O as sndn bandziau vazele su akriliniais dazais nudazyt ir priklijuot servetele, bet tie akriliniai dazai man pasirode kazkokie kvaili...
Vos ciut palieti ir jau viskas nusivalo
ar ir jum taip yra?ar as cia kazka ne taip darau?
Nu akriliniai tokie jau yra
Juos reikia gerai nudžiovinti.
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 15:05)
O as sndn bandziau vazele su akriliniais dazais nudazyt ir priklijuot servetele, bet tie akriliniai dazai man pasirode kazkokie kvaili...
man irgi tas pats buvo. Aš nudažiau butelį akriliniais dažais, po to klijavau servetkas tai lygtais ir laikėsi, nes atsargiai dariau. Bet kai nulakavau, tai man viskas kaip skūra nusimovė
O aš tai dabar nusipirkau iš Senukų grunto. Tai juo padengi stiklą ir po to gali dažyti kaip nori. Tai aš radau tokią išeitį iš situacijos
QUOTE(darata @ 2007 07 01, 19:47)
man irgi tas pats buvo. Aš nudažiau butelį akriliniais dažais, po to klijavau servetkas tai lygtais ir laikėsi, nes atsargiai dariau. Bet kai nulakavau, tai man viskas kaip skūra nusimovė
Tai aš ir nesuprantu, kaip kitoms išeina tuos butelius padaryti
O aš tai dabar nusipirkau iš Senukų grunto. Tai juo padengi stiklą ir po to gali dažyti kaip nori. Tai aš radau tokią išeitį iš situacijos
As tai sakiau su emulsiniais dazais pabadysiu padaryt
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 01, 21:34)
labai jau gražių dalikėlių mums čia prorodei ačiū
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 21:39)
na emulsiniai tai geriau laikysis, bet jei lakuosi akriliniu laku, tai vėl neaišku kaip ten jie ar nesusipeš
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 16:05)
Ko gero ne akriliniai dažai kvaili, o kaltas pats vazos paviršius. Kartais būna stiklinių ar keraminių paviršių kurių dekuoruoti nepavyksta. Keramika pavyzdžiui, būna padengta kažkokiu spec. laku ar glazūra nuo kurios akrilas atšoka nors tu ką
QUOTE(Estrea @ 2007 07 02, 16:45)
Gal is jusu kas dalyvavo kursuose, kaip jums patiko, naudinga? Ar pacios, savaraniskai visko mokotes?
Aš tai savarankiškai
Sveikutės
, seniai pas jus lankiausi. Va, noriu pranešt, kad šiandien Jyske paroviau 2 laikrodžiu, idealius dekupažavimui
. nupiginti nuo 19,99 iki4,99. Kvadratiniai, pagrindą galima dekupažint, o ant viršaus stiklas prisisuka su skaičiais. Man patiko. Arba galima išimt patį laikrodžio mechanizmą su rodyklės ir pritaisyt prie dekupažuotos vinilinės plokštelės. ir taip darysiu
. Nuotraukas įkelsiu vėliau, bo dabar su fotiku negerovės...
oaze ačiū už info,
kaip tik ieškojau rodyklių, o jos kokios? iš skardos ar kartoninės?
Iš skardos, aukso spalvos. Aišku, gi galima ir jas nutepliot... Jaučiu, varysiu dar pirkt
. turesiu ką kolegom 5 kabinetus pridovanot