Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(venita @ 2007 10 23, 04:00)
SOS!! Pleistra naudoju jau puse metu. Is pradziu viskas gerai buvo, taciau dabar jau koks trecias menuo, kai menesiniu ciklas visai issiderino. Siaip menesines turetu prasideti tik nusiemus pleistra, o man jos prasideda trecios savaites vidury! Ir jau ne pirmakart taip. Gal kam panasiai buvo?

Buvo man taip, tik tepliojimai budavo trecios savaites pradzioje, o po to vel viskas susireguliavo...Buna taip, kad kartais kazkaip nukrypsta nuo kurso... unsure.gif Bet sirgdavau visada ta pacia diena...
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2007 10 23, 03:00)
SOS!! Pleistra naudoju jau puse metu. Is pradziu viskas gerai buvo, taciau dabar jau koks trecias menuo, kai menesiniu ciklas visai issiderino. Siaip menesines turetu prasideti tik nusiemus pleistra, o man jos prasideda trecios savaites vidury! Ir jau ne pirmakart taip. Gal kam panasiai buvo?

Manau geriau pasikonsultuoti su ginekologe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 10 22, 13:03)
Man tepliojo kokius 3 men. g.gif Bet kartais ir dabar dar taip pasitaiko doh.gif
Nukelineju tada, kai labai reikia, o apie pasiankstinima, tai nelabai apskritai ta imanoma padaryti unsure.gif

Tepliojo kasdien, ar tik kazkuriuo ciklo metu?

O kelinta diena pasirodo mmm? Man tai kazkaip neaiskiai... Pirmadieni vakare nusiklijavau, tai 2 dienas gausiau tepliojo, o tada jau prasidejo normalios mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 26, 18:03)
Tepliojo kasdien, ar tik kazkuriuo ciklo metu?

O kelinta diena pasirodo mmm? Man tai kazkaip neaiskiai... Pirmadieni vakare nusiklijavau, tai 2 dienas gausiau tepliojo, o tada jau prasidejo normalios mmm  blush2.gif

Tepliodavo tik trecios savaites pradzioje pirmas 2 dienas...Man prasideda po 3 dienu kai nusiklijuoju pleistra (as ji klijuoju/nusiklijuoju sekmadieni, o prasideda treciadieni) 4u.gif
Atsakyti
nezinau,kaip jums merginos tas pleistras,bet as kalbejau su viena ginekologe,nes norejau pati ta pleistra pradeti nesiot.Taciau ji pasake ,kad puse jos klienciu grysta niescios nuo sitos,,kontraceptines ,,apsaugos. nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama mama @ 2007 10 27, 00:20)
nezinau,kaip jums merginos tas pleistras,bet as kalbejau su viena ginekologe,nes norejau pati ta pleistra pradeti nesiot.Taciau ji pasake ,kad puse jos klienciu grysta niescios nuo sitos,,kontraceptines ,,apsaugos. nestuke.gif  biggrin.gif

Na, nezinau kokia ji statistika remiasi, bet NEREIKIA ČIA MŪSŲ GASDINTI, ne visos dar yra pasirengusios mamomis tapti... schmoll.gif Vartoju pleistra jau 4 metai, dar kaip zinia nepastojau, ir nesiruosiu. Tos, kurios teisingai vartoja pleistra ir nepastoja..Va, uzsirasiau pas savo gine, tai butinai jos paklausiu, ziuresim ka pasakys...Turbut pasijuoks ir sakys, o tu gi nepastojai, tai ko cia nerviniesi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 10 26, 23:24)
Na, nezinau kokia ji statistika remiasi, bet NEREIKIA ČIA MŪSŲ GASDINTI, ne visos dar yra pasirengusios mamomis tapti... schmoll.gif Vartoju pleistra jau 4 metai, dar kaip zinia nepastojau, ir nesiruosiu. Tos, kurios teisingai vartoja pleistra ir nepastoja..Va, uzsirasiau pas savo gine, tai butinai jos paklausiu, ziuresim ka pasakys...Turbut pasijuoks ir sakys, o tu gi nepastojai, tai ko cia nerviniesi... cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As 3 metus naudojau ir ne nestuke.gif , o kai sumaniau, atsiklijavau ir iskarto nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos. prisijungiau ir as prie jusu forumo.
nuo sekamdienio naudoju KP ir man kazkoks keistas jausmas. galiu bet kada pasakyti, kurioj vietoj mano pleistras, nes man pastoviai ta vieta degina. nzn, ar cia alergija, ar siaip pasalinis pozymis. gal kam buvo taip?
del menesiniu tai nustebau-vos tik pleistra uzsiklijavau, ir jos beveik dingo. ar cia normalu?
dar del klijavimo vietos-daugiau gyvenime nebesiklijuosiu ant pilvo. dabar kvailinu save, nes pastoviai jis man atsilupa. o vakar po karstos vonios tai isvis kosmaras buvo-jau maniau, kad tas pleistras daugiau nebeprilips......
tai va, tiek mano potyriu siam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2007 11 07, 19:27)
sveikos. prisijungiau ir as prie jusu forumo.
nuo sekamdienio naudoju KP ir man kazkoks keistas jausmas. galiu bet kada pasakyti, kurioj vietoj mano pleistras, nes man pastoviai ta vieta degina. nzn, ar cia alergija, ar siaip pasalinis pozymis. gal kam buvo taip?
del menesiniu tai nustebau-vos tik pleistra uzsiklijavau, ir jos beveik dingo. ar cia normalu?
dar del klijavimo vietos-daugiau gyvenime nebesiklijuosiu ant pilvo. dabar kvailinu save, nes pastoviai jis man atsilupa. o vakar po karstos vonios tai isvis kosmaras buvo-jau maniau, kad tas pleistras daugiau nebeprilips......
tai va, tiek mano potyriu siam kartui smile.gif

Del deginimo, tai ir man buvo toks lyg niezejimas, lyg deginimas. Pirmo pleistro vietoj niezejo kelias dienas, antro jau maziau. O pradejus antra pakuote nebera jokiu nemaloniu jausmu. Buvau pradejus galvot, kad gal alergija nuo kliju, bet matyt reikejo odai priprasti prie pleistro. Gal ir tau taip bus. Kitu atveju tikriausiai teks atsisakyti KP.
O kiek jis atsilupa?Visas ar tik krasteliai?Gal del to, kad vanduo per karstas? Maudykis vesesniam arba po dusu, tada neatsilups. Nors man tai net pirty neatsilupa ax.gif
Atsakyti
O kiek jis atsilupa?Visas ar tik krasteliai?Gal del to, kad vanduo per karstas? Maudykis vesesniam arba po dusu, tada neatsilups. Nors man tai net pirty neatsilupa

kai maudziausi vonioje, tai atsilupo iki puses. siaubingai issigandau, kad visai nukris. po to siaip ne taip pavyko ji priklijuoti, bet dabar vienas krastas atvepes. galiu laikyti kad ir 10min prispaudus, vis tiek jis atsiklijuos. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2007 11 08, 19:05)
O kiek jis atsilupa?Visas ar tik krasteliai?Gal del to, kad vanduo per karstas? Maudykis vesesniam arba po dusu, tada neatsilups. Nors man tai net pirty neatsilupa 
kai maudziausi vonioje, tai atsilupo iki puses. siaubingai issigandau, kad visai nukris. po to siaip ne taip pavyko ji priklijuoti, bet dabar vienas krastas atvepes. galiu laikyti kad ir 10min prispaudus, vis tiek jis atsiklijuos.  mad.gif

Tuomet perklijuok ji nauju.Kad truputi krasteliai apsilaupe tai nieko tokio,bet jei puse, tai geriau perklijuot ir nerizikuot 4u.gif
Papildyta:
Mergos, o ar gali but, kad nuo KP atsirastu baltu ir nelabai kvapniu isskyru? man pries keleta dienu atsirado g.gif O gal cia del ovuliacijos padaugejo ju mastau.gif Ale kad kvapas tai man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 16, 09:27)
pleistriuka bandziau ir as. bet man jis kazkaip atsiklijuodavo...  g.gif  o tada reikia kita klijuotis, paskaiciavau - brangoka, todel dabar naudoju KŽ, ir esu labai patenkinta.  lotuliukas.gif

cia kiekvieno pripratimas, aisku. As klijuoju ant nugaros, tai man gerai prisiklijuoja. Nu, jo budavo kad ir man per pirmas kelias savaites, kai klijavau pirmuosius pleistrus, siek tiek atisklijuodavo. Bet po to jau nebe. Man asmeniskai pleistras patogiau del jutiminiu dalyku. Na, ir mano draugas visai pritaria pleistro naudojimui. Zymiai ramiau gyvenu. Nezinau, ar pastebejot tos kur naudojat pleistra, kad ir PMS susireguliuoja daug geriau. Kazkaip nebebunu tokia pikta kaip anskciau. Ypatingai draugas ta pastebejo biggrin.gif
Atsakyti