Įkraunama...
Įkraunama...

Akių traiškanojimas, pūliavimas, paraudimas

QUOTE(Asar @ 2006 04 08, 20:29)
Mums 3 savaites ir nuo gimimo turime problemu su viena akyte. Asaroja, traiskanoja.
Gal kas turite tokiu problemeliu? Pasidalinkime patirtim, kaip gydome.

Mano mazyliui irgi nuo gimimo buvo tas pats su abiem akytem, gydytojai vis ramino kad praeis. Bandem ir lasinti, ir tepti. Nepraejo. 3 savaiciu pagulde i ligonine pravalyti asaru latakus. Po to, tfu tfu tfu, liktai kaip ir susitvarke. Tik nera labai jau malonus dalykas.
Atsakyti
maniskei kairioji akyte puliavo nuo gimimo iki 3 men.lasinau lavomicetina,bet nieko.drauge lasino saviskiuj,,oftan dexahlora,,.galvoju,pabandysiu saviskei,nors ir be gydytojos leidimo.tu zinai,savaite palasinus,akyte nustojo puliuoti.veliau desiniojin pradejo.kuo as jai tik belasinau,ir masaza dariau,nieko.dave siuntima vilniun,valyti asaru lataka.gulejom santariskiu7.labai fainos salygos.pravale akyte,dabar nepuliuoja.gyd.stebejosi,ko mes taip ilga laukem(jai buvo5,5men.).pasirodo,kad vienem gali padet lasai ir masazai,o kitiem ne,pvz,kaip maniskei.jos labai siauras ir vingiuotas kanalelis buvo sitoj aky.tokiu atveju tik daktarai gali padet.taip,kad netempkit gumos.nors nezinau,nuo kada galima ta valyma atlikt.tavo toks maziukas dar!dabar kai buvo jai sloga,tai ta akyte vis paasarodavo.lasinu tokiu atveju,,tobradex,,,ir vel viskas gerai.sekmes!
Atsakyti
Mums irgi buvo tokia problemyte,bet gydytoja israse levomicetino lasiuku,tai palasinom apie savaitele ir viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes taip pat turėjome tokią problemą. Ką tik nedariau, ir su arbatom plovėm akyte, ir lašinom, levometiciną, poto gentomiciną ir nieko lotuliukas.gif . Išreiklavau siuntimą pas okulistą. Apžiūrėjęs, pasakė, kad yra nedidelė slogytė ir tai gali būti viena iš priežasčių g.gif . Susitvarkėm savo nosytę ir akis nustojo traiškanojusi thumbup.gif. PAs mažius taip dažnai būna.
Atsakyti
mums taip pat 3 savaiteles ir nuo pat gimimo turim ta pachia problemele su viena akyte. Kol buvom ligoninej tai tepe antibijotiku, paskui pasake jog uzsikimshes kanalas ir reik tiesiog daryti masazhiuka aukshtyn zhemyn, bet shtai jau 3 sav. ir vis nepadeda. Bandzhiau plauti su ramunelem tai ir nepadejo. Konsultavausi su drauge, tai ji sake jog ji savo mazhiu ishgyde lashindama savo krutines pienuka. Tai sakiau ir ash pabandysiu, pakenkti gal nepakenks, o vdruk pades. Jei nepades reiks teirautis kita savaite pas daktarus. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norchikas @ 2006 04 13, 09:38)
mums taip pat 3 savaiteles ir nuo pat gimimo turim ta pachia problemele su viena akyte. Kol buvom ligoninej tai tepe antibijotiku, paskui pasake jog uzsikimshes kanalas ir reik tiesiog daryti masazhiuka aukshtyn zhemyn, bet shtai jau 3 sav. ir vis nepadeda. Bandzhiau plauti su ramunelem tai ir nepadejo. Konsultavausi su drauge, tai ji sake jog ji savo mazhiu ishgyde lashindama savo krutines pienuka. Tai sakiau ir ash pabandysiu, pakenkti gal nepakenks, o vdruk pades. Jei nepades reiks teirautis kita savaite pas daktarus. unsure.gif  verysad.gif

Reikia ne su drauge konsultuotis, o su gydytojais, kad paskui ko nereikia neprisidarytumet. Mums nuo gimimo irgi ligonineje tepe su antibiotikais, liktai praejo, grizom namo ir vel prasidejo. Vel israse antibiotikus, kol tepiau, buvo nieko, tik nustoju tepti vel prasideda. Tai siunte pas okulista, ir ji pasake, jog jokiu budu negalima lasinti mamos piena i akis, pagulde i ligonine, plove asaru latakus. Dar gydytoja sake, jei ilgiau temtumem, tai visam gyvenimui prisidarytum problemu akytem, istisai asarotu ir reiketu pastoviai lasinti vaistukus.
Atsakyti
Sveikos, esu jauna mamyte ir labai nerimauju del savo maziuko! g.gif mano maziukui nuo gimimo puliuoja kaire akyte, gydyoja sako, kad cia nieko baisaus ir jei iki 6 men nepraeis klinikose kazkokia prociadura darys ir pravalys ta asaru lataka, mes jau net klinikose buvom pasikonsultuot su gydytoju, tai israse vaistu, akies masaza, sake jei nepades, tai teks i ligonine gultis iki 3 dienu kai sueis 6 men. Nesvarbu ka gydytojai kalba, kad cia nieko tokio, bet baisu, kad regejimas vaikucio ta akim bus prastas, ar cia tikrai nieko tokio?! verysad.gif gal kam panasiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(drugelllis @ 2006 04 14, 18:26)
Sveikos, esu jauna mamyte ir labai nerimauju del savo maziuko! g.gif  mano maziukui nuo gimimo puliuoja kaire akyte, gydyoja sako, kad cia nieko baisaus ir jei iki 6 men nepraeis klinikose kazkokia prociadura darys ir pravalys ta asaru lataka, mes jau net klinikose buvom pasikonsultuot su gydytoju, tai israse vaistu, akies masaza, sake jei nepades, tai teks i ligonine gultis iki 3 dienu kai sueis 6 men. Nesvarbu ka gydytojai kalba, kad cia nieko tokio, bet baisu, kad regejimas vaikucio ta akim bus prastas, ar cia tikrai nieko tokio?!  verysad.gif  gal kam panasiai buvo?

Mums tas pats buvo. Lasinom, darem masaza. Tik nelabai padejo ir vaziavau i Siaulius i klinika. Pasirodo, kad as ne taip ta masaza dariau ir padare mums ta procedura. Jinai truko gal 2 min. Ka dare nemaciau, nes i procedurini kabineta mamyciu neleidzia. Kai grazino man mano mergina, jinai net neverke. Jeigu kitam vaikui butu tas pats, tikrai nelauksiu 6 men., ir nekankinsiu tais masazais. Taip kad tikrai ten nieko baisaus nera. Namo isleido kita ryta.
Atsakyti
Aciu, kad nuraminai! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelllis @ 2006 04 14, 18:41)
Aciu, kad nuraminai!  lotuliukas.gif

Nera uz ka. Tikrai nieko ten baisaus nera biggrin.gif
Atsakyti
Mums ir taip buwo, bet aš nieko nelaukiau. Apie jokius masažus ir kitokias gudrybes iki 6 mėn negirdėjau. Patariu kuo skubiau kreiptis, kad pravalytų akytę 4u.gif
Atsakyti
ir mum taip buvo. tai iš pradžių liepė lašint vineokių vaistukų. tai nepadėjo. išrašė kitokių, kažkas panašaus į gelį. Tai praėjo greičiau nei per savaitę. nereikėjo į klinikas važiuot ir akutės tvarkytis thumbup.gif tikrai nepergyvenk, viskas susitvarkys. girdėjau, kad užsieny išvis iki 3 metų laukjia, kol galutinai ten viskas susiformuos. kartais tas latakėlis būna labai siauras, bet vaikučiui augant prasiplečia. bent jau taip mum gydytoja aiškino. g.gif
Atsakyti