Įkraunama...
Įkraunama...

Akių traiškanojimas, pūliavimas, paraudimas

QUOTE(aruncikas @ 2007 11 06, 12:32)
Nesinorėtų tavęs klaidinti  ax.gif , bet manau, kad latakų problemytės daugiau ar mažiau pasireiškia nuo gimimo. O tavo mergaitė jau kur kas vyresnė, nei mūsiškiai. Čia gali būti papraščiausias akyčių uždegimas.  g.gif  Tiesa, jie būna virusiniai, todėl labai lengvai galėjo pasigauti tą reikalą pačiame darželyje. Neskubėk ruoštis zondavimui, palauk ką pasakis gydytoja. Sekmės.  4u.gif

Ačiū aruncikas, 4u.gif šiek tiek kaip ir nuraminai...Ruošiuos aš tik psichologiškai...Man vaistininkė sakė kad uždegimas greičiausiai akučių...Bet užėjus čia pasimečiau...Na lauksiu rytojaus, ką pasakys gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 11 06, 12:36)
Ačiū aruncikas,  4u.gif šiek tiek kaip ir nuraminai...Ruošiuos aš tik psichologiškai...Man vaistininkė sakė kad uždegimas greičiausiai akučių...Bet užėjus čia pasimečiau...Na lauksiu rytojaus, ką pasakys gydytoja...

Cia uzejus labai greitai galima susirgti. Beveik kaip ligonineje. blink.gif mirksiukas.gif
Labai svarbu saltai daryti sprendimus apie visus situos pasisakymus.
Taip kad, ne viskas taip yra, kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 06 lapkričio 2007 - 11:57
QUOTE(Lieputė @ 2007 11 06, 11:12)
Sveikutės,
Pas mus tokia pat bėdelė su akytėm...Nuo gimimo jokių problemėlių nebuvo su akytėm, o čia dabar staigiai taip...Vakar iš pradžių viena akytė traiškanojo, šiandien žiūriu ir kita jau panaši į aną... verysad.gif Bet jai ir slogytė sukilo kartu...Tai vakar nuėjau į vaistinę paėmiau vaistukų, įlašinau, šiandien ryte vėl..Vakar įlašinau tai lyg ir nieko...Šiandien išvaliau, įlašinau...Bet išleidau į darželį... verysad.gif Dabar kažkaip atradau šią temą, persiskaičiau...Ir užgraužė baisiai sąžinė... bash.gif Nereikėjo jos leisti į darželį...Sėdžiu darbe ir stresuoju... cry.gif Pasiskambinau gydytojai, tai susitarėm kad ryt iš ryto pas ją atvešim dukrytę...Jau kažkaip ir tam zondavimui ruošiuosi...Bijau labai, nes mes jai kai lašinam tai per prievartą, jai 2,2m...Neįsivaizduoju kaip ten tai darytų... bijau.gif Bet kažkaip net nežinau kaip dabar tą slogytę išgydyti, man kažkaip atrodo dėl tų užsikimšusių latakėlių ir ta slogytė sukilo...Net nžn, visai pasimetus esu...Mamytės pasidalinkit, ar kam nors tokio amžiaus darė zondavimą...?...Čia kaip skaičiau, tai daug mažiukų... verysad.gif

nemanau, kad reiketu save kaltinti, juk jei uzsikemsa kanaliukas, oras jokios itakos neturi, cia ne persalimas, juk ir po proceduros as specialiai paklausiau gydytojos, kaip elgtis su akyte ar dengti ar saugoti kaip nors, tai sake, kad nera butina ax.gif
Atsakyti
Na va, sužinojau kad vienas berniukas iš mūsų grupės neatėjo į darželį šiandien, nes akytės uždegimas... blink.gif Kas čia per biesas...Dieve, taip laukiu 16val, greičiau dumti pasiimti mažąją...Dar susirinkimas darželyje šiandien... doh.gif
Atsakyti
na va,mamytes,mes tik po proceduros(vakar padare praplovima) santariskose.viskas praejo gerai,mano berniukui jau virs metu,tai labai pergivenau.padare lengva kaip narkoze(ilasino i nosite)ir po 10min.praplove kanalus.net neverke kaip sesele isnese ji i procedurine ax.gif .bet atnese verkanti,bet greit uzmigo,ir prabudo kaip nieko ir nebuvo. biggrin.gif dabar lasinsim pora dienu lasiukus ir ziuresim.....kaip ten bus. visem sekmes..viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2007 11 13, 19:06)
na va,mamytes,mes tik po proceduros(vakar padare praplovima) santariskose.viskas praejo gerai,mano berniukui jau virs metu,tai labai pergivenau.padare lengva kaip narkoze(ilasino i nosite)ir po 10min.praplove kanalus.net neverke kaip sesele isnese ji i procedurine ax.gif .bet atnese verkanti,bet greit uzmigo,ir prabudo kaip nieko ir nebuvo. biggrin.gif dabar lasinsim pora dienu lasiukus ir ziuresim.....kaip ten bus.  visem sekmes..viskas bus gerai. 4u.gif

Kaip jums gerai. 4u.gif O maniškis, kaip tik praeitą savaitę, sugalvojo pasloguoti, tai teko nukelti visą reikalą dar toliau. doh.gif Mes gulamės 11.19. Tikiuosi, kad ir mums viskas praeis sklandžiai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2007 11 13, 18:06)
na va,mamytes,mes tik po proceduros(vakar padare praplovima) santariskose.viskas praejo gerai,mano berniukui jau virs metu,tai labai pergivenau.padare lengva kaip narkoze(ilasino i nosite)ir po 10min.praplove kanalus.net neverke kaip sesele isnese ji i procedurine ax.gif .bet atnese verkanti,bet greit uzmigo,ir prabudo kaip nieko ir nebuvo. biggrin.gif dabar lasinsim pora dienu lasiukus ir ziuresim.....kaip ten bus.  visem sekmes..viskas bus gerai. 4u.gif

saunuolis mazuliukas thumbup.gif maniske irgi iskart po proceduros miegojo, visgi sioks toks stresas doh.gif
viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
ghjgjhgjgh
Atsakyti
QUOTE(lakunozmona @ 2007 11 14, 17:00)
ghjgjhgjgh

pas mus irgi tokia problemite. pasake reikes zondoti. oi kaip baisu. o kur geriau daryti Santariškiose ar Lazdinuose? ar reikia guleti ligoninėje, ar iškarto po proceduros išleis namo?
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2007 11 16, 13:06)
pas mus irgi tokia problemite. pasake reikes zondoti. oi kaip baisu. o kur geriau daryti Santariškiose ar Lazdinuose? ar reikia guleti ligoninėje, ar iškarto po proceduros išleis namo?

man atrodo lazdynuose net nedaro, geriau santariskes, mes pabuvom viena para, o dar kita diena vel atvaziavom, bet tik trumpam ir po to lasiukus savaite lasinom.
nebijokit, po to labai gera matyti maziuko grazias ir svarias akytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2007 11 16, 14:50)
man atrodo lazdynuose net nedaro, geriau santariskes, mes pabuvom viena para, o dar kita diena vel atvaziavom, bet tik trumpam ir po to lasiukus savaite lasinom.
nebijokit, po to labai gera matyti maziuko grazias ir svarias akytes mirksiukas.gif

ačiu už palaikimą. 4u.gif
Atsakyti
Taigi, grįžom jau po procedūros iš Kauno m.u. klinikų

Visa procedūra užtruko gal 5 min. žinoma vaikelis rėkė, bet buvo atvejų kai namie užsirėkdavo iki pasikūkčiojimo, o čia man atidavė ramią, neužsirėkusią. Seselės labai fainos, moka gi su vaikais apsieit, nuramint. išplėtė vyzdžius, tai dar po kiek laiko (tik spėjau pamaitint) patikrino akeles, viskas tvarkoj 3,5, kaip ir priklauso vaikui. ir paleido namo.

Tai iš viso klinikose prabuvom 2 val. iš kurių 1,5 val vaikščiojom pildėm visokius dokumentus, o kita laiką darė procedūras smile.gif

Beje tos kurioms pataria laukti kelis mėn gal praeis, vis tik užsiregistruokit kmu, nes eilės gali tekti laukti kelis mėn, tai kai sugalvosit gali vėl tekti pralaukti kelis mėn.
Mums iš poliklinikos išrašė siuntimą, su juo kol užsiregistravom pralaukėm konsultacijos pusę mėn., o toje konsultacijoje tik užrašo į eilė zondavimui, ir vėl reik laukt... tai va tie popierizmai.....
Atsakyti