Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Sena tema cia http://www.supermama...?...6494&st=588 mirksiukas.gif diskutuojame toliau

! 

Forume galioja temų skelbimo taisyklės, ir jos visada būna matomos kai skelbiama nauja tema.
TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS
® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema.
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
® Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą.
Prašome jų  laikytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 09 gegužės 2007 - 12:03
Sarma style savanoriu prospekte man gana neblogai vestuves pagadino. Kitais adresais gal ir gerai. O cia nusivyliau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 13:31)
Sarma style savanoriu prospekte man gana neblogai vestuves pagadino. Kitais adresais gal ir gerai. O cia nusivyliau. verysad.gif

o kas atsitiko console.gif ?
Atsakyti
Trumpai: palikom su mama tam salone apie 1000 lt, bet per vestuves atrodziau tikrai ne taip, kaip norejau (O norejau palaidu garbanotu plauku, ties virsugalviu susegtu siek tiek, kad nekristu i akis, buvau nunesusi foto). Man pasake, kad sukuosena padarys per 1,5 val, o makiaza per 1 val. Uztruko daugiau nei 5 val, pavelavau i baznycia. Prie viso to, per si salona turejom 670 litu nuostolio, nes limuzinu nuomos laikas pailgejo.

Buvau uzsirasiusi ir pabandymui, bet ta diena plaukus tik nudaze ir nukirpo, nes pasak ju sukuosena visiskai nesudetinga. Kodel taip uztruko nezinau, gal del to, kad kai pasosidino i kede, suprato, kad garbanoms reikia biguduku, kuriu neturi - bego i gretima salona.... Suko suko dviese, pakiso po puodu, kuriame man bloga nuo karscio pasidare, o kakla net nusvilino. Paskui ir znyplem suko, gavosi bardakas, o ne garbanos, o ant pakausio ne tai kad susege plaukus, o kuoda kazkoki susuko, kurio gyvenime neprasiau. Mamai buvo uzrasytas manikiuras, bet vidury darbu paaiskejo, kad neuzrasytas, nors pacios prisimine, kad prasem. Visgi mamai manikiura sutiko padaryti kosmetologe, kuri istikruju viska labai kruopsciai atliko ir mums padejo.
tai tiek.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliukė: 10 gegužės 2007 - 12:35
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 13:33)
Trumpai: palikom su mama tam salone apie 1000 lt, bet per vestuves atrodziau tikrai ne taip, kaip norejau (O norejau palaidu garbanotu plauku, ties virsugalviu susegtu siek tiek, kad nekristu i akis, buvau nunesusi foto).  Man pasake, kad sukuosena padarys per 1,5 val, o makiaza per 1 val. Uztruko daugiau nei 5 val, pavelavau i baznycia. Prie viso to, per si salona turejom 670 litu nuostolio, nes limuzinu nuomos laikas pailgejo.

Buvau uzsirasiusi ir pabandymui, bet ta diena plaukus tik nudaze ir nukirpo, nes pasak ju sukuosena visiskai nesudetinga. Kodel taip uztruko nezinau, gal del to, kad kai pasosidino i kede, suprato, kad garbanoms reikia biguduku, kuriu neturi - bego i gretima salona.... Suko suko dviese, pakiso po puodu, kuriame man bloga nuo karscio pasidare, o kakla net nusvilino. Paskui ir znyplem suko, gavosi bardakas, o ne garbanos, o ant pakausio ne tai kad susege plaukus, o kuoda kazkoki susuko, kurio gyvenime neprasiau. Mamai buvo uzrasytas manikiuras, bet vidury darbu paaiskejo, kad neuzrasytas, nors pacios prisimine, kad prasem. Visgi mamai manikiura sutiko padaryti kosmetologe, kuri istikruju viska labai kruopsciai atliko ir mums padejo.
tai tiek.....

siaubas blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 10, 13:17)
siaubas  blink.gif  blink.gif  doh.gif

as nesuprantu, ka dar galejau padaryti, kad viskas pavyktu?
uzsirasiau is anksto. Nuomones del sukuosenos nekeiciau, nesikabinejau , rodziau foto, atvykau anksciau, nei reikejo.. Del kainu nesiderejau. jei butu sakiusios, buciau ir 6 ryto atvaziavusi, bet garantavo, kad laiko sociai (atvykti turejau 9 val, o ceremonija 15 val. (zinoma man dar reikejo grizti namo, apsirengti it iki baznycios nuvaziuoti)..
Tai rengiausi, zinokit, kaip sporto varzybose... Viena pamerge sega auskarus, kita sega suknele, o as maunuosi kojines ir batelius. I veidrodi ziuret laiko nebebuvo. .... Islekem belenkaip. Tai gerai, kad kunigas galejo laukti..

Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 14:45)
as nesuprantu, ka dar galejau padaryti, kad viskas pavyktu?
uzsirasiau is anksto. Nuomones del sukuosenos nekeiciau, nesikabinejau , rodziau foto, atvykau anksciau, nei reikejo.. Del kainu nesiderejau. jei butu sakiusios, buciau ir 6 ryto atvaziavusi, bet garantavo, kad laiko sociai (atvykti turejau 9 val, o ceremonija 15 val. (zinoma man dar reikejo grizti namo, apsirengti it iki baznycios nuvaziuoti)..
Tai rengiausi, zinokit, kaip sporto varzybose... Viena pamerge sega auskarus, kita sega suknele, o as maunuosi kojines ir batelius. I veidrodi ziuret laiko nebebuvo. .... Islekem belenkaip. Tai gerai, kad kunigas galejo laukti..

o gal galetum parodyt foto kaip ta sukuosena atrode? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 10, 14:13)
o gal galetum parodyt foto kaip ta sukuosena atrode?  g.gif

Nebent po keliu dienu , kai turesiu foto, mes ka tik parvaziave po meducio, tai turiu vos kelias foto, darytas draugu, bet jose sukuosenos nesimato schmoll.gif . Zodziu, jokiu graziu israiskingu garbanu nebuvo, priekines sruogas su znyplem paskuko, tai jos siek tiek normaliau atrode.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 15:21)
Nebent po keliu dienu , kai turesiu foto, mes ka tik parvaziave po meducio, tai turiu vos kelias foto, darytas draugu, bet jose sukuosenos nesimato  schmoll.gif . Zodziu, jokiu graziu israiskingu garbanu nebuvo, priekines sruogas su znyplem paskuko, tai jos siek tiek normaliau atrode.

tai lauksiu foto, noriu pamatyti ka jie tau padare g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 10, 15:07)
tai lauksiu foto, noriu pamatyti ka jie tau padare  g.gif

Ok, pazadu ideti, tik dar nzn, kada. tiek reikalu, kad nera laiko susitikti su fotografu doh.gif kasdien po gimtadieni kokio giminaicio doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 16:14)
Ok, pazadu ideti, tik dar nzn, kada. tiek reikalu, kad nera laiko susitikti su fotografu  doh.gif  kasdien po gimtadieni kokio giminaicio  doh.gif  rolleyes.gif

nieko palausim kol reikalus susitvarkysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 11:33)
Trumpai: palikom su mama tam salone apie 1000 lt, bet per vestuves atrodziau tikrai ne taip, kaip norejau (O norejau palaidu garbanotu plauku, ties virsugalviu susegtu siek tiek, kad nekristu i akis, buvau nunesusi foto).  Man pasake, kad sukuosena padarys per 1,5 val, o makiaza per 1 val. Uztruko daugiau nei 5 val, pavelavau i baznycia. Prie viso to, per si salona turejom 670 litu nuostolio, nes limuzinu nuomos laikas pailgejo.

tai tiek.....

Labai keista g.gif Kurioje cia vietoje Savanoriuose. As buvau Gruodzio gv ir man tikrai labai patiko ir kaina buvo normali, apkirpo tiek mane tiek MB (pagrazino wub.gif ) Na kai daze sruogelemis ir dare bandomaja truputi daugiau kainavo, bet ir tai nepasakyciau jog buvo labai jau daug schmoll.gif O del vestuviu ryto is karto pasake, kad reikes bent jau 1.5-2val mirksiukas.gif vien sukuosenai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 10 gegužės 2007 - 17:07