Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Sveikos,
gal kokiu atsiliepimu apie Madam salona Kaune? Kokias kirpejas galetumet rekomenduotoi... Aciu
Atsakyti
Sveikos,

galiu parekomenduoti gerą kirpyklą. Aš ten dariausi vestuvinę šukuoseną, makijąžą ir mama pasidarė maniukiūrą. Tai buvo prieš 1,5 metų, tačiau iki šiol važinaju tik ten ir nei viena darbuotoja nepasikeitusi smile.gif tada už savo šukuosena mokėjau 40 lt ( prieš tai dar kirpausi ir dažiau, bet jau nepamenu kiek tai kainavo), makijažas kainavo 50lt (priklijavo blakstienas ir labai gražiai padažė veidą, bei kaklą ir krutinę pudravo, blizgino). Bandomosios nedariau. Ji yra Vilniuje Basanavičiaus gatvėje, netoli Basanavičiaus- Švitrigailos gatvių sankryžų.
jei ka įdomu galiu duot tel. (kirpausi ir dažiau plaukus prieš porą savaičių tai mokėjau 50lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciaika: 17 gegužės 2007 - 10:31
nu idomu idomu, kas cia per salonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 16, 19:02)
Sveikos,
gal kokiu atsiliepimu apie Madam salona Kaune? Kokias kirpejas galetumet rekomenduotoi... Aciu

Na man šis salonas labai patinka, aš einu į tą kur Laisvės alėjoj.
Laaabai gera kosmetologė ten, nerealiai makiažus daro, o kirpėjos tai visos ten geros. Aš eisiu pas Neringą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 05 17, 12:41)
Laaabai gera kosmetologė ten, nerealiai makiažus daro, o kirpėjos tai visos ten geros. Aš eisiu pas Neringą smile.gif

thumbup.gif tai gal ir gerai kad si salona pasirinkau. Anksciau nebuvau jame , taciau labai daug geru atsiliepimu girdejau .
Gal zinai kokios ten kainos (sukuosenos, makiazo, bandomos sukuosenos) , nes nieko neklausiau? tik uzsirasiau ir tiek, per pazystamus , tai sake viena geriausiu kirpeju gavau , net vardo nezinau blush2.gif . Nieko , suzinosiu kai bandomaji darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 05 17, 13:31)
nu idomu idomu, kas cia per salonas  blush2.gif

pavadinimo nežinau blush2.gif aš visad kirpykla vadinau, nos ten ir depiliuoja ir visa kita atlieka tongue.gif , jai kam įdomu tai tel.852650177 moteris kerpa Natalija. Reikia visad skambint, nes eilės ten pas juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 17, 14:07)
thumbup.gif  tai gal ir gerai kad si salona pasirinkau. Anksciau nebuvau jame , taciau labai daug geru atsiliepimu girdejau .
Gal zinai kokios ten kainos (sukuosenos, makiazo, bandomos sukuosenos) , nes nieko neklausiau? tik uzsirasiau ir tiek, per pazystamus , tai sake viena geriausiu kirpeju gavau , net vardo nezinau  blush2.gif . Nieko , suzinosiu kai bandomaji darysiu  bigsmile.gif

o kur cia tas salonas yra jei ne paslaptis . tiksliau kurioj laisves alejos vietoj? blush2.gif as vis dar ieskau kirpejos tai dienai sukuosena padaryti bet neissirenku
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 05 17, 13:28)
o kur cia tas salonas yra jei ne paslaptis . tiksliau kurioj laisves alejos vietoj? blush2.gif as vis dar ieskau kirpejos tai dienai sukuosena padaryti bet neissirenku

Vienas yra Mickeviciaus g. iskar kai issuki is Donelaicio g. i Mickeviciuas g.
O antras , kai nusileidi nuo parodod kalno yra bites salonas , tai ten salia Lietuvos ryto redakcijos, nepamenu tos gatves pavadinimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 12:31)
Sarma style savanoriu prospekte man gana neblogai vestuves pagadino. Kitais adresais gal ir gerai. O cia nusivyliau. verysad.gif

Jietus kaip neramu g.gif As uzsirasiau i Sarma Style, Jasinskio gatveje. Tikiuosi man taip nebus unsure.gif . Pas kirpeja jau kirpausi ir daziausi, tai patiko. Bet kas cai zino g.gif
Uzjauciu Burbuliuke, niu bet uz tai medutis gal buvo saldus mirksiukas.gif
O gal kas daresi sukuosena Sarma Style???
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 23:29)
Jietus kaip neramu g.gif As uzsirasiau i Sarma Style, Jasinskio gatveje. Tikiuosi man taip nebus unsure.gif . Pas kirpeja jau kirpausi ir daziausi, tai patiko. Bet kas cai zino g.gif
Uzjauciu Burbuliuke, niu bet uz tai medutis gal buvo saldus mirksiukas.gif
O gal kas daresi sukuosena Sarma Style???

As kirpausi SArma Style salone , jasinskio g smile.gif
kirpejos vardas Jurgita thumbup.gif
likau labai labai patenkinta, zadu dabar dazyti plaukucius pas ja smile.gif
Atsakyti
gal kas zino apie si salona? http://www.henriete.lt/Manikiuras.htm kokie atsiliepimai? del sukuosenu ir makiazu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucja: 21 gegužės 2007 - 15:37
QUOTE(maripe @ 2007 05 17, 13:41)

O kokios ten kainos? Niekaip neapsisprendziu kur eiti sukuosena darytis verysad.gif
Atsakyti