Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

aaa sakau, kad tyrinejau visas nuotraukas, bet neradau nieko blogo biggrin.gif

as galvojau, kad cia nuotraukos, kur TOS kirpejos daryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 10, 14:25)
aaa sakau, kad tyrinejau visas nuotraukas, bet neradau nieko blogo  biggrin.gif

as galvojau, kad cia nuotraukos, kur TOS kirpejos daryta  biggrin.gif

kai pamaciau sukuosena nuotraukoj tos kirpejos daryta,tai nusprendziau kad nera i ka ziuret tai ir nuotrauku nebus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 10, 16:40)
kai pamaciau sukuosena nuotraukoj tos kirpejos daryta,tai nusprendziau kad nera i ka ziuret tai ir nuotrauku nebus. doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteirauti, gal ka nors zinote apie "figaro" kirpykla grozio salona vilniuje? ten sake labai profesionaliai daro sukuosenas progines, bet bandomuju nedaro. truputi bijau, nes nezinau, kaip atrodysiu, o jei blogai tai bus vestuviu diena daug verksmo o laiko taisyti paskum nebus
nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gailiukasb @ 2007 07 11, 12:00)
Sveikutes, norejau pasiteirauti, gal ka nors zinote apie "figaro" kirpykla grozio salona vilniuje? ten sake labai profesionaliai daro sukuosenas progines, bet bandomuju nedaro. truputi bijau, nes nezinau, kaip atrodysiu, o jei blogai tai bus vestuviu diena daug verksmo o laiko taisyti paskum nebus
nezinau ka daryti g.gif

o kaip suprast,kad bandomu nedaro?cia jau kazkokia nesamone,jeigu tu moki pinigus tai turi ir daryt.
Atsakyti
Sveiko mergytes..
Siemet mane uzgriuvo vestuviu lavina, tai pamerge, tai tik i svecius einam.. vat taip.. biggrin.gif Linksma.. Tik nerandu "savo kirpejos" ..
Gal ka galite rekomenduoti Kaune? Aisku, butu smagu, kad kas karta padazant plaukus ir apkerpant nereiktu palikti po 200 lt.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Susidūriau su rimta problema, išteka mano geriausia draugė o kartu ir kirpėja doh.gif negana to pas ją turėsiu būti ryte 9val tai vat dabar reiktu Kaune ir geriausiai kur nors aplinks eigulius ar eiguliuose susirasti saloną kur man padarytu ir makiažą ir šukuoseną blush2.gif Jinai jau man nieko neturi parekomenduoti nes kas yra patikimą tai tvarkys ją, jos mamą ir seserį o kitomis jinai pati nelabai pasitiki verysad.gif
Atsakyti
ieškau atsiliepimų apie Pašilaičiuose, Justiniškėse esančius salonus

Simona, Perlėja, Grožio įkaitė, Ledi El, Elis ir dar kas nors doh.gif
Atsakyti
o as likau labai patenkinta sukuosena ir makiazus darytu Atristics salone (sukuosena pas kirpeja Inga), Vokieciu g. Labai grazi sau ir kitiems atrodziau sia svarbia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 07 12, 13:54)
o as likau labai patenkinta sukuosena ir makiazus darytu Atristics salone (sukuosena pas kirpeja Inga), Vokieciu g. Labai grazi sau ir kitiems atrodziau sia svarbia diena 4u.gif

Inga- mano kirpeja. pas ja nuolat kerpuosi ir sukuosena vestuvems pas ja darysiuos. siaip esu daugmaz sugalvojus ko noriu, pries vestuves nusinesiu nuotraukas pasikonsultuot su ja. jei kategoriskai pasakys, kad man tokia sukuosena schmoll.gif , pasitikesiu Inga ir tegu daro savo nuoziura! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 07 12, 09:37)
ieškau atsiliepimų apie Pašilaičiuose, Justiniškėse esančius salonus
Simona, Perlėja, Grožio įkaitė, Ledi El, Elis ir dar kas nors doh.gif

Galiu parasyti sioki toki atsiliepima apie 'Simona' mirksiukas.gif Teko ten kazkada manikiura progini su ispiesimais darytis, tai likau labai patenkinta thumbup.gif Tik dar sukuosenos neismeginau... rolleyes.gif
O seip ir pati noreciau suzinoti kur Vln galima butu tikrai graziai bei profesionaliai pasidaryti ir progine sukuosena ir makiaza (bet kad nebutu labai brangu)? ax.gif
Atsakyti
Nesamone,kad "Figaro" bandomuju sukuosenu nedaro. As pati dariausi siame salone bandomaja sukuosena. Tu "Figaro" salonu Vilniuje labai daug. Gal pataikei i koki kur kazka netaip tave informavo? g.gif Man sis salonas visai nieko.. tongue.gif
Papildyta:
"Simonoje" dariausi makiaza. Super thumbup.gif Kas nori ryskaus makiazo,siulyciau darytis "Simonoje". Del sukuosenos-nepatarciau i "Simona" eiti. Daro tik keli meistrai tas sukuosenas, labai ilgai kapstosi,o rezultatas nekox g.gif
Atsakyti