Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

Sveikos mamytes,

Vakar suzinojau to naujao privataus Kauno darzelio kaina menesiui?? 1100 lt!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2010 10 30, 12:34)
Sveikos mamytes,

Vakar suzinojau to naujao privataus Kauno darzelio kaina menesiui?? 1100 lt!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Manau normali kaina mirksiukas.gif Juk jis nevalstybinis...
Atsakyti
pradejau dometis privaciu darzeliu, nes nezinau ar gausim vieta valstybiniame. Maniau kad privatus darzelis turetu kainuoti pigaiu ne aukle - juk aukle dirba su vienu vaiku, o darzelyje juk kad ir mazos grupes, vaikuciu buna 6-10. Suprantu, kad darzeliui reikia ir patalpu, ir patentu ar panasiai, bet visgi man kertasi su logika, kad vedaant i privatu darzeli reikia moketi daugiau nei samdant aukle schmoll.gif tuo labiau kad kiek zinau uz tokia suma aukle ir vaika priziuri, ir namus aptvarko, ir kai kurios net vakariene pagamina g.gif
Atsakyti
labai prasau paaiskinti, kas zinot, sistema, ka tai reiskia: kuris atitinka visus reikalavimus, o kiti: tai tik padaryta kaip auklės ar dar kaip nors, jokios kontroles?

o kaip darzeliuose tokiuose maistas: ji gamina ar atveza?
Atsakyti
Man atrodo oficialus vaiku darzelis, kuomet patalpos registru centre iregistruotos kaip vaiku darzelio ar pan. plius turi ledimus gaminti maista. O jei patalpu paskirtis nepakeista, leidimo maisto gamybai nera, tai tada registruojama gal kaip dienos centrai ir pan. As ne spece, bent man taip atrodo ....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O as galvoju, kad tokia kaina yra normali, as mielai mokeciau tokius pinigus ir vesciau vaika i privatu darzeli, nei namie ji auginciau su aukle ax.gif Gaila, kad Kaune siai dienai galime rinktis tik is vieno oficialaus privataus darzelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2010 11 03, 13:57)
Sveikos 4u.gif
O as galvoju, kad tokia kaina yra normali, as mielai mokeciau tokius pinigus ir vesciau vaika i privatu darzeli, nei namie ji auginciau su aukle ax.gif Gaila, kad Kaune siai dienai galime rinktis tik is vieno oficialaus privataus darzelio ax.gif

Tai, kad ne vienas mirksiukas.gif Juk atsidare Kaunodarzelis, dbr sitas naujas darzelis, dar Smuiko raktelis yra, o kur prieziuros centrai teikiantys vaiku prieziuros paslaugas....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 11 03, 17:23)
Tai, kad ne vienas  mirksiukas.gif Juk atsidare Kaunodarzelis, dbr sitas naujas darzelis, dar Smuiko raktelis yra, o kur prieziuros centrai teikiantys vaiku prieziuros paslaugas....

Tai as apie Kauno darzeli ir kalbu, Smuiko raktelis ir prieziuros centrai jau visai kas kita ax.gif , o sitas naujas dar tik atsidarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2010 09 18, 22:19)
Dziaugiuosi, kad Jums pasiseke, bet ne visi darzeliai tokie ir ypac aukletojos  mirksiukas.gif
O tas privatus kokioj gatvej buvo? Gal Dauksos? g.gif

Ne, kalbejau apie Sukileliu darzeli. Labai didelis minusas ax.gif gatve, kuri judri net nakti, o diena doh.gif doh.gif Mano akimis tai itin didelis minusas ax.gif

QUOTE(Elzė @ 2010 09 20, 07:38)
o koki jusu vaikas lanko?

Gandriukas mirksiukas.gif Reklama neuzsimineju, tiesiog lankom paprasta, ne turtuoliuku grupe mirksiukas.gif Bet moko tikrai daug tokius mazylius, ateina muzikas, veda pasportuoti juos smile.gif Man asmeniskai labai patiko, juolab dickis lopsiuka lanke kitam darzelyje ir jame tiek veiklos nebuvo schmoll.gif

Ir dar pratesiant tema apie privacius darzelius ax.gif Man skaitant iskilo tokie klausimai : dvi aukletojos dirba nuolat su vaikuciais ar pakaitomis? Ta prasme viena is ryto kita po pietu? Darbo laiko trukme? Logopede ir jei ji yra jos paslaugos apmokomos papildomai? Bureliai ir ju kaina ar ju nera? Kadangi tai apmokomas darzelis tai iskyla toks klausimas kiek grieztai bus nepriimami sergantys mazyliai, mat atsiranda dialema - pinigai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 08 lapkričio 2010 - 23:07
kazka girdejau is serisjos "sake boba vienaake" biggrin.gif , kad einant i toki privatu darzeli, valstybe finansuoja ta dali, kuria moketum normaliam darzelyje (apie 150,-); gal ka rimciau zinote g.gif
Atsakyti
Kauno privatus darzelis reklamuojasi Moters pasaulis parodoje 4u.gif
klausiau sake menesinis mokestis lyg 1100lt , turi dailes bureli , anglu k. sporto, muzikos, keramikos ir dar kt, 2 grupes po 7 vaikus 4u.gif
kas nori smulkiau sužinot lekit i paroda pasiklausinet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 13 lapkričio 2010 - 17:37
QUOTE(1000inis @ 2010 11 12, 13:04)
kazka girdejau is serisjos "sake boba vienaake" biggrin.gif , kad einant i toki privatu darzeli, valstybe finansuoja ta dali, kuria moketum normaliam darzelyje (apie 150,-); gal ka rimciau zinote  g.gif

labas vakaras,
taip, Jūs gerai išgirdote iš "bobutės vienaakės" bus finansuojama ir privatus darželis
Atsakyti