Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Cia buvo Savanoriu 1. HELIOS CITY pastate. Na, kirpeju vardu neminesiu, gal pasitaiko joms ir pavykusiu uzsakymu..
nemaniau, kad kirpeja nezino, kiek uztruks prie sukuosenos.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 05 09, 12:51)
Vaidunia, turiu gerų naujienų  4u.gif Pasirodo į tą saloną Fredos miestelyje atvažinėja kirpėja-stilistė. Tiesa, atvažinėja tik savaitgaliais, bet ko daugiau bereikia? biggrin.gif Jau užsirašiau bandomajai šukuosenai gegužės 18d  rolleyes.gif Galėsiu į až parašyti telefoną kuriuo skambinau jiems jei vis dar aktualu mirksiukas.gif

Aha žinau blush2.gif buvo mama nuėjus viską apžiūrėt ir sakė, kad ten atvažiuoja kirpėja. Aš dar gerai pagalvosiu, bet greičiausiai, kad eisiu į grožio saloną, kuris randasi Ažuolyno sporto klube. Pažįstu aš tą kirpėją, žinau, kad kosmetologė gera ten dirba. . Nu nežinau, dar iki galo neapsisprendžiau blush2.gif
Atsakyti
sveikos:)
gal kas nors zino ką nors apie griožio saloną T.A.D.A??? Ar galit patarti Šiaurės miestelyje kokią nors gerą saloną, kur makijažą bei šukuoseną būtų galima pasidaryti?smile.gif))
Atsakyti
http://www.kirpyklos...a...ist&tema=84

http://www.straipsni.../grozio_salonai

Atsakyti
ir aš Renkuosi grožio saloną Vilniuje Žukausko g, kad pasidaryti Makiažą, gal ką nors žinote apie salonus

Grožio salonas "Šilkinė banga"

arba

Grožio salonas T.A.D.A

šukuoseną tai darysiu Žukausko g. grožio salone DIVA, pas kirpėją Vidą, tikrai Super kirpėja ir žinau, kad nesugadins, bet pas ką makiažą darytis, Nežinau kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 16 gegužės 2007 - 11:36
Va, ir mane labai domina T.A.D.A smile.gif)))) o kada tavo vestuvės???smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie gr.salona "Grozio ikaite" Vilniuje, Pasilaiciu g. As noreciau ten darytis sukuosena ir makijaza, nes man prie pat namu. Bet nezinau kaip ten padaro ir kokios kaineles? Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Ir pries kiek laiko reikia tartis ir daryti bandomuosius sukuosena ir makijaza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 16 gegužės 2007 - 11:41
QUOTE(Bjarke @ 2007 05 16, 11:40)
Va, ir mane labai domina T.A.D.A smile.gif)))) o kada tavo vestuvės???smile.gif

2007 birželio 16 d, jau su kirpėja susitariau, o dėl makiažo Didelis klaustukas ir nežinia..

o kada tavo Šventė?? smile.gif
Atsakyti
birželio 1 d.smile.gif tai nežinau dar nei dėl kirpėjos, nei dėl makijazo. Bandysiu daryti bandomąjį makijažą TADA salone.... smile.gif Galbūt net rytoj darysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2007 05 16, 15:07)
birželio 1 d.smile.gif tai nežinau dar nei dėl kirpėjos, nei dėl makijazo. Bandysiu daryti bandomąjį makijažą TADA salone.... smile.gif Galbūt net rytoj darysiu:)

Tai tada Linkiu Gero ir grazaus Makiazo ir BUTINAI parasyk kaip sekesi...
Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2007 05 16, 16:07)

ir pranesk kokios te kainytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas kaune parekomenduotu koki nebloga salona 4u.gif
Atsakyti