Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

Sveikos,
As vis vargstu su depiliatoriais ir pas kosmetologes. Galvoju gal reiketu pasitaupyti ir pabandyti depiliacija lazeriu?
Gal kuri daretes? Ar pasiteisino? Ir is viso kiek tas malonumas kainuoja? 500? Ar 1000? Ar dar daugiau? Visos kojos ir bikini tarkim.
Ar tikrai plaukeliai nebeatauga po metu?
Atsakyti
Nu galiu pasakyti, kad nei 500 nei 1000 neuzteks sad.gif
Pati labai tuom domejausi, visur skambinejau, aiskinausi, taigi reikia kaip minimum 4-6 proceduru, kuriu viena velgi svyruoja 400-600 lt. Dar paskui papildomos ir t.t., vienu zodziu as norejau panaikinti plaukus nuo koju ir bikini, tai paciam pigiausiam kosmetologijos centre tai butu kainave 4000 Lt sad.gif(((
O paskui paaiskejo, kad jie po 5-7 metu atauga, tie plaukai, kad paskui lazeris oda pazeidzia, atsiranda tos smulkios kruvinos gysleles, taigi viskas baigesi tuom, kad pesioju vasku, ar siaip kokiu kremu nusiimu ir gerai.
Atsakyti
Na, as tai sutiksciau 4000 paaukoti, jei po 5 metu tuk kartoti reikia:)
Paskaiciavus vizitus pas kosmetologe, turbut ne pigiau iseitu.
Bet jei lazeris pazeidzia oda.... tada jau negerai.........sad.gif
Atsakyti
asmeninės patirties šiuo klausimu neturiu, bet draugė, gyvenanti Maskvoje darėsi blauzdų ir bikini depiliaciją, negaliu pasakyti tikslios kainos, bet be kokių 5000 tikrai nesusitvarkysi. bendras šalinimas jai truko gal daugiau kaip metus. ir kiek pamenu tuo metu jos kojytės nekaip atrodė - ohmy.gif raudonos dėmelės, kažkokie bėrimai ir pan. na bet dabar ji tikrai patenkinta thumbup.gif . dabar ji kaip tik Vilniui, tai paklausiu ar dar nepradėjo atauginėti (ji prieš kokius 2-3 metelius pasidarė). kažkaip man keista, kad plauko svogūnėlis, sunaikintas lazeriu, po kelių metų atsistatytų, schmoll.gif manau, kad jei jau jį sunaikino - tai visiems laikams. o kelios procedūros reikalingos, nes plauko svogūnėlis sunaikinamas tik tokiu atveju, kai plaukelis yra ataugęs ir lazerio spindulys, per jį pasiekia svogūnėlį. kadangi ne visi plaukeliai vienodai atauginėja, tai ir reikia kelis kartus eiti, kad visus juos "sugautyti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaDaiva: 06 sausio 2005 - 08:51
Na, ir man atrodo, logiskai mastant, kad jei jau sunaikino svoguneli , tai visam gyvenimui, bet mano kosmetologe sake, kad po keliu metu vel tenka daryti, nes atauga??? Butu idomu isgirsti is zmogaus, kuris tai dare. Tada zinotume visa tiesa:)
Atsakyti
Beje, juk turbut teko matyti bent karta koki seksualistini filma ar erotini kanala su visokiom grazuolem (gaila, vyru kazkaip nerodo:)), as vis galvodavau, kaip jos ten taip puikiai atrodo, negi jos kas savaite depiliacijas daro.. arba manekenes? Juk depiliacijai plaukeliai vis tiek turi ataugti tam tikro ilgio??? Tai manydavau, kad pas mus cia viskas atsilike, tai uzsienyje matyt, yra kazkoks budas pasalinti tuos plaukelius karta visiems laikams:) O gal cia tas stebuklingas lazeris padeda?
Atsakyti
Cia nelabai i tema, bet...
O kazin galima kur nors nusipirkti vasko, to kur kosmetologiniam kabinete bikini daro?
Galvoju, as visai pati kojas juo galeciau pasidaryti:) Namuose. Vis tiek vasku kazkaip svariau nei depiliatorium gaunasi, tik pas kosmetologe ziauriai brangu visas kojas ir bikini daryti.
Atsakyti
Nu va, kaip dabar cia suprasti. Gavau atsakymus is dvieju kliniku:
Vienoje sako, kad plaukeliam pasalinti reikia 3 proceduru+4 korekcija nemokamai ir rezultatas priklausomai nuo organizmo iki 10 metu. Kitoje sako, kad reikia 4-6 proceduru, tik nieko negarantuoja, t. y. tipo reikes vis tiek vel salinti, bet po kiek metu, niekas nesako.
Gal pabandyti? Ten kur maziau proceduru:)
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2005 01 06, 15:42)
Nu va, kaip dabar cia suprasti. Gavau atsakymus is dvieju kliniku:
Vienoje  sako, kad plaukeliam pasalinti reikia 3 proceduru+4 korekcija nemokamai ir rezultatas priklausomai nuo organizmo iki 10 metu. Kitoje sako, kad reikia 4-6 proceduru, tik nieko negarantuoja, t. y. tipo reikes vis tiek vel salinti, bet po kiek metu, niekas nesako.
Gal pabandyti? Ten kur maziau proceduru:)



pirmiausia išsiaiškink kokias garantija duoda cool.gif , kokia gydytojos kvalifikacija, ką ji baigusi, kokiuose tobulinimosi kursuose dalyvavo, kokiose konferencijose - visa tai turi būti matoma išduodamose licencijose, kurios dažnai būna kabinamos ant sienos kabinete, o jei ne tai galima ir pasiteirauti, geriau pasirodyti nekukliai blush-anim-cl.gif nei rizikuoti savo sveikata.
jei gydytoja gera ir ne vienerius metus dirba, ji turi žinoti apie tai kaip sekasi jos klientėms - po kiek laiko greičiausiai gali ataugti ir po kiek laiko vėliausiai (man kažkaip vis tiek nesitiki kad jie atauga?? schmoll.gif ). ir tokius dalykus reikia sužinoti, nelaukti kol pati ką nors papasakos, o pačiai paklausti: kaip atrodys kojos iškart po šalinimo, per kiek laiko praeis paraudimai, ar galima degintis saulėje netrukus po šalinimo, ar tavo vartojamos kontraceptinės gali skatinti greitesnį plaukų ataugimą ir pan. ir t.t.
Atsakyti
tai va, paklausinėjau draugės - pasirodo ji darėsi ne lazeriu schmoll.gif o elektroepiliaciją . (tik elektroepiliacija skausmingesnė) Dabar neturi jokių problemų ir visas drauges baigia įkalbėt pasidaryti thumbup.gif . dėl ataugančių plaukelių po kelerių metų sakė nieko negirdėjusi, bent jau jai nesakė, kad gali ataugti.
o lazeriu ji nelabai patartų darytis - tai ir brangiau ir ne taip saugu g.gif . jos draugė darėsi (taip pat Maskvoje), tai sakė, kad dabar yra likę randai ant kojų. na gal tai vienetinis atvejis, bet vis tiek nesinorėtų būti ta 1 iš 1000, kuiai nepasisekė ir liko randai.
Atsakyti
mamaDaiva, ar Lt daro elektroepiliacija? Mat lazeriniu budu naikinti savo plaukeliu nesinoretu... O depiliatorius ne visus mano plaukelius israuna, nors ju turiu ne taip jau ir super daug (visdelto to paties depiliatoriaus deka)... smile.gif
Atsakyti
manau Lietuvoje tikrai daro elektroepiliaciją.
reikia pasiskambinti į grožio salonus, ir pan.
tai kur kas senesnis plaukų šalinimo būdas nei lazeris. beee.gif
Atsakyti