rauksle didele ir neimanoma islyginti, tai gal uzsiklijuok kita pleistra.
Mano nuomone, puiku, kad pagalvoji apie kontracepcija. Aisku geriausia butu nueiti pas savo ginekologe ir viska issiaiskinti.
Atsakyti
Radau kai ką, gal kam įdomu paskaityti bus apie kontracepcijos pasekmes blink.gif
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm Nesuprantu, kaip išvis tada apsisaugot nuo nėštumo, išskyrus "gumytes" ? g.gif O čia ištrauka iš to puslapio, kuri verčia abejoti šio straipsnio tikroviškumu g.gif
"Bažnyčia, per kurią Dievas apreiškia savo valią, perspėja: kontraceptinių priemonių naudojimas yra sunki nuodėmė. Nes yra prieš žmogaus, kaip Dievo vaiko, prigimtį, sveikatą ir esminius santuokos tikslus - vaikų gimdymą ir meilę. Meilė be pagarbos žmogaus kūnui negalima. Yra dvi teisėtos ir prigimtinės priemonės - nevaisingos dienos ir susivaldymas"
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 17, 12:18)
Radau kai ką, gal kam įdomu paskaityti bus apie kontracepcijos pasekmes  blink.gif
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm Nesuprantu, kaip išvis tada apsisaugot nuo nėštumo, išskyrus "gumytes" ?  g.gif O čia ištrauka iš to puslapio, kuri verčia abejoti šio straipsnio tikroviškumu  g.gif
"Bažnyčia, per kurią Dievas apreiškia savo valią, perspėja: kontraceptinių priemonių naudojimas yra sunki nuodėmė. Nes yra prieš žmogaus, kaip Dievo vaiko, prigimtį, sveikatą ir esminius santuokos tikslus - vaikų gimdymą ir meilę. Meilė be pagarbos žmogaus kūnui negalima. Yra dvi teisėtos ir prigimtinės priemonės - nevaisingos dienos ir susivaldymas"

Jezus marija, baikit juokint tokiais straipsniais lotuliukas.gif Jei taip butu, tai visos vartojancios kontracepsija butu didziausios ligones.
Va tokie baznytpalaikiai atsiprasant ir prikuria tokiu straipsniu. Dauguma cia punktu visiskai nepriklauso nuo kontracepsijos vartojimo, o nuo pacio zmogaus, jo poziurio ir gyvenimo budo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 17, 12:38)
Jezus marija, baikit juokint tokiais straipsniais  lotuliukas.gif  Jei taip butu, tai visos vartojancios kontracepsija butu didziausios ligones.
Va tokie baznytpalaikiai atsiprasant ir prikuria tokiu straipsniu. Dauguma cia punktu visiskai nepriklauso nuo kontracepsijos vartojimo, o nuo pacio zmogaus, jo poziurio ir gyvenimo budo.

Tai būtent, tą ir sakau, kad siaubas ko prirašo doh.gif Na kontraceptikai sukelia šalutinių poveikių, gal ne visoms, bet sakau gal ne tokių žiaurių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 17, 13:53)
Tai būtent, tą ir sakau, kad siaubas ko prirašo  doh.gif Na kontraceptikai sukelia šalutinių poveikių, gal ne visoms, bet sakau gal ne tokių žiaurių  schmoll.gif

Visko neskaiciau, bet man rodos, cia is adatos vezimas priskaldytas ir surasytos visos ligos, kuriomis sirgo naudojancios kontraceptikus. Tik kazin, ar nuo ju tos ligos... Akim permeciau - nuo vezio kaip tik girdejau saugo, mmm neisreguliuoja, o atvirksciai. Del neistikimybes, LPL, tai manau nuo paties zmogaus priklauso. Juk ir a la naturaliai saugodamasis gali neistikimauti bei apsikresti. Beto, remiantis baznycia, taip iseitu, kad ir gumyciu negalima, juk irgi nenaturalus seimos planavimas biggrin.gif
Man tai pikta, tegu tie kunigiuksciai geriau pasiskaito abortu ir nepilnameciu mamu statistika, gal uzsiciaups.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 17, 08:17)
Turetu buti instrukcija, kaip teisingai klijuot pleistra ir kuriose vietose. Jei rauksle didele ir neimanoma islyginti, tai gal uzsiklijuok kita pleistra.
Mano nuomone, puiku, kad pagalvoji apie kontracepcija. Aisku geriausia butu nueiti pas savo ginekologe ir viska issiaiskinti.

na vos uzklijavus pleistra atsirado pora mazyciu rauksliu sonuose, o diena panesiojus ta pleistra per vidury pleistro atsirado tokia linija, lyg praskirtu pleistra...nzn ka daryt....ar bus rizikos jeigu as jo nekeisiu? nejaugi visu pleistrai uzsiklijuoja visiskai nesusiglamze? taip kaip fotkese internete?
Atsakyti
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 17, 19:03)
na vos uzklijavus pleistra atsirado pora mazyciu rauksliu sonuose, o diena panesiojus ta pleistra per vidury pleistro atsirado tokia linija, lyg praskirtu pleistra...nzn ka daryt....ar bus rizikos jeigu as jo nekeisiu? nejaugi visu pleistrai uzsiklijuoja visiskai nesusiglamze? taip kaip fotkese internete?

Na, aš tokiais atvejais perklyjuodavau.. gal čia iš baimės pastoti (dar biški ne laikas ax.gif ), bet man atrodė, kad taip saugiau. Realiai, po 2 m. naudojimo jau pradėjau skirti, kur jau oro tarpai, o kur nepiktybinė raukšlelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 17, 21:34)
Na, aš tokiais atvejais perklyjuodavau.. gal čia iš baimės pastoti (dar biški ne laikas  ax.gif ), bet man atrodė, kad taip saugiau. Realiai, po 2 m. naudojimo jau pradėjau skirti, kur jau oro tarpai, o kur nepiktybinė raukšlelė  biggrin.gif

tai gal gali patarti ka daryti... nes manau, kad neimanoma uzklijuoti taip kad butu visiskai lygus pleistras, nes juk judu, ir jis trinasi.... na apibudinsiu kaip atrodo pleistras... per vidury pleistro ir tokia linija lyg butu perbreztas pleistras ir tos linijos sonai tokie oro tarpai galima sakyt..na jie neprilipe...ir siaip visas pleistras tpx linijom isbraizytas..bet daugiau tu oro tarpu nera.... tad nzn ka daryti.... nejaugi pas jus pleistras buna lygutelis, ne vieno ibrezimo ir ne vienos rauksles?
Atsakyti