Įkraunama...
Įkraunama...

Akių traiškanojimas, pūliavimas, paraudimas

Aš irgi žinau, kad paakių paburkimas - problemos su inkstais unsure.gif Geriausiai į šį klausimą Jums atsakytų jūsų šeimos pediatras 4u.gif
Atsakyti
manoji irgi nuo gimimo vis vargo su veinos akytės traiškanojimu. jokie vaistai nepadėjo. okulistas patarė : arba važiuoti į santariškes arba dra laukti. kartais iki 6 mėnesių vaikiukui bėdelės tos dingsta. bet mes nuvažiavom į ligoninę - mažoji buvo 3 mėnesių. pamaniau, geriau anksčiau - kai dar nereikia primaitinti, vien mano pienas, plius mažesnis vaikas - mažiau prisimins. santariškėse apžiūrėjus galvojo kad užteks tik zondavimo, bet ne - reikėjo latakėlio plėvelę pradurti. tai pirmą dieną - pradūrė, antrą dieną - zondavo, trečią dieną - paleido namo. namuose dar savaitę lašinom vaistukus (kokius nepamenu)

prisimenu kaip buvo žiauru, kai išnešė mažutę iš palatos, visą rėkiančią (Ji ir taip nieko svetimo neprisileisdavo, visada verkdavo ant kito rankų). seselė pasakė - atnešim po 10 minučių. stoviu palatoj prie lango, užsikimšau ausis ir vis vien girdžiu kaip ji rėkia iš kito kabineto kolidoriaus gale. pradėjau garsiai dainuoti, kad negirdėčiau versksmo, pasižiūrėjau į laikrodį - kada čia galėsiu atsikimšti ausis. man bedainuojant - stuktelėjimas į petį (po 5 minučių) - paimkit vaiką smile.gif tai per pus greičiau viskas įvyko. tuoj aš mažutei papulį į burną - vaikas ramus, pavalgė ir su šypsena gulėjo šalia manęs, taip lyg nieko ir nebūtų įvykę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2007 11 27, 12:38)
manoji irgi nuo gimimo vis vargo su veinos akytės traiškanojimu. jokie vaistai nepadėjo. okulistas patarė : arba važiuoti į santariškes arba dra laukti. kartais iki 6 mėnesių vaikiukui bėdelės tos dingsta. bet mes nuvažiavom į ligoninę - mažoji buvo 3 mėnesių. pamaniau, geriau anksčiau - kai dar nereikia primaitinti, vien mano pienas, plius mažesnis vaikas - mažiau prisimins. santariškėse apžiūrėjus galvojo kad užteks tik zondavimo, bet ne - reikėjo latakėlio plėvelę  pradurti. tai pirmą dieną - pradūrė, antrą dieną - zondavo, trečią dieną - paleido namo. namuose dar savaitę lašinom vaistukus (kokius nepamenu)

prisimenu kaip buvo žiauru, kai išnešė mažutę iš palatos, visą rėkiančią (Ji ir taip nieko svetimo neprisileisdavo, visada verkdavo ant kito rankų). seselė pasakė - atnešim po 10 minučių. stoviu palatoj prie lango, užsikimšau ausis ir vis vien girdžiu kaip ji rėkia iš kito kabineto kolidoriaus gale. pradėjau garsiai dainuoti, kad negirdėčiau versksmo, pasižiūrėjau į laikrodį - kada čia galėsiu atsikimšti ausis. man bedainuojant - stuktelėjimas į petį (po 5 minučių) - paimkit vaiką smile.gif tai per pus greičiau viskas įvyko. tuoj aš mažutei papulį į burną - vaikas ramus, pavalgė ir su šypsena gulėjo šalia manęs, taip lyg nieko ir nebūtų įvykę smile.gif

Matomai čia visom tas pats būna. Kai maniškį išnešdavo, aš irgi galvodavau, o kuo čia dabar užsiimti, kad tik nieko negirdėčiau ir greičiau tas laikas praeitų . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2007 11 22, 19:22)
Mamytės, gal galit pasidalinti,  kas kokius lašiukus lašinatės po zondavimo ?
Asmeniškai mes pvz. Dexona.  bigsmile.gif
Ačiū.  4u.gif

mes irgi dexona 4u.gif
o del vedimo i lauka, tai gal cia nuo gydytojo priklauso, mums leido ir jokiu ypatingu priemoniu nereikejo imtis ax.gif
Atsakyti
geriausiai nuo akyciu puliavimo ir traiskanojimo padeda ramuneliu antpilas.kiti dar rekomenduoja mp.sio neteko isbandyti,kadangi dukrytes krutimi nemaitinu.
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 11 27, 17:59)
geriausiai nuo akyciu puliavimo ir traiskanojimo padeda ramuneliu antpilas.kiti dar rekomenduoja mp.sio neteko isbandyti,kadangi dukrytes krutimi nemaitinu.

nei to, nei kito dabar gydytojai nepataria, su ramunelem reikia labai atsargiai, kadangi jos turi toksiniu savybiu ir ju perteklius gali suveikti priesingai nei tiketasi, o MP yra isvis atgyvenes mitas, kadangi jis siltas ir aisku dregnas, tad tai puikiausia terpe veistis bakterijomis kontaktuojant su oru, nepakeiciamas jis tik kaip leliuko maistas 4u.gif
Atsakyti
mes naudojom OFTAN DEXA-CHLORA ir i nosį lašiukus
Papildyta:
QUOTE(bog @ 2007 11 30, 18:53)

beje sulašinom vos pusę buteliuko, teks išmest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bog @ 2007 11 30, 19:57)
Papildyta:
beje sulašinom vos pusę buteliuko, teks išmest  unsure.gif

O, blink.gif kažkas naujo.
Tik va mums vėl prasidėjo akytės pūliavimas ir ašarojimas. Ko gero teks vėl apsilankyti ligoninėje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2007 12 02, 17:04)
O,  blink.gif kažkas naujo.
Tik va mums vėl prasidėjo akytės pūliavimas ir ašarojimas. Ko gero teks vėl apsilankyti ligoninėje.  doh.gif

verysad.gif na va, o kiek laiko praejo po proceduros? nes mum kai padare, tai po poros ar triju dienu vel pasirode asareliu, ir puliuku su krauju, bet pasiskambinau gydytojai, tai sake, kad taip gali buti ir istikruju, po keliu dienu viskas praejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2007 12 02, 20:52)
verysad.gif na va, o kiek laiko praejo po proceduros? nes mum kai padare, tai po poros ar triju dienu vel pasirode asareliu, ir puliuku su krauju, bet pasiskambinau gydytojai, tai sake, kad taip gali buti ir istikruju, po keliu dienu viskas praejo  ax.gif

Na, 21 d. mus išeido iš ligoninės, o 30 d. vakare aš jau pradėjau matyti, kad kažkas negerai. schmoll.gif Tai teko pirktis Tobrex ir lašintis juos kaip ir prieš zondavimą. Mūsų gydytoja dabar atostogauja iki 17 d. , tai teks laukti. Niekur nesidėsi. doh.gif
Bet niekaip negaliu suprasti, kads dabar ? g.gif Juk latakus išvalė ................
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2007 12 02, 23:25)
Na,  21 d. mus išeido iš ligoninės,  o 30 d.  vakare aš jau pradėjau matyti, kad kažkas negerai.  schmoll.gif  Tai teko pirktis Tobrex ir lašintis juos kaip ir prieš zondavimą.  Mūsų gydytoja dabar atostogauja iki 17 d. , tai teks laukti. Niekur nesidėsi.  doh.gif
Bet niekaip negaliu suprasti, kads dabar ? g.gif Juk latakus išvalė ................

jei su latakeliais viskas gerai, tada gal uzdegimas truputi ilgiau uzsilaike, jei taip, tai tada tobrex tikrai pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2007 12 03, 12:16)
jei su latakeliais viskas gerai, tada gal uzdegimas truputi ilgiau uzsilaike, jei taip, tai tada tobrex tikrai pades 4u.gif

Na, labai to tikiuosi. Ačiū už palaikymą. 4u.gif
Atsakyti