Įkraunama...
Įkraunama...

Triufeliai

Pasigaminkime namie Ferrero Rocher (receptas angl. k.)
Atsakyti
Dar vienas receptukas

Ferrero Rocher

user posted image


Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 04, 11:01)
Dar vienas receptukas

Ferrero Rocher

user posted image

Čia "Pimp that snack". Iš tokio kiekio jums išeis toks Ferrero Rocher, kad ilgam atsiminsit lotuliukas.gif
Atsakyti
O tikrai tokie iseina??
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 04, 09:52)



QUOTE(irmulia @ 2008 10 04, 12:01)
Dar vienas receptukas

Ferrero Rocher

user posted image

AR BŪTŲ GALIMA IŠVERSTI... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 06, 15:20)
AR BŪTŲ GALIMA IŠVERSTI... g.gif  unsure.gif

Nori tokio maziuko saldainiuko? mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia:
750 g Nutella
maiselis lazdyno riesutu
dezute vafliu - krepseliu
dezute vafliu - kriaukleliu
dideli sokolada (turbut koks musu Fazer tiktu)
ledu vafliai (situ lyg ir nenaudojo)
butelis Sambukos (irgi nesimato, kad naudotu, gal pile i istirpinta sokolada)
auksinis vyniojamas popierius
Popieriukai keksiukams
rudas flomasteris
auksinis rasiklis
user posted image

1, Istraukti krema is vafliu-kraukleliu, nukrapstyti nuo ju virsaus sokolada ir kokosu drozles.
user posted image
2,Svelniai, svelniai sumazinkite pagrinda dvieju vafliu - krepšeliu.
user posted image
3,Uzpildykite viena puse vaflio - kriaukles su Nutella ir paskui ta pusele priklijuokite prie vaflio krepselio, i kuri irgi reikia pripilti Nutella.
user posted image
4, Uzpilkite likusia dali vaflio - krepselio ir ta pati padarykite su kita puse (kitu vafliu)

5, Kai abu krepseliai pilni, ant vieno virsaus sudekite riesutus(rekomenduoja deti tiek, kiek yra zmoniu)
user posted image
6, Sulipdyti abi puseles kaip sumustini ir daugiau ideti Nutella (vafliu isgaubimuose)
user posted image
7, Dedame i saldikli, tuo tarpu tirpiname puse sololado ant garu voneles visa laika maisydami
8, Susmulkinkite riesutus ir sumaisykite su sokoladu.
9, Kai mega Rocher pakankamai atsals (bus kietas), pilti ant jo istirpinta sokolada su riesutais, pavirsiu islyginti sauksto kita puse, vel padekite i saldikli, kai sustings, apverskite ir ta pati padarykite su kita puse.
user posted image
10, Popieruka keksams ispaisyti taip pat kaip atrodo tikri Rocher saldainiu popieriukai, apvyniuoti aksiniu popierium (folija) ir pateikti kaip tikra Pharell ‘a’ Rocher
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
triufeliai ne vaikams ax.gif
250 g. sviesto (naudoju tikra - smetoniska)
100 juodo sokolado (emaiu karuna)
pakelis sausainiu (emiaiu selga sokoladinius)
kazkiek cukraus pudros (pagal skoni)
kakavos pora saukstu
brendzio pagal skoni biggrin.gif pyliau nemazai - beveik 100 gramu, gavosi laaabai alkoholiniai triufeliai blush2.gif
riesutu apvoliojimui

juodaji sokolada susmulkinam peiliu, su trupuciu sviesto istirpinam. i ta reikala dedam issukta su cukraus pudra ir kakava likusi sviesta (galima sudejus pabaigti ismaisyti, jei cukraus pudros dauigiau ideta), ipilti brendzio, galima ir riesutu tiesiai i ta mase deti, tada deti susmulkintus i miltelius sausainius (tarkavau juos).
viska gerai ismaisyti, ikisti i saldytuva valandai (kas 15 minuciu pamaisant)
formuoti rutuliukus, apvolioti riesutuose (galima ir migdolu drozles naudot arba tiesiog smulkintus riesutus, galima i vidu brendyje mirkyta riesuta det).
jei po valandos saldytuve vis tiek bus skystoka mase, pridekit dar sausainiu ax.gif
zodziu, idekit fantazijos ir improvizacijos ax.gif patiks net ir juodojo sokolado megejams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 01 08, 14:07)
gal jau kuri siūlėte, bet kažkaip neužkliuvo. taigi - šiek tiek darbo reikalaujantis saldumynas ). reikės : pakelio (200g)sviesto, 4pakelių sausainių, 8 valgomų šaukštų kakavos, stiklinė cukraus, šaukšelis vanilinio cukraus, 4 kiaušinių tryniai (baltymų neišmesti).
sutarkuoti sausainius (arba tokį pat kiekį saldžiū džiūvesėlių). sviestą išsukti su cukrumi (bet cukrus šiek tike turi jaustis) ir vaniliniu cukrumi. dėti kakavą (ne labai kupinus šaukštus), supilti trupinius,sudėti trynius. viską išminkyti (jei tešla per sausa ir byra, dėti po vieną baltymus - paprastai jų neprireikia). išminkius rankomis formuoti norimos formos ir dydžio triufeliukus, sudėti į lėkštę ar padėklą ir - skanaus...
mano pana juos labai mėgsta, ir svečiai nesipurto...  biggrin.gif

mane domintu, koki vaidmeni cia vaidina kiausiniu tryniai siame recepte? ar padidina teslos sukibima ?? ar tik del skonio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 19 gruodžio 2009 - 17:25
Patys skaniausi šokoladiniai triufeliai

user posted image

receptas
Atsakyti
sveikos, o niekas nezino recepto is sausainiu kur pakuciais buna ir vafliu irgi kur buna sutepti pakuciuose. pamenu vaikysteje mama liepdavo man juos daryt, bet deja doh.gif nieko nepamenu. tik zinau nieko virt nereikia ir labai skanu. tereikia juos lygtais tik susmulkint ar sumalt su mesmale g.gif nu nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 12 23, 11:23)
sveikos, o niekas nezino recepto is sausainiu kur pakuciais buna ir vafliu irgi kur buna sutepti pakuciuose. pamenu vaikysteje mama liepdavo man juos daryt, bet deja  doh.gif  nieko nepamenu. tik zinau nieko virt nereikia ir labai skanu. tereikia juos lygtais tik susmulkint ar sumalt su mesmale  g.gif  nu nepamenu...

as atsimenu vaikysteje irgi dariau, bet bijau pradeti daryti, nes tiksliai neatmenu, atrodo, bet gerai nezinau blush2.gif kad jie buvo daromi tik is sviesto, kakavos ir paprastu dideliu tarkuotu vafliu "be nieko". Bet, neatsimenu, ko dar. Logiskai mastant gal kiausinio tryniu zaliu, kad suliptu? Viska suminkai, nieko virt nereikia. Paskui dedami i saldytuva.
Atsakyti