Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(bolesiukas @ 2007 11 12, 11:50)
pradesiu naudok kp  ir pasakykit man nemoksai,jei pleistra klijuoju pirmadieni,tai ir kita savaite reiks pirmadieni?a ,ar sekmadieni 7a diena g.gif pasirinkau evra ka manot? blush2.gif

Perklijuoti reikia ta pacia diena. Tai ir antra, ir trecia pleistra perklijuok pirmadieni.Ir ketvirta savaite nuklijuoti pirmadieni reikia.
O be Evros daugiau jokiu kitokiu pleistru nera, kiek zinau ax.gif
Atsakyti
nusprendžiau ir aš naudoti pleistrą, bet po trečio užklijavimo praėjus dienai, man pradėjo tepliot. Kas čia reiškia? man regis kad anksčiau esu skaičius temoje, kad kažkam taip buvo. ir ar taip būna kiekvieną mėn.?? man nelabai patinka schmoll.gif
pardon, bet labai jau tingiu skaityt visą temą, gal kas neužpuls ir atsakys?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 11 12, 13:51)
nusprendžiau ir aš naudoti pleistrą, bet po trečio užklijavimo praėjus dienai, man pradėjo tepliot. Kas čia reiškia? man regis kad anksčiau esu skaičius temoje, kad kažkam taip buvo. ir ar taip būna kiekvieną mėn.?? man nelabai patinka  schmoll.gif
pardon, bet labai jau tingiu skaityt visą temą, gal kas neužpuls ir atsakys?? blush2.gif  4u.gif

Pirmais menesiais gali teplioti,ir tai normalu,nes organizmas turi prisitaikyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 12, 14:02)
Pirmais menesiais gali teplioti,ir tai normalu,nes organizmas turi prisitaikyti.  ax.gif

aaa, ačiū 4u.gif , o tai ajau aš galvoju, kad čia gal kas netinka.
O kiek tų mėn. tokių gali būti?
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 11 12, 13:51)
nusprendžiau ir aš naudoti pleistrą, bet po trečio užklijavimo praėjus dienai, man pradėjo tepliot. Kas čia reiškia? man regis kad anksčiau esu skaičius temoje, kad kažkam taip buvo. ir ar taip būna kiekvieną mėn.?? man nelabai patinka  schmoll.gif
pardon, bet labai jau tingiu skaityt visą temą, gal kas neužpuls ir atsakys?? blush2.gif  4u.gif

suprantu kad gal tingi skaityti visa tema, bet gal nepatingek perskaityti visa instrukcija?
kaip visad galit prdeti vartoti nepaskaiciusios? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 11 12, 16:58)
suprantu kad gal tingi skaityti visa tema, bet gal nepatingek perskaityti visa instrukcija?
kaip visad galit prdeti vartoti nepaskaiciusios? blink.gif

perskaičiau instrukciją prieš vartodama, bet ten neteikia informacijos - iš skyrelio - iš asmeninės patirties... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 11 12, 15:01)
aaa, ačiū  4u.gif , o tai ajau aš galvoju, kad čia gal kas netinka.
O kiek tų mėn. tokių gali būti?

Paprastai apie 3men, bet gali ir maziau, o gal ir daugiau siek tiek.
Man tepliojo tik pirma menesi.
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 11 13, 11:19)
perskaičiau instrukciją prieš vartodama, bet ten neteikia informacijos - iš skyrelio - iš asmeninės patirties... mirksiukas.gif

asmenines patirties??
kokia dar asmenine patirtis yra pasalinis poveikis pirmais naudojimo menesiais? o apie tai ten raso
Atsakyti
ar yra normalu, kad kai pleistra uzsiklijavau ant rankos, man dabar siaubingai niezti? kai buvo pleistriukas ant pilvuko, tai degino, bet niezulio nebuvo.
kaip suprantu, tai kiekviena savaite mano potyriai vis keisis. idomu, kas bus, kai trecia pleistra klijuosiu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 11 13, 11:19)

Klaidinga butu remtis asmenine patirtim. Cia ne sampunas,kuri lengva ranka gali rekomenduoti drauge. Kiekvienai KP poveikis gali buti individualus. Jei kyla klausimu,kuriu anotacijoje TIKRAI nera,kreipkis i gydytoja.

QUOTE(meow @ 2007 11 14, 15:34)
ar yra normalu, kad kai pleistra uzsiklijavau ant rankos, man dabar siaubingai niezti? kai buvo pleistriukas ant pilvuko, tai degino, bet niezulio nebuvo.
kaip suprantu, tai kiekviena savaite mano potyriai vis keisis. idomu, kas bus, kai trecia pleistra klijuosiu?  g.gif  unsure.gif

KP naudoji pirma menesi?Jei taip,tai antra menesi tokiu pojuciu jau nebeturetu buti,o jei bus- vadinasi tau pleistras netinka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 14, 16:51)
KP naudoji pirma menesi?Jei taip,tai antra menesi tokiu pojuciu jau nebeturetu buti,o jei bus- vadinasi tau pleistras netinka.

siaip raso kad pasalinis poveikis ivariai gali pasireiksti iki triju menesiu g.gif
Atsakyti
[/quote]

taip, pleistra naudoju pirma menesi. gaila, ismeciau inofrmacijos lapeli, tai negaliu paskaityti, ar yra toks salutinis poveikis....
Atsakyti