Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

sad.gif o ka daryti, jei liko tik pora menesiu ir siuo metu pardavem buta ir dar nzn kur po menesio gyvensim? unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
va, ka domina straipsniukas su musu Emilio ir Migles mamos komentarais mirksiukas.gif
http://www.tavovaika.../arch_04_09.htm
Atsakyti
QUOTE(arnauta @ 2004 08 14, 15:14)
pirmadieni einu i lopseli Justiniskese "Zilvinelis" berods vadinas uzrasyt.maniskiui vieneri metai.But gerai, kad nuo rugsejo galeciau pradet leisti, laisvesne buciau.Bet realiai tai galvoju nuo pavasario uzrasyt, kai epidemijos praeis.
Gal kuri turi kokiu atsiliepimu, apie si darzeli?


laba, į "Zilvineli" vedžiau daukrytę nuo 2metukų ir likau l. patenkinta. Jei pavyktu prašykis pas auklėtoją Aldoną, su vaikais elgiasi kaip vaikas, bet tas l. žavi. Dukra dėl jos tiesiog kreizėjo. O jei lieps pinigėlius papildomus mokėti siūlau sutikt, o po to kas mėn. mokėt po 5lt, bent mūsų iš pradžių prašė 300lt.

O gal kas žinot PRIVATŲ lopšelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūratė: 23 vasario 2005 - 13:38
Gal žinote lopšelį darželį Fabijoniškėse, kuris priima nuo 1-nerių metukų?
Atsakyti
Savo mažiuką nuvedžiau 1 metukų 2,5 mėn. Oi, kaip man širdį skaudėjo sad.gif Visą pirmą mėn. palikdavau klykiantį, perrengt nesiduodavo, ant grindų guldavosi doh.gif Mamytės, jei tik turit galimybę, paauginkit savo vaikučius ilgiau. Nei viena auklėtoja neatstos vaikučiui mamos. 4u.gif
Atsakyti
sutinku su Adrijana bet visgi daug ir nuo vaiko priklauso kaip elgsis.
As irgi ieskau darzelio Fabijoniskese kur anksc-i-au vaikucius priima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 04, 15:31)
Savo mažiuką nuvedžiau 1 metukų 2,5 mėn. Oi, kaip man širdį skaudėjo  sad.gif  Visą pirmą mėn. palikdavau klykiantį, perrengt nesiduodavo, ant grindų guldavosi  doh.gif  Mamytės, jei tik turit galimybę, paauginkit savo vaikučius ilgiau. Nei viena auklėtoja neatstos vaikučiui mamos.  4u.gif


taviskis menesi isterijas kele - o maniskis per savaite priprato prie darzelio, nors nuvedziau dvi dienas pries pirmaji gimtadieni.
Nereikia daryti apibendrintu isvadu pagal savo vaika- nors aukletojos pacios tvirtina, kad mazi vaikai pripranta greiciau ir lengviau.
O siandien is neurologes isgirdau pagyrima, kad gerai jog mazaja leidau anksti i darzeli, nes jai reikalinga griezta dienotvarke - namuose jos, deja, nepavyksta laikytis.
Atsakyti
Teks ir man jau ieškotis darželio, bet taip nenoriu palikti mažiuko, nžn. taip aš prie jo prisiryšus, kad nevesčiau nei už jokias babkes taip anksti, bet ačiu mamai, sutinka žiurieti, tad dar kol kas neskubu su daržu.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2004 07 27, 22:44)
Darželis "Žiedas" pašilaičiuose, skambinau, sakė, kad priima nuo vienerių metukų clap_1.gif
Bet ar ne baisu atiduoti tokį pipirą?  Juk nežinai kaip visą dieną auklėtojos elgiasi su tavo mažyliu. g.gif


O auklei man atiduoti dar baisiau, nežinai ką gali paimt g.gif
Atsakyti
Kaip vaikas adaptuosis darželyje, nemaža dalis priklauso ir nuo mamos nusiteikimo. Jei leisit į kelnes, kiekvieną sykį vesdamos vaiką į lopšelį, jis labai greitai pajus jūsų nerimą, tad ir isterikuos. o jei viskas bus dzin, kaip man, tad ir problemų nebus. nei vienas, nei antras man neisterikavo ir eidavo į daržą be problemų, nors abu išleidau gana anksti.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2005 05 05, 17:05)
taviskis menesi isterijas kele - o maniskis per savaite priprato prie darzelio, nors nuvedziau dvi dienas pries  pirmaji gimtadieni.
Nereikia daryti apibendrintu isvadu pagal savo vaika- nors aukletojos pacios tvirtina, kad mazi vaikai pripranta greiciau ir lengviau.
O siandien is neurologes isgirdau pagyrima, kad gerai jog mazaja leidau anksti i darzeli, nes jai reikalinga griezta dienotvarke - namuose jos, deja, nepavyksta laikytis.

Apibendrintų išvadų ir nedariau. Daviau tik patarimą, kuriuo nebūtina pasinaudoti. O , kad mama geriau nei auklėtoja- tai nemanau kažkokią neteisybę parašiusi. Sutinku, kad kiekvienas vaikas yra individualus ir nebūtinai iškils tokių problemų su pripratimu, kaip manąjam.
Beje, į kelnes neleidau schmoll.gif
Atsakyti
O mes pradėjom lankyti nuo 1.3 m. Ir ką viskas gerai, eina noriai, pasako ate, valgyt valgo, miegot miega, žaisti žaidžia. Ligos irgi puola, na bet ir pavasaris pas mus "geras", tai ligos puola ir namie sėdint. Aš tai labai patenkinta. Jei ir būtų arti mačiutė, tai neduočiau auginti, nes ir vaikų nemato, nebendrauja.
Atsakyti