as ir pleistriuka naudoju pirma menesi
ir man kol kas jokio salutinio poveikio,nejauciu net jo.net pamirsau ji
QUOTE(meow @ 2007 11 14, 20:16)
taip, pleistra naudoju pirma menesi. gaila, ismeciau inofrmacijos lapeli, tai negaliu paskaityti, ar yra toks salutinis poveikis....
ant jo dar aiskiausiai parasyta kad neismetumete
kazkaip as nesuprantu daugelio, kaip jus taip zaidziat su vaistais
QUOTE(Lamia @ 2007 11 14, 18:34)
Tas tiesa.
QUOTE(meow @ 2007 11 14, 20:16)
taip, pleistra naudoju pirma menesi. gaila, ismeciau inofrmacijos lapeli, tai negaliu paskaityti, ar yra toks salutinis poveikis....
Berods yra. Ir tai visai logiška, bet kokia pleistrą užklijavus laikyk tiek laiko- oda susierzins. Reikia laiko, kad priprastų oda prie jo. Sakau, man gal 2 ar 3 pleistrai kėlė niežėjimą, o dabar (baiginėju 2 pakuotę) jau viskas gerai
Sveikos, merginos
as irgi si menesi pradejau naudoti KP, taciau susiduriau su viena problemele
perskaiciau visa tema, bet neradau apie tai jokios info
taigi noriu paklaust ar kuriai nors buvo prasidejus alergija nuo KP???
nezinau ar cia sutapimas, bet man pirma pleistro uzklijavimo savaite prasidejo alergija, is pradziu pavieniai spuogeliai, bet db kasdien vis labiau isberia ir lb niezti... pradejau vartot vaistus nuo alergijos, taciau ir jie nepadeda
nebezinau ka toliau ir daryt, ar nuimt ta pleistra ir ziuret kas toliau darysis ar kentet ta niezuli, vistik islieka galimybe, jog alergija man ne nuo pleistro...
nezinau ar cia sutapimas, bet man pirma pleistro uzklijavimo savaite prasidejo alergija, is pradziu pavieniai spuogeliai, bet db kasdien vis labiau isberia ir lb niezti... pradejau vartot vaistus nuo alergijos, taciau ir jie nepadeda
nebezinau ka toliau ir daryt, ar nuimt ta pleistra ir ziuret kas toliau darysis ar kentet ta niezuli, vistik islieka galimybe, jog alergija man ne nuo pleistro...
QUOTE(Lamia @ 2007 11 15, 12:55)
ant jo dar aiskiausiai parasyta kad neismetumete
kazkaip as nesuprantu daugelio, kaip jus taip zaidziat su vaistais
perkaiciau visa ir kazkaip ismeciau is iprocio, nes kai kt geriau 2 m, jau mintai viska zinojau ir nelaikydavau tu lapeliu. taigi suveike refleksas, kad reikia ismesti.....
bet manau, kad galima reikiama visa info ir internete rasti
QUOTE(meow @ 2007 11 15, 12:31)
na bet ne forumuose
siaip kazkada buvo tas informacinis lapelis internete, bet neberandu
QUOTE(Lamia @ 2007 11 15, 14:22)
na bet ne forumuose
kazkiek info radau kontracepcija.lt, o siaip siom dienom eisiu naujos pakuotes pirktis, tai ir vel turesiu informacini lapeli
QUOTE(vaidulliux @ 2007 11 15, 12:23)
Sveikos, merginos
perskaiciau visa tema, bet neradau apie tai jokios info
taigi noriu paklaust ar kuriai nors buvo prasidejus alergija nuo KP???
Greičiau tą pleistrą nuklijuok. Jei alergija išnyks, vadinasi buvo nuo jo. Spėliojimai čia nieko nepadės.
QUOTE(meow @ 2007 11 15, 12:31)
perkaiciau visa ir kazkaip ismeciau is iprocio, nes kai kt geriau 2 m, jau mintai viska zinojau ir nelaikydavau tu lapeliu. taigi suveike refleksas, kad reikia ismesti.....
Nueik į www.vaistai.lt ,įvesk į paiešką "evra" ir išmes tau anotaciją.
pati geriausia kontraceptine priemone
naudojau 2 metus
QUOTE(meow @ 2007 11 14, 14:34)
ar yra normalu, kad kai pleistra uzsiklijavau ant rankos, man dabar siaubingai niezti? kai buvo pleistriukas ant pilvuko, tai degino, bet niezulio nebuvo.
kaip suprantu, tai kiekviena savaite mano potyriai vis keisis. idomu, kas bus, kai trecia pleistra klijuosiu?

kaip suprantu, tai kiekviena savaite mano potyriai vis keisis. idomu, kas bus, kai trecia pleistra klijuosiu?
Pleistrą naudoju antrus metus ir kokį kartą į tris mėnesius užeina niežulio priepuoliukas. Mano giliu įsitikinimu, jei tai nėra pastovu, tai ne alergija. Gali būti, kad netinkama dušo želė išsausino odą ir ji taip sureagavo į pleistrą. Bet man niežtėdavo tik pirmą dieną.
QUOTE(Zip @ 2007 11 15, 19:53)
Pleistrą naudoju antrus metus ir kokį kartą į tris mėnesius užeina niežulio priepuoliukas. Mano giliu įsitikinimu, jei tai nėra pastovu, tai ne alergija. Gali būti, kad netinkama dušo želė išsausino odą ir ji taip sureagavo į pleistrą. Bet man niežtėdavo tik pirmą dieną.
as ir nemanau, kad man kokia alergija. siaip ar taip, jau praejo man tas niezulys, tai gal siaip oda jautresne ant rankos ir susidirgino
QUOTE(Lamia @ 2007 11 14, 14:31)
asmenines patirties??
kokia dar asmenine patirtis yra pasalinis poveikis pirmais naudojimo menesiais? o apie tai ten raso
kokia dar asmenine patirtis yra pasalinis poveikis pirmais naudojimo menesiais? o apie tai ten raso
bliamba, ko jūs puolat???