Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(mijaka @ 2007 07 04, 22:21)
man su ta firma vakar anekdotas buvo...specialiai į Kauną važiavau tos parduotuvės ieškot ir..neradau  blink.gif  blink.gif  ar ji gerai matoma iš lauko pusės ? gal aš žiopla ir nedažlibinau verysad.gif

šešėlius reikia padaryt  mirksiukas.gif

Dariau.. verysad.gif bet matyt bloga paisytoja esu unsure.gif lotuliukas.gif Mano dekupazas VA cia bus kelios foto su tuo seseliu, bet baisiai man atrodo cray.gif
Atsakyti
mijaka, Ožeškienės g. tiesiai prieš Darbo biržą, pilkas namas, įeini į laiptinę ir pasuki dešinėn, ant durų( taip pat ant lango iš lauko pusės) užrašyta "Pusė Plus".
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 04, 21:20)
Va idesiu savo "dekupaza"  biggrin.gif  ir pasakysit man kas cia ne taip....  unsure.gif 
user posted image

Ant foto graziai atrodo, bet jis jauciasi ant to vazono  verysad.gif  O kas butu jei grunto uzdeciau?  g.gif

o čia nelakavus tu ?
šiaip man visai šauniai atrodo tavo vazonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš tai dar lakuoju kokiu 3-5 kartus ax.gif
įmesiu ir aš savo vazoną šiandien baigtą, tik dar nelakuotą, tik truputi vėliau, nufotkint reikia hihihi.gif
Atsakyti
Nea dar nelakuotas jis tik siandien dar paradytas blush2.gif o as ten su guasu vazona nuspalvinau, tai bijau, kad jej lakuosiu dazai nenusiplautu g.gif
Atsakyti
na gerai, trumpai papasakosiu.... pasiimi koki nors daikta. Tada ji nudazai akriliniais dazais. Palauki, kol nudzius. Kol lauki, pasiimi servetele, issikerpi norima motyva ir palieki tik ta virsutini serveteles sluoksni, kur piesinukas yra (kaip zinia, serveteles buna 2 ar 3 sluoksniu, tai reikalingas tik tas, ant kurio piesinukas). Kai dazai jau nudziuve, pasidarai i puodeli tokius klijus: 1 dalis PVA kliju (lipalas)+ 3 dalys vandens. Tada dedi iskirpta motyva ant to nudazyto daikto ir su teptuku tepi klijus ANT serveteles (ant jos gerosios puses). Servetele labai plona ir todel ji iskart suslampa ir prilimpa prie dekoruojamo daikto. Labai svarbu, kad servetele nebutu susiraukslejusi (bet is pirmo karto dazniausiai rauksliu isvengt nepavyksta mirksiukas.gif ). Tada palauki, kol servetele nudzius ir bs tvirtai prilipus prie dekoruojamo pavirsiaus. O tada ta daikta lakuoji akriliniu laku. As pvz. naudoju Sadolin Celco Aqua laka. Lakuoji kelis kartus, kiekviena karta leisdama lakui gerai nudziuti. Tai tiek pradziamokslio...o kai pabandysi praktiskai, tai pati viska pamatysi. Apie visokius sendinimus dabar tikrai nerasysiu - jei susidomesi, tai informacija tikrai galesi rasti forumuose. SEKMES ir laukiam pirmu tavo darbeliu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 07 04, 21:25)
mijaka, Ožeškienės g. tiesiai prieš Darbo biržą, pilkas namas, įeini į laiptinę ir pasuki dešinėn, ant durų( taip pat ant lango iš lauko pusės) užrašyta "Pusė Plus".

nemačiau verysad.gif galvojau, kad gerai gal iš lauko pusės matosi ir pravažiavau kelis kartus pri tą vietą, o sustot ten neįmano niekur, tiek mašinų prikimšta...ir dar kaip tyčia adreso tikslaus nežinojau doh.gif ech...teks vėl važiuot...ko tik nepadarysi dėl tų servetkų ir dėžučių... lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu paskaicius tai viska ir taip darau 4u.gif tik va nelakuoju su tais lakais verysad.gif nes pirma kai dariau vazele (yra duotas adresas) tai tie akriliniai dazai labai greit isibrezia, tai jam nieko nedariau. o sita vazona kur siandien dariau bandysiu su gruntu pereit, bet bijau kad guasas nesusigadintu unsure.gif
Atsakyti
Mijaka, pirk ryžinio popieriaus servetėlių(rekomenduoju), paprastų servetėlių ten nėra, taip pat dekupažinis popierius neblogas ir sendinimo lakai verti grieko, dar visokių priemonių yra, bet jau reik būti nemažai padarius, kad žinoti ką su jais daryti. Mašiną pastatysi tik mokamoj vietoj ir tai dar reik rasti vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 04 liepos 2007 - 20:39
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 04, 22:36)
Niu paskaicius tai viska ir taip darau  4u.gif  tik va nelakuoju su tais lakais  verysad.gif  nes pirma kai dariau vazele (yra duotas adresas) tai tie akriliniai dazai labai greit isibrezia, tai jam nieko nedariau. o sita vazona kur siandien dariau bandysiu su gruntu pereit, bet bijau kad guasas nesusigadintu  unsure.gif

geriau su akriliniais dazais daryt. guasas nelabai tinka, nes kai ant virsaus lakuoji, tai guoso spalva ant serveteles piesinio uzsitepa. O lakuoti butinai reikia, jei nori ilgiau pasidziaugt savo darbuku ir naudot ji pagal paskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 04, 22:35)
nemačiau  verysad.gif galvojau, kad gerai gal iš lauko pusės matosi ir pravažiavau kelis kartus pri tą vietą, o sustot ten neįmano niekur, tiek mašinų prikimšta...ir dar kaip tyčia adreso tikslaus nežinojau  doh.gif ech...teks vėl važiuot...ko tik nepadarysi dėl tų servetkų ir dėžučių... lotuliukas.gif

http://www.puseplus....t/?lang=1&id=33

Gal pravers tiksliau rast mirksiukas.gif Gal Vilniui rastum, nes arciau tau jie butu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 07 04, 22:50)
geriau su akriliniais dazais daryt. guasas nelabai tinka, nes kai ant virsaus lakuoji, tai guoso spalva ant serveteles piesinio uzsitepa. O lakuoti butinai reikia, jei nori ilgiau pasidziaugt savo darbuku ir naudot ji pagal paskirti mirksiukas.gif

Niu bandysiu tada vel susidraugaut su tais ariliniais dazais, gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekupazas

Ir dar

Ir cia

Ir cia

Ir cia

Ir cia

Papildyta:
TAip pat ir cia

Butu geriausia nueiti cia ir pilna zurnaliuku apie dekupaza yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 04 liepos 2007 - 21:14
QUOTE(pavonija @ 2007 07 04, 21:38)
Mijaka, pirk ryžinio popieriaus servetėlių(rekomenduoju), paprastų servetėlių ten nėra, taip pat dekupažinis popierius neblogas ir sendinimo lakai verti grieko, dar visokių priemonių yra, bet jau reik būti nemažai padarius, kad žinoti ką su jais daryti. Mašiną pastatysi tik mokamoj vietoj ir tai dar reik rasti vietos.

vat aš dėl to ryžinio popieriaus ir važiavau ten ax.gif o dar užpykau ir paskambinau į 118 o firmos pavadinimo neprisimenu...žinau tik kad plius yra lotuliukas.gif sakau ieškokit pagal "dekupažo kursai" lotuliukas.gif nerado doh.gif
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 04, 21:53)
http://www.puseplus....t/?lang=1&id=33

Gal pravers tiksliau rast  mirksiukas.gif Gal Vilniui rastum, nes arciau tau jie butu  blush2.gif

ačiū 4u.gif jau maždaug ir žinau kurioj ten vietoj...O Vilniaus nepažįstu blush2.gif tai ir nekišu ten nosies

va dedu savo vazoną, tik nelakuotas dar. Na ir tie šešėliai man be ryšio atrodo verysad.gif niekaip nesigauna padaryt gražiai...taip kaip įsivaizduoju, kad turėtų būt...ai ir spalvą netinkamą čia parinkau dažų...

user posted image
Atsakyti