Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tai viskas labai cia grazu mirksiukas.gif bigsmile.gif

o papasakok kaip tu cia viska darei? blush2.gif nes man taip graziai nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 04 liepos 2007 - 22:16
Mijaka, visai neblogai, bent jau nuotraukoje tai viskas gerai dera. Ko gi tu nepatenkinta g.gif .
Koxamte, mijakos darbelyje ir matosi kaip daryti, kad motyvas susilietų su fonu. O šiaip būdų yra įvairių, gali sendinimą dėti, po to motyvą, o po to dar ir pašėšėliuoti. Dedu vieną savo darbą, jei matysis, nes aplinkineis keliais įkėlinėju, aš jį į craftladies buvai dėjusi ax.gif
http://r.foto.radika...608fd6048d1.jpg
Tai štai įsivaizduok, jei aš tuos lapus klijuočiau ant kokio vientiso balto fono. Atrodytų ne kaip. Galima aišku, bet tai irgi turi būti stilistiškai apspręsta, nedaug kur tinka. Justes22 nešėšėliuoja ant savo arbatos dėžučių, bet to ir reikalauja jų stilistinis sprendimas. Na nežinau ar paaiškejo. Vien žo, reikia šiek tiek piešti. Daugiau sunku ką ir paaiškinti. Nenaudok, guašo. Jis išdžiūvęs tepasi ir neaišku kaip reaguos su laku.

Vilnietės, jei bandysite ieškoti Puseplus Vilniuje, tai deku prekių jie kol kas neturi.

Pavonija linkėjimai....apsišviesiu su savo dėžute biggrin.gif bigsmile.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 04, 23:15)
o papasakok kaip tu cia viska darei?  blush2.gif  nes man taip graziai nesigauna  verysad.gif

nieko įpatingo, nudažiau vazoną akriliniais dažais, prikliajavau servetėlę ir šešėlius padariau, liko tik nulakuot biggrin.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 07 05, 09:28)
Mijaka, visai neblogai, bent jau nuotraukoje tai viskas gerai dera. Ko gi tu nepatenkinta  g.gif .

nepatenkinta aš šešėliavimu...na niekaiip jis man nesigauna. Man jau pradeda darbas be šešėlių gražiau atrodyt nei su g.gif tiesa darau be tos priemonės lėtinančios džiuvimą, galvoju gal reiktų jau ją įsigyt...gal kas žinot kuo galima būtų ją pakeist ? ir šiaip kokių šešėliavimmo gudrybių blush2.gif einu eilinį kartą pas rusaites skaityt
cikcak, nereali dėžutė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ach tu Cikcak,viskas man su tavim aišku ph34r.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
HM... akriliniai dazai yra balti... o tai ko i juos dedat kad spalvas isgautumete ? jatau kokia as netikus nieko nezinau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 05, 19:34)
HM... akriliniai dazai yra balti... o tai ko i juos dedat kad spalvas isgautumete ? jatau kokia as netikus nieko nezinau  unsure.gif  doh.gif

i baltus dazus reikia pigmento deti norimos spalvos - pasidarai reikiama intensyvuma ir tada jau dazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 05, 20:40)
i baltus dazus reikia pigmento deti norimos spalvos - pasidarai reikiama intensyvuma ir tada jau dazai mirksiukas.gif

Tikiuos,kad pavyks pagaliau ir man ir tada galesiu pasigirti savo darbeliais ax.gif blush2.gif P.s. labai faini tavo darbeliai mirksiukas.gif nepiktybiskai pavydziu, kad moki taip padaryt mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 05, 23:58)
Tikiuos,kad pavyks pagaliau ir man ir tada galesiu pasigirti savo darbeliais  ax.gif  blush2.gif  P.s. labai faini tavo darbeliai  mirksiukas.gif  nepiktybiskai pavydziu, kad moki taip padaryt  mirksiukas.gif  wub.gif

dekui 4u.gif ir linkiu sekmes dekupazuojant mirksiukas.gif lauksim tavo darbeliu cia ax.gif
Atsakyti
Siandien vel pradejau nauja vazona ax.gif bandysiu viska daryt pagal taisykles biggrin.gif tikiuos, kad pagaliau iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 06, 14:47)
Siandien vel pradejau nauja vazona  ax.gif  bandysiu viska daryt pagal taisykles  biggrin.gif  tikiuos, kad pagaliau iseis  4u.gif

tai labai laukiam nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 04, 21:22)
va dedu savo vazoną, tik nelakuotas dar. Na ir tie šešėliai man be ryšio atrodo  verysad.gif  niekaip nesigauna padaryt gražiai...taip kaip įsivaizduoju, kad turėtų būt...ai ir spalvą netinkamą čia parinkau dažų...

man tai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif ir tie šėšėliai tai man atrodo visai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 06, 14:19)
man tai labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif ir tie šėšėliai tai man atrodo visai tinka  g.gif

vistiek perdariau ax.gif

merginos, o kokį laką jus naudojat pabaigai ? aš naudoju tokį akrilinį, prisimenu ne patį brangiausią atrodo Latvišką pirkau. Tai po jo paviršius toks lis neišdžiuvęs būna doh.gif turiu darbelių prieš pusę metų darytų ir vistiek na lig limpa...toks kaip guma atrodo..na ne taip kaip įparsti lakai, ne akriliniai g.gif tai va galvoju, ar čia taip pas visas ar čia mano lakas blogas ?
Atsakyti