Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

O as sndn bandziau vazele su akriliniais dazais nudazyt ir priklijuot servetele, bet tie akriliniai dazai man pasirode kazkokie kvaili... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Vos ciut palieti ir jau viskas nusivalo mad.gif ar ir jum taip yra?ar as cia kazka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
Nu akriliniai tokie jau yra sad.gif Juos reikia gerai nudžiovinti.
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 15:05)
O as sndn bandziau vazele su akriliniais dazais nudazyt ir priklijuot servetele, bet tie akriliniai dazai man pasirode kazkokie kvaili...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Vos ciut palieti ir jau viskas nusivalo  mad.gif  ar ir jum taip yra?ar as cia kazka ne taip darau?  g.gif

man irgi tas pats buvo. Aš nudažiau butelį akriliniais dažais, po to klijavau servetkas tai lygtais ir laikėsi, nes atsargiai dariau. Bet kai nulakavau, tai man viskas kaip skūra nusimovė doh.gif Tai aš ir nesuprantu, kaip kitoms išeina tuos butelius padaryti g.gif
O aš tai dabar nusipirkau iš Senukų grunto. Tai juo padengi stiklą ir po to gali dažyti kaip nori. Tai aš radau tokią išeitį iš situacijos tongue.gif
Atsakyti
Dekoratyviniai elementai namams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 01, 19:47)
man irgi tas pats buvo. Aš nudažiau butelį akriliniais dažais, po to klijavau servetkas tai lygtais ir laikėsi, nes atsargiai dariau. Bet kai nulakavau, tai man viskas kaip skūra nusimovė  doh.gif Tai aš ir nesuprantu, kaip kitoms išeina tuos butelius padaryti  g.gif
O aš tai dabar nusipirkau iš Senukų grunto. Tai juo padengi stiklą ir po to gali dažyti kaip nori. Tai aš radau tokią išeitį iš situacijos  tongue.gif

As tai sakiau su emulsiniais dazais pabadysiu padaryt lotuliukas.gif kazin gera ideja ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 01, 21:34)

labai jau gražių dalikėlių mums čia prorodei ačiū thumbup.gif
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 21:39)
As tai sakiau su emulsiniais dazais pabadysiu padaryt  lotuliukas.gif  kazin gera ideja ar ne  g.gif

na emulsiniai tai geriau laikysis, bet jei lakuosi akriliniu laku, tai vėl neaišku kaip ten jie ar nesusipeš lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik vėl kažin ar gerai pasidengs tie dažai g.gif Gal kuri čia daugiau pasidalins patirtimi kaip su stiklu susidraugauti, man tai dar sekasi sunkiai. na su tuo gruntu tai lygtais ir neblogai g.gif kol kas laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 01, 16:05)
O as sndn bandziau vazele su akriliniais dazais nudazyt ir priklijuot servetele, bet tie akriliniai dazai man pasirode kazkokie kvaili...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Vos ciut palieti ir jau viskas nusivalo  mad.gif  ar ir jum taip yra?ar as cia kazka ne taip darau?  g.gif

Ko gero ne akriliniai dažai kvaili, o kaltas pats vazos paviršius. Kartais būna stiklinių ar keraminių paviršių kurių dekuoruoti nepavyksta. Keramika pavyzdžiui, būna padengta kažkokiu spec. laku ar glazūra nuo kurios akrilas atšoka nors tu ką doh.gif doh.gif Stiklas irgi būna įvairus. Jei su tuo daiktu nesiseka, nematau prasmės kankintis. Ieškokite tokio su kurio bus patogu dirbti. Nors g.gif tokie bandymai labai naudingi praktikai. Matai kaip kas elgesi, kaip dengiasi. Ką jau darysi, dažnai būna ir nesėkmių- dėl kurių neverta nusiminti mirksiukas.gif Dirbkite, ateis patirtis bus ir rezultatai
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 02, 16:45)
Gal is jusu kas dalyvavo kursuose, kaip jums patiko, naudinga? Ar pacios, savaraniskai visko mokotes?

Aš tai savarankiškai ax.gif Kai tuo susidomėjau, apie kursus nieko dar nebuvau girdėjusi, o kai pradėjo organizuoti, žinių turėjau tiek, kad pati galėčiau mokyti. Visa info gavau iš interneto, o persiskaičiau tikrai nemažai doh.gif . Daugiausiai naudos gavau iš rusiškų tinklalapių. Moteriškės nesigailėdamos dalinasi tokia informacija, apie kurią čia galima buvo tik pasvajoti. Ypač apie naudojamas medžiagas ir jų alternatyvas. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Saulėgąžos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif , seniai pas jus lankiausi. Va, noriu pranešt, kad šiandien Jyske paroviau 2 laikrodžiu, idealius dekupažavimui thumbup.gif . nupiginti nuo 19,99 iki4,99. Kvadratiniai, pagrindą galima dekupažint, o ant viršaus stiklas prisisuka su skaičiais. Man patiko. Arba galima išimt patį laikrodžio mechanizmą su rodyklės ir pritaisyt prie dekupažuotos vinilinės plokštelės. ir taip darysiu tongue.gif . Nuotraukas įkelsiu vėliau, bo dabar su fotiku negerovės...
Atsakyti
oaze ačiū už info, thumbup.gif kaip tik ieškojau rodyklių, o jos kokios? iš skardos ar kartoninės?
Atsakyti
Iš skardos, aukso spalvos. Aišku, gi galima ir jas nutepliot... Jaučiu, varysiu dar pirkt tongue.gif . turesiu ką kolegom 5 kabinetus pridovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze: 03 liepos 2007 - 20:30