visur ieskau bet niekaip nerandu jokiu atsiliepimu apie grozio namus "vilan" Klaipedoje. gal kas daretes makiaza ar sukuosena ten? pasidalinkit savo ispudziais....
O gal kuri turit atsiliepimų apie saloną Albertiną (Vilniuje)? Aš ten užsirašiau šukuosenai ir makiažui, bei manikiūrui.
QUOTE(Indrosele @ 2008 02 03, 01:04)
Hmz... Tada pagal aprasymus speju, kad arba Sarma style pas Kestuti arba maddam salonas lieka...
Nes daugiau nezinau kas keltu pasitikejima..
kestutis super
sveikos merginos. gal galit rekomenduoti kur butu galima pasidaryti sukuosena ir makiaza siluteje
QUOTE(dauraa @ 2008 03 25, 23:28)
kestutis super
geriau nebuna.as pas ji dariausi savo didziajai dienai,likau labai patenkinta 
O gal gali parodyti savo sukuosena?
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 27, 19:09)
As niekaip nerandu kas man padarys, bent jau noriu ispudi susidaryti kokio stiliaus sukuosenas daro.
Aha ir man idomu
QUOTE(beata_abc @ 2008 03 27, 20:09)
As niekaip nerandu kas man padarys, bent jau noriu ispudi susidaryti kokio stiliaus sukuosenas daro.
tuoj ikelsiu savo fotkiu.galiu pasakyt apie kestuti tik tiek,kad kazkokio tai stiliaus visom nuotaikom jis netaiko.atsinesi sukneles nuotaika,ideja jeigu kazka turi susigalvojus ar fotke.paskui jis paklauses taves paleidzia rankas i darba pagal tavo veido bruozus sukneles imantruma ir t.t.
pavartyk musu albuma matysis sukuosena tai is vienos puses tai is kitos,kazkada buvau imetus fotkes,bet tingiu vel rinkti kuriose geriausiai matosi
musu vestuviu fotkes
jeigu neveiks keleta fotkiu gali paziureti vestuvines sukuosenos7 3psl 30zinute.
QUOTE(dauraa @ 2008 03 25, 21:28)
kestutis super
geriau nebuna.as pas ji dariausi savo didziajai dienai,likau labai patenkinta 
Labai atsiprasau, ar cia kalbate apie Kestuti Rimdziu?
oi jau supratau, kad ne Rimdzius.
O gal kas pas Kestuti Rimdiu daresi sukuosena??? ar make-up? butu labai idomu isgirsti atsiliepimu.
Girdejau nepigu pas ji
QUOTE(meskytia @ 2008 04 03, 15:15)
Labai atsiprasau, ar cia kalbate apie Kestuti Rimdziu?

O gal kas pas Kestuti Rimdiu daresi sukuosena??? ar make-up? butu labai idomu isgirsti atsiliepimu.
Girdejau nepigu pas ji
Girdejau nepigu pas ji
Turiu pazystamu, kurie pas ji kerpasi (deja, vaikinai jie), taciau pavyzdziui, kaip jis papuose Laura per eurovizija, man nepatiko, nei sukuosena, nei makiazas
Gal kas zinote siauliuose koki salona, ar kirpeja, kas graziai darytu??
Tik oksanos nesiulyti
Tik oksanos nesiulyti