Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių, pilvo pūtimas

QUOTE(SKAIDRE @ 2005 04 19, 17:46)
Pradejau pati gerti pieniska Tibeto grybuka (kefyriuka) ir visos sios nesamones pasibaige! Dabar esu sveika ir dziaugiuosi gyvenimu:)!

O kur jo būna pirkti?
Atsakyti
Skaidre, parašyk kiek tas Tibeto stebuklas kainuoja ir kur galima įsigyti. O kiek laiko tu jį naudojai? Ar pastoviai geri?
Atsakyti
Skyrelyje "Tibeto grybas" as esu parasiusi savo e-maila, parasykite man ir galesite atvaziuoti jo pasiimti, jei esate is Vilniaus. As jo neparduodu, o dovanoju:) As ji geriu daugiau nei metus, bet viskas susitvarke gana senai, bet vistiek toliau geriu, nes man jis patinka ir jauciuosi gerai. Jis, aplamai, jaunina organizma, letina senejima, gerina nuotaika, ji galima vartoti vietoj paprasto kefyro, tik jis yra zymiai geresnis ir sveikesnis, nes jame yra 100% geruju, gyvuju bifido bakteriju.
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2005 04 21, 10:33)
Skyrelyje "Tibeto grybas" as esu parasiusi savo e-maila, parasykite man ir galesite atvaziuoti jo pasiimti, jei esate is Vilniaus. As jo neparduodu, o dovanoju:) As ji geriu daugiau nei metus, bet viskas susitvarke gana senai, bet vistiek toliau geriu, nes man jis patinka ir jauciuosi gerai. Jis, aplamai, jaunina organizma, letina senejima, gerina nuotaika, ji galima vartoti vietoj paprasto kefyro, tik jis yra zymiai geresnis ir sveikesnis, nes  jame yra 100% geruju, gyvuju bifido bakteriju.


aš esu Kaune... sad.gif
Atsakyti
Aciū Skaidrei už Tibeto grybuką clap.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,norejau ir as pasiguosti sia tema blush2.gif .Ispirmo gulejau lygoninei,padare daug ir ivairiu tyrimu, daktarai nieko nerado.Pasake ,kad kreipciausi pas psichologa.As biski nesupratau prie ko cia viduriavimas ir psichologas g.gif .Nu kreipiausi ir tai nepadejo.Vaziavau i Vilniu pas ekstrasensa blink.gif,tas sarlatanas ir nepadejo. Vienu zodziu buvau visai nusivylus daktarais.Turejau eiti 12 klase teko praleisti del ligos,verkiau labai.Pasirodo kad as sergu dirglios zarnos sindromu.Pucia pilva,viduriuoju,silpnai jauciuosi:cry:.Praktiskai niekur neiseinu nes bijau kad salia krumu nebus blush2.gif.Gal kas gali patarti kaip toliau nenuleisti ranku?aciu
Atsakyti
nuo putimo padeda pipirmetes ir kmynu arbata,naturalus jogurtas o tau Kamille stiprybes,net nezinau kaip padeti sad.gif vienas is budu, negalvoti labai daznai,kad kazkuo sergi,tiesiog manau,kad tai ne psichologine liga, bet sindromas sukeles ir nepatogumu galiausiai perejes prie rimtesniu ir psichologiniu dalyku t.y. diskomforto pojucio...manau sveika gyvensena
+ gera nuotaika bus tau i nauda, beje, isigyk ta Tibeto grybuka, manau mamytes padovanos, kurios turi biggrin.gif o jeigu kazkas blogai rasyk mums, isklausysime mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif Turiu ir aš tokią problemą. Gyvenu nuo tuoleto iki tuoleto. Pučią pilvą, viduriuoju jau galima sakyti vandeniu. Teta apsiūlė kažkokių papildų žarnynui. Dabar geriu ir nežinau kas bus. Visos siūlo tibeto grybą. Bet kur jo gauti. Aš jau prašiau pačioje temoje TIBETO GRYBAS. Bet kad niekas ir nepasiūlė. Tai gal iš čia esančių kas turi. Aš Kaune.
Tiesa, gal čia ir nerviškai. Aš kitą kartą net save pagaunu, kad kai nuvarau į parduotuvę, tai pilvą raižo, rodos tuoj sprogsiu. Kai išeinu iš parduotuvės, viskas tuom ir baigias.
Bet vistiek, NORIU TIBETO GRYBO. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Aciu panelytei kuri man taip graziai parase biggrin.gif .Ziuriu AGFA kad mus sieja tas pats console.gif ,todel galiu drasiai sakyti kad tau yra Dirglios Zarnos Sindromas, ir dar norejau taves paklausti o tai kokius vaistukus gal geri pries iseinant kur tai?As tai geriu ,,LOPEDIUM'' bet jis negydo o tik porai dienu sustabdo viduriavima.Aisku butu malonu jei kuri istiesu papasakotu daugiau apie tibeto grybeli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamille @ 2005 06 07, 13:33)
Sveikutes.Aciu panelytei kuri man taip graziai parase biggrin.gif .Ziuriu AGFA kad mus sieja tas pats console.gif ,todel galiu drasiai sakyti kad tau yra Dirglios Zarnos Sindromas, ir dar norejau taves paklausti o tai kokius vaistukus gal geri pries iseinant kur tai?As tai geriu ,,LOPEDIUM'' bet jis negydo o tik porai dienu sustabdo viduriavima.Aisku butu malonu jei kuri istiesu papasakotu daugiau apie tibeto grybeli  tongue.gif

DIAGNOZĖ BAUGINANTI. NEGALIU PAKELTI TOS MINTIES KAD REIKĖS EITI TIRTIS ŽARNYNĄ, AR DAR KOKIŲ ĮDOMESNIŲ TYRIMŲ DARYTIS. O NUO KO TAS SINDROMAS ATSIRANDA, KO TRŪKSTA ŽARNYNUI, KAIP NUSTATO?
Atsakyti
Oi patikek,gulejau 2 savaites lygoninei ir po kekvieno tyrimo asarele nubegdavo cry.gif .Visi tyrimai rode,kad esu sveika,nors pati aiskei maciau ,kad nieko panasaus.Duodavo ivairiu vaistus,nieko gero.Tyrimai istiesu nemalonus,bet butini,nes si liga yra nustatoma atmetimo budu.Jei tyrimai rodo,kad viskas gerai ,o ligonis jauciasi prastai reikia Dirlios zarnos sindromas,nes ta liga nera nustatoma. Ligos priezasciu yra labai daug, nuo mitybos iki psichologiniu problemu.Nors as pati ir nezinau nuo ko man, kai pagalvoju tai ir nuo tai ir nuo to.Visus metus as nesupratau kas man ir galvojau,kad esu tokia viena,pasirodo,kad ne. ax.gif Sia liga serga jaunesnio amziaus zmones (paauglei,paneles,vaikinai).Sirgimo trukme nuo 2 savaiciu iki metu gali buti ir daugiau,man jau 10 men.Siulyciu tau google.lt ivesti Dirglios zarnos sindromas.
Atsakyti
Mane dar šiandien apšvietė, kad gal trūksta skrandyje fermentų. Nes tuolete plaukioja, labai atsiprašau už tokius žodžius, nesuvirškintas maistas. wub.gif Žodžiu kažkoks užburtas ratas.
Atsakyti