Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

sveikos 4u.gif
kokie butu atsiliepimai apie salona Eslauda? domintu butent makiazas. ir dar - ar bande kas nors daryti salone Mylek save (Fabijoniskiu g. arba BIGe) makiaza? zinau, kad ten dirba nebloga kirpeja, bet apie ju visazistus jokiu atsiliepimu g.gif
Atsakyti
eisiu pas drauge i vestuves, busiu pamerge, uzsirasiau makiaza ir sukuosena kaune i "Grozio karalyste", siaip norejau i sarma style, bet kadangi as per velai sugalvojau uzsirasyti, tai vietos buvo likusios perskambinus kokius 10-12 salonus, tik"Grozio karalsytej", tai bijau kad nebutu todel kad ten prastai daro verysad.gif
Gal kas ka gali apie ta salona papaskaoti, gal jau kas daresi ten makiaza ar sukuosena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 17, 23:19)
Labukas,as pati is Pilaites  drinks_cheers.gif ,visa laika vaiksciuojau i salona Taisa Isruties g, pas kirpeja Olga,grazias sukuosenas daro,bet su ja geriausiai tartis del bandomosios jei tai bus vestuvine,nes padaro tai gerai bet ne visada taip kaip paaiskinu. mirksiukas.gif

aciukas uz minciu pasidalinimus.. bet jau bandysiu laime grozio salone "Lotoso ziedas" ... zaisiu va bank.. nes nieko ten nepazystu blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite atsiliepimu apie grozio namus "D'oro" Domininkon7 g., Vilniuje? Uzsirasiau ten, o taip nermauju, nes niekada nieko ten nesu dariusi.... doh.gif
Atsakyti
gal kas ka zinot apie grozio salona"koalu sala"esanti taikos gatveje vilniuje? aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsirasiau i grozio karalyste, o dabar man pasuko visaziste sako yra bedu 8val jums reiks atvaziuot iki senamiscio makiazaui, o poto i silainius atgal sukuosenai blink.gif
makiaza baigs daryt kokia 9val, kol nuvaziuosiu iki silainiu bus 9.30val, , tai sukuosenai max valanda liks, o man 11val jau reik but pas jaunaja namuose, o dar namo gryzt persiregnt ir pan , man idomu kaip as ir jos viska spesim unsure.gif verysad.gif
kazkoks siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 15, 22:15)
Bomond jei Rasa Masidunskienė (nežinau ar ten dar yrea kita Rasa ar ne), tai  thumbup.gif Man ji kaip ir žmogus ir kaip meistras  ax.gif tik kainos kokios neįsivaizduoju, bet turėtų buti ne mažos, kiek žinau kirpimas pas ją (Masidunskienę) kainuoja apie 200Lt.

O makiažas pas Iną, jos darbai  wub.gif (nepamenu tiksliai kuriais metais, berods prie du ji darė makiažus Olialia kalendoriaus mergaitėms - aišku, tai tiksiaurias jos darbų pavyzdys)  mirksiukas.gif

Taip taip, ta pati Rasa Masidunskiene smile.gif

Del Inos, zinau, kad dare biggrin.gif
Deja deja suzinojau, kad ji iseina atostogu per mano vestuves sad.gif Gaila tik, kad manes niekas neispejo...
Tai dabar darys Lena. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto rasa: 01 rugpjūčio 2008 - 18:33
Sveikos panytes 4u.gif gal kas daretes sukuosena salone Baidis, Kaune? Kiek girdejus, tai kerpa ir dazo kirpejos ten profesionaliai, bet del sukuosenu darymo tai nezinau. Gal kas kokiu atsiliepimu turetumete ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EZUIKA: 01 rugpjūčio 2008 - 21:08
QUOTE(Fifachka @ 2008 05 14, 10:56)
O gal kokių atsiliepimų apie grožio saloną IDZUMĮ turit?  ax.gif

Kerpa ir dazo plaukus thumbup.gif O del sukuosenu nzn ax.gif

QUOTE(Sarrra @ 2008 05 20, 17:08)
sveikos:) kadangi neseniai pati planavausi vestuves tai labai ieskojau gero grozio salono smile.gif tai galiu pasakyt kad vestuvine sukuosena ir makiaza dariausi Vilniuje,salone "Artist" esanti Vokieciu g.smile.gif
likau be galo patenkinta smile.gif tikrai rekomenduoju.

drinks_cheers.gif Ta pati galiu pasakyti. Pries du metus ten vestuvine sukuosena ir makiaza dariausi. Iki siol esu patenkinta.

QUOTE(Sarrra @ 2008 05 30, 15:33)
tiksliai neprisimenu vardo,bet berods vardas Inga,o makiaza dare Liongina

Inga thumbup.gif Tikrai Saunuole, nerealias sukuosenas daro wub.gif

Si sestadieni pas Liongina makiaza dariausi, irgi nerealiai patenkinta esu. Ir sukuosena thumbup.gif tik va kirpejos vardo nzn doh.gif Bet mano manymu tam salone visi profesionalai ir auksines rankas turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2008 07 29, 11:07)
aciukas uz minciu pasidalinimus.. bet jau bandysiu laime grozio salone "Lotoso ziedas" ... zaisiu va bank.. nes nieko ten nepazystu  blink.gif

pati esu is pilaites ir galiu pasakyt kad kaip ir nera gero grozio salono Pilaitej..paciam lotose dariaus ir makiaza ir sukuosena,tai schmoll.gif ,drauges taip pat nelabai liko patenkintos... esu isbandzius ne viena salona esanti pilaitej,tai atsiliepimai sakyciau siaip sau..
pati vestuviu diena vaziavau i centra ir nemaciau problemos,juk sugaisti su nuvaziavimu 15min,juk nera toli smile.gif
Atsakyti
Mano vestuvems sukuosena dare „Simona" grozio salone. Galiu drasiai ji rekomenduoti visoms busimoms nuotakoms.
Man sukuosena padare taip, kaip isivaizdavau ir nesijaudinau, kad busiu negrazi nuotaka 4u.gif
Atsakyti
Na siandien tik ka dariausi bandomaja suokuosena Pilaitej "Lotoso ziede" , tai turiu pasakyti kad atradimo nepadare, bet susukavo tiksliai pagal mano stiliu.. romantiska klasikine sukuosena, gal nesu pati labai isranki ir reikli, bet vyras pagyre, tai manau geriausias vertinimas.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti