Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Kroatiją...!

O tu pabandyk padaryt iš kameros nuotraukų!
Tiesa pasakius, aš savo nuotraukom irgi nesu labai patenkinta, kai kurios nelabai gražios, tam krioklių parke tai išvis nežinojau kaip fotiką reguliuot biggrin.gif

Čia dar truputis nuotraukų:
Čia tokie vaizdai vaikščiojant Makarskos pakrante, vakarop. Man aplinka buvo labai įspūdinga, nors stok ir fotografuok kiekvieną kampą.
Agavos - jos ten tokios galingos, o žiedai labai įdomūs

[attachmentid=8230]

Labai fainos kavinukės, visos šalia jūros, ir tarp palmių. Niekada nebuvau mačius natūralioj gamtoj palmių, man jos taip fainai visur atrodė thumbup.gif

[attachmentid=8229]

[attachmentid=8228]

Brac sala paliko labai didelį įspūdį, ten taip gražu thumbup.gif
O čia Makarskos pliažas. be skėčių ir pienelio nuo saulės ten galima iškept

[attachmentid=8231]
Atsakyti
Čia Brac saloje; visur žydi kažkokie violetiniai žiedai, bet kas ten per augalai, niekaip neišsiaiškinom?
Dar labai įdomu buvo, kai palmių parke sedėjom ir valgėm ledus, o aplink vien lauro lapų krumai augo, atsitiktinai nukrito lapas, aš jį patryniau, uostau, uostau - tikrai kad kvapas pazįstamas! smile.gif netoliese sedėjusi moteriškė nesuprato, ko mes juos rinkt pradėjom blink.gif biggrin.gif
Labai visą laiką bijojau gyvačių, pasakojo namo savinkė, pas kurią gyvenom, kad jų ten nuo kalnų atklysta, ir būna, kad į namus įlenda blink.gif po to pasakojimo, langinių net neatitraukdavau. Tiesa, ten labai pas juos įdomu - visi langai su medinėm langinėm, ir vaikščiojant pietų metu, visi langai aklinai uždaryti, nes visi sulindę pailsėt, o po pietų vėl visas gyvenimas verda iki išnaktų.
Čia vaizdai vaikščiojant pakrante:

[attachmentid=8233]

[attachmentid=8234]
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2005 07 05, 21:58)
važiuosiu ir aš i kroatija, gal papasakokite kas jau buvote kroatijoje, kaip ten viskas.... domina makarska.....

Aš buvau Makarskoj 4u.gif . Net nežinau ką konkrečiai čia parašyti, geriau, kad konkrečiai kažko paklaustum. Na bet jei taip bendrai- Makarska yra Dalmatijoj (ten gražiau nei Istrijoj), nuostabiai gražioj vietoj, nedidelis miestukas, bet vasarą privažiuoja tiek turistų, kad mažai nepasirodo. Rekomenduoju nuvykt į Splitą (valanda kelio iš Makarskos)- gražūs Diokletiano rūmai, prieplauka, taip pat į Hvar ir Brač salas- labai įspūdingi vaizdai plaukiant rolleyes.gif , būtinai nuvykit į Dubrovniką- gražiausias mano iki šiol matytas miestas wub.gif . Taip pat nepakartojami įspūdžiai iš ekskursijos į kalnus, kur pasitikom saulę. Ai dar Plitvicos ežerų nac. parkas- NUOSTABU NEPAKARTOJAMA, tik nervina, kad kai kurie gidai pernelyg skuba ten. Visas ekskursijas, kurios įtrauktos į kelionės programą, verta pamatyt: ar savarankiškai, ar su agentūra- jokio skirtumo). Čia taip bendrai parašiau, jei kas domina- klausk 4u.gif
Atsakyti
Esam ir mes Makarskoj buve. Tiesa sakant, is visu vietoviu, kurias teko aplankyt, man ten didziausia ispudi paliko. Vaziuociau ir vaziuociau. thumbup.gif O dabar paziurejus nuotraukas vel viskas sukilo. Kazkodel man ten artima sirdziai, matyt ten gyvenau praitam gyvenime... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 09 22, 08:17)
Mes irgi kita vasara (jau 3 kart) vyksim i Kroatija  thumbup.gif su savo masina ir draugais  thumbup.gif po issimaudymo Adrijos juroj nebesinori Lietuvoj i jura lyst  schmoll.gif

mes su vyru pradejom tiek keliauti kad siaubas doh.gif dabr susidomejom kroatija, noriu pakalausti, jus vaziuojat su savo transportu, o tai tik su zemelapiu ar kaip ir kaip reik zinoti kokios vietos yra idomiausios, labiausiai lankytinos turistu smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Su savo auto,zemelapis rankose,info pries kelione internete susirandi, tiek,kad toks vaizdas susidaro,kad jau esi buves ten,kur vaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi su vyru galvojame apie Kroatija, bet tik lektuvu ax.gif Nusimato neilgos atostogos vasara, tai su auto nei patogu, nei pailsesi. Laukiu atsiliepimu tu, kurie keliavo i sia sali lektuvu. 4u.gif
Atsakyti
As ir buvau vasara kroatijoj!!! SUPER!!!!
Jei dabar antra karta tektu vaziuot,tai gal savo masinyte lekciau!!! TIk aisku, siek tiek gasdina ju tokie siauri ir vingiuoti keliai, serpantinai...

vacation1.gif Super atostogos buvo!!!

O kas del lektuvu,tai as pati domejausi,bent jau vasara...tai kainos mane isgasdino. Tai vaziavom autiku.
flirt.gif
Atsakyti
as tai info apie lankytinas vietas taip susirankioju: pasiimi is kelioniu agenturos bukleta apie siulomas keliones, ten buna surasytos vietos, kur ves zmones... tada internete pagal jau zinomus taskus susirandi info, atsirenki kas graziausia ir kas yra arciausiai tavo pasirinkto marsruto ir pirmyn... cool.gif
Atsakyti
Na birzelio menesi gal,liepa kaip mes buvom,tai karstis doh.gif ,pliaze iskisi ranka is po skecio ir jauti kaip saulute ima biggrin.gif Bet ten kazkaip istveriamas tas karstis,jeigu mano vaikas 3.5 metu istvere,tai tikrai ,siamka,neiskepsi biggrin.gif
Jeigu jau labai bijai karscio,tai i pietus Kroatijos nevaziuok,siaurinej pusej tikrai vesiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Kokios maždaug apsigyvenimo kainos Kroatijoj, jei važiuoti ne su agentūra? Ir as sudėtinga agut, ar pila reklamų, kaip kad pvz Slovakijoj ar Čekijoj?

Ir ar brangios ekskursijos/muziejai?
Atsakyti
gal galite paminėti gerus kempingus Slovakijoje, Vengrijoje, Kroatijoje

kad kaina atitiktų kokybę ir atvirškčiai

ir kaip skaičiuoti kempingo kainas, jeigu važiuojam 2 suaugę, lengvoji mašina ir palapinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 14 kovo 2006 - 10:55