Sveiki. Sugalvojau ir aš įdėti keletą nuotraukų iš Egipto - čia sumaišytos nuotraukos iš trijų kelionių

. Labai jau ten man patinka - jaučiu vėl reiks traukt
Pernai ištaikėm Hurgadoj per Kalėdas atsidurti. Tai vat kokį keistą vaizdą teko išvysti

. Joja arabas ant kupranugario, šaukia "Cho cho cho" ir vaidina, kad supranta kas išvis tos Kalėdos
Čia dar keistesnis vaizdas - arabių moterų "maudymukai". Niekaip nesuprasiu, kaip galima maudytis apsivilkus skudurą ligi žemės. kaip jos ten nesusipainioja...
Šita nuotrauka irgi per Kalėdas daryta - Hurgada "Sunny days el palacio", labai jau gražūs koraliniai rifai ten ir kiek jų daug

. Oi kaip šalta ten buvo stovėti pajūryje - vėjas klaikus,daugiau į tą viešbučio teritorijos pusę nebelindom, geriau įlankėlėje - užuovėjoje pliuškentis. Tik gaila, kad koralų toj dirbtinėj įlankėlėj nebuvo... tai tą vienąkart panardėm ir daugiau nebesiryžom - meningitą (ar kaip ten jis) baisu gauti...

Čia ta jau minėta dirbtinė įlankėlė. Išties labai geras dalykas, didžiulis pliusas viešbučiui, nes žiemą labai jau šalta "tikram" pliaže degintis...
Čia bandžiau pro kambario langą vėją nufotkint

. Palmių šakas lenkia
Šiaip labai gražus krūmas
Spalio mėnuo. Daaaaaug daug šilčiau. Tiesą sakant saulė tiesiog svilino, buvo apie 40 laipsnių. Man pats tas - optmali temperatūra

. Va čia kokį kompanioną-mafiozą susiradau

, pasigavo einant pro šalį mus su MB ir rėkia "foto, foto" tai ką - ir padarėm tą foto.
"Triton empire beach" sodas - labai gražus, didelis ir žalias, nors "Waves resort" tai išvis įspūdį didžiulį man paliko - ypač naktį, kai ant augalų visur lempučių prikabinėta - labai labai gražu. Bet kažkaip nuotrauka dingo kažkur
Kairas. Labai nustebau, nes galvojau kad piramidės yra kaž kur giliai dykumoje, o jos pasirodo vos ne kairo centre stūkso...
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2008 10 20, 18:59)
Safaris. Oi, kaip karšta buvo - vos neiškepėm. Ir visur vien smėlis, smėlis ir dar kartą smėlis.

. Kažkaip nelabai man šita pramoga patiko... ir dar tuo labiau, kad nuvažiuojant į tą karaimų gyvenvietę tik "ant 30" leido važiuoti tie mūsų vedliai, taiatsidaužėm visi užpakalius per duobes važiuodami...tai prieš grįžtant visi labai piktus vaidinom ir išsiderėjom grįžti 80 km/h greičiu - visai kitas reikalas
Šita nuotrauka labai man graži - karaimė mergaitė stovi tolumoj...
Giftuno sala - plaukėm ten panardyti su jachta. Labai patiko, pati geriausia ekskursija iš visų. O jau rifo grožis neapsakomas ir žuvų visokių turbūt keli šimtai rūšių