Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

sveikos merginos,

visur ieskau bet niekaip nerandu jokiu atsiliepimu apie grozio namus "vilan" Klaipedoje. gal kas daretes makiaza ar sukuosena ten? pasidalinkit savo ispudziais.... wink.gif
Atsakyti
O gal kuri turit atsiliepimų apie saloną Albertiną (Vilniuje)? Aš ten užsirašiau šukuosenai ir makiažui, bei manikiūrui.
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 02 03, 01:04)
Hmz... Tada pagal aprasymus speju, kad arba Sarma style pas Kestuti arba maddam salonas lieka... g.gif  Nes daugiau nezinau kas keltu pasitikejima..

kestutis super thumbup.gif geriau nebuna.as pas ji dariausi savo didziajai dienai,likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos. gal galit rekomenduoti kur butu galima pasidaryti sukuosena ir makiaza siluteje
Atsakyti
Sveikutes, gal kas ka girdejote apie salona Sofitel?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 03 25, 23:28)
kestutis super thumbup.gif geriau nebuna.as pas ji dariausi savo didziajai dienai,likau labai patenkinta  thumbup.gif

O gal gali parodyti savo sukuosena? 4u.gif As niekaip nerandu kas man padarys, bent jau noriu ispudi susidaryti kokio stiliaus sukuosenas daro.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 27, 19:09)
O gal gali parodyti savo sukuosena?  4u.gif As niekaip nerandu kas man padarys, bent jau noriu ispudi susidaryti kokio stiliaus sukuosenas daro.

Aha ir man idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 27, 20:09)
O gal gali parodyti savo sukuosena?  4u.gif As niekaip nerandu kas man padarys, bent jau noriu ispudi susidaryti kokio stiliaus sukuosenas daro.

tuoj ikelsiu savo fotkiu.galiu pasakyt apie kestuti tik tiek,kad kazkokio tai stiliaus visom nuotaikom jis netaiko.atsinesi sukneles nuotaika,ideja jeigu kazka turi susigalvojus ar fotke.paskui jis paklauses taves paleidzia rankas i darba pagal tavo veido bruozus sukneles imantruma ir t.t.
pavartyk musu albuma matysis sukuosena tai is vienos puses tai is kitos,kazkada buvau imetus fotkes,bet tingiu vel rinkti kuriose geriausiai matosi blush2.gif
musu vestuviu fotkes 4u.gif
jeigu neveiks keleta fotkiu gali paziureti vestuvines sukuosenos7 3psl 30zinute. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 28 kovo 2008 - 00:03
perskaiciau visa tema, bet taip ir neradau kokiam salone uzsirasyti pas kirpeja ir visaziste. Galvoju, kad gal i Eslauda ar i Gatineau. Prasau patarkit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 03 25, 21:28)
kestutis super thumbup.gif geriau nebuna.as pas ji dariausi savo didziajai dienai,likau labai patenkinta  thumbup.gif

Labai atsiprasau, ar cia kalbate apie Kestuti Rimdziu? blush2.gif blush2.gif

oi jau supratau, kad ne Rimdzius. ax.gif blush2.gif

O gal kas pas Kestuti Rimdiu daresi sukuosena??? ar make-up? butu labai idomu isgirsti atsiliepimu. 4u.gif
Girdejau nepigu pas ji blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 03 balandžio 2008 - 14:23
QUOTE(meskytia @ 2008 04 03, 15:15)
Labai atsiprasau, ar cia kalbate apie Kestuti Rimdziu?  blush2.gif  blush2.gif

oi jau supratau, kad ne Rimdzius. ax.gif  blush2.gif

O gal kas pas Kestuti Rimdiu daresi sukuosena??? ar make-up? butu labai idomu isgirsti atsiliepimu.  4u.gif
Girdejau nepigu pas ji  blink.gif

Turiu pazystamu, kurie pas ji kerpasi (deja, vaikinai jie), taciau pavyzdziui, kaip jis papuose Laura per eurovizija, man nepatiko, nei sukuosena, nei makiazas schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas zinote siauliuose koki salona, ar kirpeja, kas graziai darytu??
Tik oksanos nesiulyti biggrin.gif
Atsakyti