aš irgi esu išbandžiusi įvairiose vietose klijuoti kur tik yra galima, bet galiausiai ir labiausiai man patiko kaip kad čia ir rašė,ant pilvo,laikosi super,net krašteliai neatlimpa, ir tikrai kai tarkim nebūni susilenkusi,tai jis lygut lygutėlis, tai dabar yra ramu nerealiai
yra buvę ir raukšlelių ir t.t. bet viskas baigdavosi gerai,nebuvo dideli tie tarpai,tai į galvą neimdavau
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 19, 16:57)
atsakymai buvo pateikti, kad galima perklijuot arba galima neperklijuot... o ar dings poveikis to pleistro jei neperklijuosiu, neparasete.... noriu zinot ar nebus taip kad, uzklijuosiu antra pleistra, pradesiu myletis ir pastosiu...... jei sis pleistras del tu oro tarpu neveiksmingas, t.y nebeapsaugos nuo nestumo, tada reikia kita det.... o jei apsaugos tai kam det kita ir laukt dar savaite ilgiau?
Nauja neklijuok.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 19, 11:44)
Tavo irigi fainuole.
O Melisa, tesiog nuotraukose geriau iseina, nei tikroveje.
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 19, 15:57)
atsakymai buvo pateikti, kad galima perklijuot arba galima neperklijuot... o ar dings poveikis to pleistro jei neperklijuosiu, neparasete.... noriu zinot ar nebus taip kad, uzklijuosiu antra pleistra, pradesiu myletis ir pastosiu...... jei sis pleistras del tu oro tarpu neveiksmingas, t.y nebeapsaugos nuo nestumo, tada reikia kita det.... o jei apsaugos tai kam det kita ir laukt dar savaite ilgiau?
Tai kad nemanau, jog kuri galėtų tau pasakyti veiksmingas jis ar ne
Mes tau pasakėm, kaip kiekviena elgiamės, bet tik tau nuspręsti, kur ta pleistro atsiklijavimo riba, kai tu jau jį keisi. Čia tik tavo sprendimas
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 19, 16:57)
Perklijuok nauja ir nesuk sau galvos.
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 20, 08:54)
jeigu nuo pleistro yra salutiniai poveikiai, tai gali reiksti kad vis del to pleistras veikia?
Ziurint kokie tie poveikiai, gali ir ne nuo KP but.
QUOTE(raine @ 2007 09 20, 14:32)
Sveikutes!
Niu as irgi pradejau tais pleistrais dometis,nes KT gerti visai nebenoriu
Gal galit patart koks yra geriausias,o gal ten tik vienos rusies yra
Kazkaip nesidomejau anksciau tai ir nebezinau beveik nieko

Niu as irgi pradejau tais pleistrais dometis,nes KT gerti visai nebenoriu
Gal galit patart koks yra geriausias,o gal ten tik vienos rusies yra
Pleistras yra tik vienos rusies "Evra"
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 20, 14:11)
Aha aisku
QUOTE(_anna_ @ 2007 09 20, 07:54)
jeigu nuo pleistro yra salutiniai poveikiai, tai gali reiksti kad vis del to pleistras veikia?
Perklijuok ta pleistrą..
Sveikutes,
as irgi esu viena is pleistro naudotoju
. naudojau pleistra pusantru metu, paskui nusprendeme nesisaugoti, taigi po 3 men pastojau ir pagimdziau mergyte
. Maitinti baigiau pries 4 men ir nusprendziau vel gryzti prie pleistro
. Cia ir prasidejo linksmybes. Pirmiausia tai, kad mmm tesesi is pradziu 3, veliau dvi savaites
t.y. susirgdavau uzsiklijavus jau antra ar trecia pleistra. Na bet, 3 menesiai yra normalu, kol viskas susireguliuoja, bet dabar jau 4 menesiai ir vistiek. Ir dar. Niekada nekamavo galvos skausmai. Na gal retkarciais ir pasitaikydavo, bet dabar vos ne kas antra diena
. Nesuprantu kas dar galetu buti. Ar kam teko susidurti su tokia beda, kad po gimdymo organizmas netoleruotu pleistro?
as irgi esu viena is pleistro naudotoju