Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(ingridzi @ 2010 11 24, 14:24)
Skambinau ir nieko doro man negalejo paaiskinti...

g.gif idomu kodel, nes man viska isaiskino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2010 11 24, 13:24)
Skambinau ir nieko doro man negalejo paaiskinti...

Gal pasidalintumete info 4u.gif
Atsakyti
del privaciu darzeliu Kaune, tai anksciau buvo kalbeta apie Smuiko rakteli Aleksote. Ten tikrai maista gamina pacios (kaip savo vaikams namie). ir beje, tas darzelis ar ugdymo centras kaip bepavadinsi ir yra kaip namu aplinkos: jaukus, nedidukas, atrodo miegamos vietos yra 8 vaikams.
Atsakyti
siaip po ivairiu vaiku laisvalaikio centru veiklos pavadinimu slepiasi ir privatus darzeliai, ten galima palikti vaikus kaip darzely, tik daugumoj jie nemiega pietu miego, bet vyresniems nieko. pvz kaune ,,stebuklu salis". visiai fain
Atsakyti
Na man darzelis tai tas tikras vaiku darzelis kur yra laikosmasi tvarkos, kur diena turi aiskia dienotvarke, kur atejus pietu metui visi guldami miegeliui, ypac mazieji, vyresniukai surenkami kurie nemiega ir atskiroje patalpoje uzimami rankdarbiais ar idomia ramia veikla. Dar butinas laukas, sventes, muzikines pamokeles, sportas. Man visa tai yra darzelis, kurio deka vaikai ne tik yra saugiai paliekami dienos metu, bet ir lavinami, ismoksta savarankiskumo, bendravimo, suvokia kodel butina laikytis bendros tvarkos. As pritariu kad reikia vaikams svelniu ir rupestingu aukletoju, bet tuo paciu ir tvarkos, nes matytas vaizdas viename is vaikuciu centru mane svelniai tariant sokiravo ax.gif Gal ten manoma kad jei tevai moka pinigus tai vaikai yra tie kuriu negalima sudrausminti g.gif Nes lakstymas, spiegimas, rekimas. Vieni bega, kiti bando piesti, treti sokineja. Pas mus lopsiuke ramiau buna nei ten. As asmeniskai pavargau, tiesa patirtis mano vienadiene ir trumpalaike ax.gif
Todel geriau darzelis nei vaikuciu centras, cia mano nuomone. Pirvatus ar valdiskas cia jau atskira tema. Manau svarbiausia darzelyje yra vaikams ne aplinka, ne zaislai, ne modernumas, ne direktore, bet aukletojos ir seimininkute. Tie zmones kurie yra su vaiku ir ji priziuri. Jei jusu vaika priziures tokie zmones jums tikrai pasiseke ir nemanau kad vaikas su asarom liks darzelyje nepaisant as jis valdiskas, ar privatus. Todel belieka tketis, kad privaciuose darzeliuose aukletojos visos bus tos pacios geriausios, kurios moka surasti kelia i vaiko sirdele, moka isklausyti, moka zaisti, moka paguosti ir moka vaikus suvaldyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 01 gruodžio 2010 - 14:54
Sveikos..domiuosi privaciai darzeliais kurie galetu priimti mano suneli nuo sausio 1d. mazdaug...pilnai dienai o nuo gruodzio vidurio pratinimuosi....gal ka patarsit....tinka tik kaunas ir aplink ji 10km. atstumu
Atsakyti
QUOTE(Emikaj @ 2010 12 01, 17:13)
Sveikos..domiuosi privaciai darzeliais kurie galetu priimti mano suneli nuo sausio 1d. mazdaug...pilnai dienai o nuo gruodzio vidurio pratinimuosi....gal ka patarsit....tinka tik kaunas ir aplink ji 10km. atstumu

Labukas, maniskis irgituretu pradeti keliauti kazkur nuo sausio :)tad dabar esu didelese paieskose, aisku norisi kad ir kokybes ir kainos atzvilgiu viskas butu normose :)taigi pradedu nuo to ka radau.....Pabiruciu pasaulis, laisves alejoje man asmeniskai nepatiko, ten ofisine aplinka, visai nevaikiska, o ir tos moterytes dirbancios man nepasirode mielos......keista buvo kad uzsiemimo metu zaislai sukelti vaikams nepasiekiamame aukstyje, o ir miegoti jie sake eina apie 2 val. ten beje 300 lt menesiui bet maisteli nesi pati !
Kitas centras siulantis savo paslaugas kre kre prieziuros centras, randasi prie zaliakalnio finikulieriaus.....man patiko kaip irengtas, daug vaikams veiklos, atskiras kambariukas migdyti bet ten jau jie nori 500 lt plius 8 lt uz kiekviena diena maisteliui arba gali nesti savo, vaikuciu nedaug tas visai gerai...beto dar yura smuiko raktelis ten nebuvau bet kiek zinau kaina 800 lt.......tai tiek
Atsakyti
QUOTE(simoskinas @ 2010 12 03, 14:36)
.Pabiruciu pasaulis, laisves alejoje man asmeniskai nepatiko, ten ofisine aplinka, visai nevaikiska, o ir tos moterytes dirbancios man nepasirode mielos......keista buvo kad uzsiemimo metu zaislai sukelti vaikams nepasiekiamame aukstyje, o ir miegoti jie sake eina apie 2 val. ten beje 300 lt menesiui bet maisteli nesi pati !

Galbūt dabar pasikeitė, bet aš prieš gerą mėn domėjausi, tai jie priiminėjo vaikuos tik 8-15val. t.y. 15 jau reikia pasiimti. Ir ten jų nemigdė
Atsakyti
[quote=Elzė,2010 12 05, 08:21]
Galbūt dabar pasikeitė, bet aš prieš gerą mėn domėjausi, tai jie priiminėjo vaikuos tik 8-15val. t.y. 15 jau reikia pasiimti. Ir ten jų nemigdė
[/
dabar migdo tik reikia savo kaldryte ideti smile.gif
Atsakyti
mamytes kurios vedate vaikucius i privatu darzeli, papasakokite kaip sekasi, kur vedate ir pan!
Atsakyti
QUOTE(simoskinas @ 2010 12 08, 16:07)
mamytes kurios vedate vaikucius i privatu darzeli, papasakokite kaip sekasi, kur vedate ir pan!

Mane irgi domina kokia nors platesnė info smile.gif
Atsakyti
oo, kad ir pasipyle darzeliu, kaip is sventinio rago biggrin.gif
Atsakyti