pleistriuka bandziau ir as. bet man jis kazkaip atsiklijuodavo...
o tada reikia kita klijuotis, paskaiciavau - brangoka, todel dabar naudoju KŽ, ir esu labai patenkinta.
teko ir man naudotis pleistru,bet tada mėn.laiko sedėjau kaip ant adatų,kad nepastočiau,labai jau jis man nepatiko
o dabar tyriu įsidėjusi spiralę ir dėl nieko nereikia jaudintis
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 16, 09:27)
pleistriuka bandziau ir as. bet man jis kazkaip atsiklijuodavo...
o tada reikia kita klijuotis, paskaiciavau - brangoka, todel dabar naudoju KŽ, ir esu labai patenkinta. 
Svarbiausia kad butume patenkinti
sveikutes gal zinote kokios hormonu dozes yra pleistre? niekaip neapsisprendziu ka rinktis pleistra ar yasminelle?
QUOTE(gussste23 @ 2007 05 16, 16:09)
sveikutes gal zinote kokios hormonu dozes yra pleistre? niekaip neapsisprendziu ka rinktis pleistra ar yasminelle?
nugi netgi atsiverčiau pleistro tą instrukciją,ir štai ką radau parašyta,cituoju: "Veikliųjų medžiagų iš pleistro išsiskiria 7 dienas, per 24 val išsiskiria 150 mikrogramų norelgestromino ir 20 mikrogramų etinilestradiolio". Tai tau ką nors sako? Man tai nieko asmeniškai
QUOTE(daivukste @ 2007 05 16, 18:06)
nugi netgi atsiverčiau pleistro tą instrukciją,ir štai ką radau parašyta,cituoju: "Veikliųjų medžiagų iš pleistro išsiskiria 7 dienas, per 24 val išsiskiria 150 mikrogramų norelgestromino ir 20 mikrogramų etinilestradiolio". Tai tau ką nors sako? Man tai nieko asmeniškai
nesuprantu aš tokių terminų
tikiuosi atsakiau į tavo klausimą jei teisingai jį supratau 
Na jei klausia zmogus,reiskis supranta apie ka
QUOTE(Sejle @ 2007 05 15, 19:30)
QUOTE(daivukste @ 2007 05 16, 08:01)
Iš tikrųjų,juk organizmas turi prisitaikyti prie kažko naujo
taip pat ir su pleistru,bet aš labai tikiuosi,kad tie maži šalutiniai poveikiai tikrai praeis,tik kai čia kad ir rašė,turi truputi praeiti laiko
sėkmės naudojantis ir nenusivilti,juk viskas bus labai

kol kas lauksiu, o po to ziuresim... na bent jau tris menesiu reikia panautot manau.. o jei nepraeis, reikes kazka keisti
QUOTE(Miglota @ 2007 05 16, 20:03)
kol kas lauksiu, o po to ziuresim... na bent jau tris menesiu reikia panautot manau.. o jei nepraeis, reikes kazka keisti
Na aš labai tikiuosi, kad tau tiks ir patiks
QUOTE(Dalbara @ 2007 05 11, 18:33)
Pienelis baigesi, tai ir nusperendziau naudoti kontraceptini pleistra, nes tos tabletes tai man netiko, labai isryskedavo salutiniai pozymai, kaip nuotaiku kaita , nuovargis, skyciu kaupimas. Siandien jau savaite kaip naudoju KP ir man jis super. Nei raukslejasi, nei oda niezti, galima sakyti is viso nejauciu as jo, o salutiniu reiskiniu irgi kol kas nieko nejaucu....
QUOTE(jurgita112 @ 2007 05 18, 15:37)
Pienelis baigesi, tai ir nusperendziau naudoti kontraceptini pleistra, nes tos tabletes tai man netiko, labai isryskedavo salutiniai pozymai, kaip nuotaiku kaita , nuovargis, skyciu kaupimas. Siandien jau savaite kaip naudoju KP ir man jis super. Nei raukslejasi, nei oda niezti, galima sakyti is viso nejauciu as jo, o salutiniu reiskiniu irgi kol kas nieko nejaucu.... 
As pleistra naudojau pries antra nestuma ir man jis labai patiko, nebuvo jokiu salutiniu pozymiu. Dabar naudoju piliules, nes gaila pinigeliu, brangokas jis, pries metus buvo 40 lt, o dabar gal dar daugiau kainuoja