Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Na, įmetu ir aš kelias foto:)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image [Varna ir Afrikoje varna;D]
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki. Sugalvojau ir aš įdėti keletą nuotraukų iš Egipto - čia sumaišytos nuotraukos iš trijų kelionių ax.gif . Labai jau ten man patinka - jaučiu vėl reiks traukt lotuliukas.gif

Pernai ištaikėm Hurgadoj per Kalėdas atsidurti. Tai vat kokį keistą vaizdą teko išvysti lotuliukas.gif . Joja arabas ant kupranugario, šaukia "Cho cho cho" ir vaidina, kad supranta kas išvis tos Kalėdos
user posted image

Čia dar keistesnis vaizdas - arabių moterų "maudymukai". Niekaip nesuprasiu, kaip galima maudytis apsivilkus skudurą ligi žemės. kaip jos ten nesusipainioja... doh.gif
user posted image
user posted image

Šita nuotrauka irgi per Kalėdas daryta - Hurgada "Sunny days el palacio", labai jau gražūs koraliniai rifai ten ir kiek jų daug blink.gif . Oi kaip šalta ten buvo stovėti pajūryje - vėjas klaikus,daugiau į tą viešbučio teritorijos pusę nebelindom, geriau įlankėlėje - užuovėjoje pliuškentis. Tik gaila, kad koralų toj dirbtinėj įlankėlėj nebuvo... tai tą vienąkart panardėm ir daugiau nebesiryžom - meningitą (ar kaip ten jis) baisu gauti...
user posted image
Čia ta jau minėta dirbtinė įlankėlė. Išties labai geras dalykas, didžiulis pliusas viešbučiui, nes žiemą labai jau šalta "tikram" pliaže degintis...
user posted image

Čia bandžiau pro kambario langą vėją nufotkint lotuliukas.gif . Palmių šakas lenkia
user posted image

Šiaip labai gražus krūmas lotuliukas.gif
user posted image

Spalio mėnuo. Daaaaaug daug šilčiau. Tiesą sakant saulė tiesiog svilino, buvo apie 40 laipsnių. Man pats tas - optmali temperatūra thumbup.gif . Va čia kokį kompanioną-mafiozą susiradau tongue.gif , pasigavo einant pro šalį mus su MB ir rėkia "foto, foto" tai ką - ir padarėm tą foto.
user posted image

"Triton empire beach" sodas - labai gražus, didelis ir žalias, nors "Waves resort" tai išvis įspūdį didžiulį man paliko - ypač naktį, kai ant augalų visur lempučių prikabinėta - labai labai gražu. Bet kažkaip nuotrauka dingo kažkur g.gif
user posted image

Kairas. Labai nustebau, nes galvojau kad piramidės yra kaž kur giliai dykumoje, o jos pasirodo vos ne kairo centre stūkso... doh.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2008 10 20, 18:59)

user posted image
user posted image

Safaris. Oi, kaip karšta buvo - vos neiškepėm. Ir visur vien smėlis, smėlis ir dar kartą smėlis. schmoll.gif . Kažkaip nelabai man šita pramoga patiko... ir dar tuo labiau, kad nuvažiuojant į tą karaimų gyvenvietę tik "ant 30" leido važiuoti tie mūsų vedliai, taiatsidaužėm visi užpakalius per duobes važiuodami...tai prieš grįžtant visi labai piktus vaidinom ir išsiderėjom grįžti 80 km/h greičiu - visai kitas reikalas thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Šita nuotrauka labai man graži - karaimė mergaitė stovi tolumoj...
user posted image

Giftuno sala - plaukėm ten panardyti su jachta. Labai patiko, pati geriausia ekskursija iš visų. O jau rifo grožis neapsakomas ir žuvų visokių turbūt keli šimtai rūšių cool.gif
user posted image
Atsakyti
sveiki,as apie EGIPTA svaigstu jau metus,lieka tik vyra ikalbet ten vykti,zinau kkad noriu i HARKADA.norejau paklausti jei vaziuojam per agentura kelioniu tai jau egipte musu lauktu gidas?ar ji reik patiem samdytis?mano tikslas pamatyt piramides,panardyt .vazynetis keturaaciais ir kupranugariais.kaip man visa tai uzsisakyti is kart agenturoj ar ten nuvykus man kazkas pasiulys?nesu gyvenime vaziavus tai kazkaip baisu kad nebutu tik viesbutis ir kukuoji.dar svarbu kad gidas kalbetu rusiskai arba lietuviskai kad eitu suprast,o visi sitie malonumai i bielito kaina neina?kiek mazdaug reik turet visom pramogom pinigu?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 10 27, 11:17)
sveiki,as apie EGIPTA svaigstu jau metus,lieka tik vyra ikalbet ten vykti,zinau kkad noriu i HARKADA.norejau paklausti jei vaziuojam per agentura kelioniu tai jau egipte musu lauktu gidas?ar ji reik patiem samdytis?mano tikslas pamatyt piramides,panardyt .vazynetis keturaaciais ir kupranugariais.kaip man visa tai uzsisakyti is kart agenturoj ar ten nuvykus man kazkas pasiulys?nesu gyvenime vaziavus tai kazkaip baisu kad nebutu tik viesbutis ir kukuoji.dar svarbu kad gidas kalbetu rusiskai arba lietuviskai kad eitu suprast,o visi sitie malonumai i bielito kaina neina?kiek mazdaug reik turet visom pramogom pinigu?

Čia gal reikėtų diskusijas apie Egiptą paskaityti, o ne fotoreportažuose klausti. Ten daugiau info rastumėt 4u.gif . O šiaip tai jei skrendat per lietuvių agentūrą, tai laukia ten gidas jau vietoj nuskridus - tada visus sulaipina į autobusus ir išvežioja po viešbučius, padeda įsiregistruoti. Tada, jau vietoj, dažniausiai susitariat su gidu susitikti viešbuty po kažkiek laiko, ten visą bendrą tvarką paaiškina, pasiūlo ekskursijas ir šiaip atsako į klausimus rolleyes.gif . Ekskursijas dar galima patiems pirkti iš vietinių, vaikšto jie po pliažus ir ramybės neduoda su tom savo ekskursijom, net nusibosti spėja lotuliukas.gif, arba dar galima pirkti iš agentūrų mieste - ten jų irgi ant kiekvieno kampo. Gidai šiaip dažniausiai rusiškai arba angliškai kalba. Ekskursijas reikia pirkti atskirai. O dėl pinigų - tai kiekvieno poreikiai skirtingi...man tai užteko 1000 litų ir dar būtų likę nemažai, jei nebūčiau prisipirkusi visokių nesąmonių - rankinukų, prieskonių...kas vėliau pasirodė visiškas Ššš.... doh.gif . Tai va, tikiuosi nors kiek padėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na pagaliau susiruosiau cia parasyti ax.gif Taigi buvome su vyru Hurghadoje povestuvineje kelioneje nuo 2008-11-13 iki 23d. bigsmile.gif Gyvenome paciame Hurghados centre Wawes viesbutyje ..3 zvaigzduciu , na zinoma neatitinka jis ju, bet ne tai svarbiausia biggrin.gif
As ir vel noriu ten grizti lotuliukas.gif o cia rasite nuotraukas Hurghada - nuotraukos
Atsakyti
Ir mes va vakar grižom iš Egipto, kam idomu mūsų foto čia
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir dar idedu nuoroda i musu atostogu Hurghadoje filmuka Hurghada 2008 lapkritis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 14, 12:33)
k trunka skrydis i hurgada ir ar imanoma susikalbeti rusu kalba? 4u.gif

hurgadoj, yra zmogeliuku kurie moka ir lietuviu kalba biggrin.gif su rusu kalba tikrai neprazusi, kalba pilnu tempu mirksiukas.gif

QUOTE(Ulė @ 2008 10 10, 13:13)
o kiek kasyciu pynimas kainuoja gal zinote 4u.gif

apie 50 dol
QUOTE(goosia112 @ 2009 02 11, 17:06)
Sveikos 4u.gif  na pagaliau susiruosiau cia parasyti ax.gif Taigi buvome su vyru Hurghadoje povestuvineje kelioneje nuo 2008-11-13 iki 23d. bigsmile.gif Gyvenome paciame Hurghados centre Wawes viesbutyje ..3 zvaigzduciu , na zinoma neatitinka jis ju, bet ne tai svarbiausia biggrin.gif
As ir vel noriu ten grizti lotuliukas.gif o cia rasite nuotraukas Hurghada - nuotraukos

ale ziuriu kazkur matytas viesbutis lotuliukas.gif lotuliukas.gif vien del jo atsoko noras antra karta vaziuot i Egipta unsure.gif
labai idomu, koki kambari gavote?
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2009 03 06, 13:23)
kaip visada  biggrin.gif is karto nuvede bet kur bet davus pinigu pakeite..o be to nevaziavau i Egipta kambary sedet  tongue.gif ir be to ziurint koks nusistatymas yra vaziuojant  ax.gif as pavyzdziui noreciau ten grizt, nors ne viskas 100proc.buvo...vat taip  biggrin.gif

manau nei vienas nevažiuoja i kitą šalį tik pagulėti viešbučio kambaryje, bet patikėk, tokiame kambaryje, kuri gavome pirmu šuviu, net nakties nenorėčiau praleisti ir tikrai ne dėlto kad būčiau išpaikinta panelė, o todėl kad kaip bebūtų mokėjau pinigus biggrin.gif
rodau kokį "tipo"kambarį buvome gavę, su kokiu langeliu ir vaizdas i ką blink.gif
tiesa, norint pažiūrėti per langa mano vyrui( jo ugis 190) būtų tekę lipti ant kedės lotuliukas.gif
user posted image
o čia vaizdas pro to kambario langus lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 06 kovo 2009 - 14:56
QUOTE(Lux Lady @ 2009 05 04, 12:07)
Jei gerai pamenu,cia yra  Waves resort?Mes jame irgi spejom pabuvot,irgi nesinori daugiau man i Egipta,bet ne del viesbucio,siaip.. doh.gif
Papildyta:
O gal kartais kas turi ta dainele kur dainuoja-Opa,opa,opa-opa.. biggrin.gif

cia gal sita g.gif Opa opa smile.gif sokiai.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano įspūdžiai po kelionės į Egiptą:
Aš, Egiptas ir egiptiečiai
Aš, Egiptas ir jūra
egypt.gif
Atsakyti
Diskusijos apie Egipto viešbučius perkeltos čia
http://www.supermama...?...9464&st=440
Atsakyti