Sveikos,
gal kokiu atsiliepimu apie Madam salona Kaune? Kokias kirpejas galetumet rekomenduotoi... Aciu
Sveikos,
galiu parekomenduoti gerą kirpyklą. Aš ten dariausi vestuvinę šukuoseną, makijąžą ir mama pasidarė maniukiūrą. Tai buvo prieš 1,5 metų, tačiau iki šiol važinaju tik ten ir nei viena darbuotoja nepasikeitusi
tada už savo šukuosena mokėjau 40 lt ( prieš tai dar kirpausi ir dažiau, bet jau nepamenu kiek tai kainavo), makijažas kainavo 50lt (priklijavo blakstienas ir labai gražiai padažė veidą, bei kaklą ir krutinę pudravo, blizgino). Bandomosios nedariau. Ji yra Vilniuje Basanavičiaus gatvėje, netoli Basanavičiaus- Švitrigailos gatvių sankryžų.
jei ka įdomu galiu duot tel. (kirpausi ir dažiau plaukus prieš porą savaičių tai mokėjau 50lt).
galiu parekomenduoti gerą kirpyklą. Aš ten dariausi vestuvinę šukuoseną, makijąžą ir mama pasidarė maniukiūrą. Tai buvo prieš 1,5 metų, tačiau iki šiol važinaju tik ten ir nei viena darbuotoja nepasikeitusi

jei ka įdomu galiu duot tel. (kirpausi ir dažiau plaukus prieš porą savaičių tai mokėjau 50lt).
nu idomu idomu, kas cia per salonas

QUOTE(ishiri @ 2007 05 16, 19:02)
Sveikos,
gal kokiu atsiliepimu apie Madam salona Kaune? Kokias kirpejas galetumet rekomenduotoi... Aciu
Na man šis salonas labai patinka, aš einu į tą kur Laisvės alėjoj.
Laaabai gera kosmetologė ten, nerealiai makiažus daro, o kirpėjos tai visos ten geros. Aš eisiu pas Neringą

QUOTE(maripe @ 2007 05 17, 12:41)
Laaabai gera kosmetologė ten, nerealiai makiažus daro, o kirpėjos tai visos ten geros. Aš eisiu pas Neringą

Gal zinai kokios ten kainos (sukuosenos, makiazo, bandomos sukuosenos) , nes nieko neklausiau? tik uzsirasiau ir tiek, per pazystamus , tai sake viena geriausiu kirpeju gavau , net vardo nezinau

QUOTE(Tutsi @ 2007 05 17, 13:31)
pavadinimo nežinau

QUOTE(ishiri @ 2007 05 17, 14:07)

Gal zinai kokios ten kainos (sukuosenos, makiazo, bandomos sukuosenos) , nes nieko neklausiau? tik uzsirasiau ir tiek, per pazystamus , tai sake viena geriausiu kirpeju gavau , net vardo nezinau

o kur cia tas salonas yra jei ne paslaptis . tiksliau kurioj laisves alejos vietoj?

QUOTE(sarune+ @ 2007 05 17, 13:28)
o kur cia tas salonas yra jei ne paslaptis . tiksliau kurioj laisves alejos vietoj?
as vis dar ieskau kirpejos tai dienai sukuosena padaryti bet neissirenku

Vienas yra Mickeviciaus g. iskar kai issuki is Donelaicio g. i Mickeviciuas g.
O antras , kai nusileidi nuo parodod kalno yra bites salonas , tai ten salia Lietuvos ryto redakcijos, nepamenu tos gatves pavadinimo

QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 10, 12:31)
Sarma style savanoriu prospekte man gana neblogai vestuves pagadino. Kitais adresais gal ir gerai. O cia nusivyliau. 

Jietus kaip neramu

Uzjauciu Burbuliuke, niu bet uz tai medutis gal buvo saldus

O gal kas daresi sukuosena Sarma Style???
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 23:29)
Jietus kaip neramu
As uzsirasiau i Sarma Style, Jasinskio gatveje. Tikiuosi man taip nebus
. Pas kirpeja jau kirpausi ir daziausi, tai patiko. Bet kas cai zino

As kirpausi SArma Style salone , jasinskio g

kirpejos vardas Jurgita

likau labai labai patenkinta, zadu dabar dazyti plaukucius pas ja

gal kas zino apie si salona? http://www.henriete.lt/Manikiuras.htm kokie atsiliepimai? del sukuosenu ir makiazu?

QUOTE(maripe @ 2007 05 17, 13:41)

O kokios ten kainos? Niekaip neapsisprendziu kur eiti sukuosena darytis