Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(PetryteN17 @ 2011 12 07, 10:40)
Ta va, pagal mano reikalavimus ir prieinamuma tvarka tokia:
1. Kre Kre
2. Vaikystes Sodas
3. Stebuklu salis
4. Kolpingo Kolegija
5. Pabiruciu pasaulis
6. Kauno privatus darzelis
7. Smuiko raktelis

Labai ačiū už surinktą ir pasidalintą informaciją 4u.gif
Mums tikriausiai irgi teks rinktis iš privačių darželių, nes nesame net užsirašę į valstybinį darželį blush2.gif
Labai sudomino Medutis - dėl kainos ir maitinimo bigsmile.gif Nors mes su vaiku mėsėdžiai, tik MB vegetaras, bet kaip rašė amber, mėsos pakaktų ir namie valgant ax.gif
Atsakyti
Ieškom mamyčių, kurių vaikučiai lanko Medutį. Ryt važiuojam apsižiūrėt, norėčiau daugiau atsiliepimų išgirst. 4u.gif

QUOTE(PetryteN17 @ 2012 01 18, 17:05)
As jau buvau viltis praradus rasti 'idealu' darzeli, bet man atrodo radau beveik viska ko ieskojau Medutije, labai dekui Amber kad parasei, tik ryte pamaciau tavo parasyta atsakyma is kart susiradau ju numeri ir jau per pietus buvau apziureti. Tikrai labai labai miela, yra kiemas kurio as norejau, duodamas visas maistas tai nereikia nestis, tas man labai svarbu, yra pakankamai vaiku, dirbancios moterys labai mielos, kaina mano manymu labai zema, jie zada didinti iki 500LT per menesi, bet ir tai ikandama. Ir paciam centre, 2min pestute iki stoteles.
Musu pirmas variantas buvo vaikystes sodas, bet 1-3 metu grupeje vietu nera, o mes nenorim laukti.
Dar labai labai miela yra Kolpingo mokyklele, pavadinimas ne kaip nuteikia, bet atmosfera labai miela, tik man netiko kad reikia maista sava nesti, tik pietus ten duoda.
Tai tikiuosi kita savaite pradesim lankyti meduti, beje kaip amber sake darzelis vegetariskas, bet man tai jokio skirtumo nera, svarbu kad vaikas butu sveikai pamaitintas smile.gif

Ar jau lankot? Kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
mes lankome "medutį" smile.gif . Esame be galo patenkinti! Aplinka kaip namuose, vaikučiai "kultūrinasi" - t.y. ne tik Laisvės alėją apeina, bet ir funikulieriumi pasivažinėja ir parodas aplanko smile.gif))) Na ir žinoma mums aktualus vegetarinis maitinimas pasiteisino visu 100 proc. Mano dukra ten gauna tikrai gerą maistą - turiu su kuo palyginti, nes prieš tai daugiau nei metus lankėme valstybinį darželį... Taip kad džiaugiames ir kitiems rekomenduojame smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ir mes nuo Geguzes 1 d lankysie darzeli "Medutis". Kiek apsiskambinau, kiek besidomejau, sis pasirode priimtiniausias ir man patiko, kad jame vaikai gali jaustis kaip namie.O vaikams tai svarbiausia, nes tuo met jie jauciasi saugus.
GAliu papasakoti ir as savo klajones ir ka issiaiskinai:
KRE KRE. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 500 lt plius maitinimas 8 lt diena.
Jai vedi vaikuti puse dienos moki uz puse dienos, jai valandai tai moki tik uz ta valanda. Minusas tas, kad neveda i lauka. Pilna diena vaikuciu siuo metu yra 4 - 5. Kiti paliekami puse dienos, ar keliom valandom. Tai man pasirode kaip minusas, nes jai paliksiu saviske tai ziures ispustom akytem, kodel tavaikuti paime o jos ne.
MEDUTIS. Stojamasis mokestis 300 lt. Kiekviena menesi 400 lt Veda vaikucius kasdien i lauka, nebent prastas oras. VAlgyt gamina ten pat. Darzelis tiesiog kvepia namu maistu smile.gif Vienas minusas tas, kad vaika vedi ar nevedi reikia moketi 400 lt uz menesi.
STEBUKLU SALIS. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 690 lt. Veda i lauka, yra kiemas. Ten labiau nori vaikuciu kurie pradeda pas juos lankyti ir uzaugtu iki mokyklos. O minusas tuo. Jai jus norit keliem menesiams ar pusei metu, tai jai atsirastu vaikuciu kurie lankys ilgiau nei jusu vaikas, tada jusu vaikas butu isbrauktas ir priimtas kuris lankys ilgiau. Siuo metu man regis ten dvi vietos laisvos.
KOLPINGO MOKYKLELE. Stojamasis mokestis 100 lt. Uz menesi 750 lt. PAsirasineja sutartis metams.

Na ir tiek apskambinus ir susizinojus pasilikau prie sprendimo "MEDUTIS". JAuku gera silta, liuks. Direktore labai nuostabus zmogus. Ir tikiuosi greitai susidraugausim ir mes su "Meducio"darzelio kolektyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naivuolee24: 21 vasario 2012 - 13:49
QUOTE(Naivuolee24 @ 2012 02 21, 14:48)
Sveikos mamytes. Ir mes nuo Geguzes 1 d lankysie darzeli "Medutis".

g.gif kaip keista.... kazin pagal ka renkasi darzeliai vaikucius, pagal mamyciu balsa blink.gif
Siandien as irgi skambinau visiems...
Medutis - neturi vietu.
Stebuklu salis tik kovo 2 diena zinos ar turi vietu tolimesniam laikui, nes siai dienai pilnas.
Kolpingas - sutartis pasirasineja kad ir 3 menesiams, sake pas juos lanksciai viskas, nes jie dar tik kurias ir neturi pilnu grupiu, o tik 9 vaikus.

Kazkaip keista, kad vieni gauna viena info kiti kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2012 02 21, 12:48)
.O vaikams tai svarbiausia, nes tuo met jie jauciasi saugus.

vaikams svarbiausia ne aplinka,o salia esantis zmogus,kuriuom gali pasitiketi mirksiukas.gif namu aplinka pliusas,kaip tarpinis variantas tarp namu ir darzelio 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos, ar kas galit pasisakyti apie darželį - vaikų dienos centrą "Mažylių akademija"? ieškau kur vesti savo berniuką, nes rajoniniam panašu, kad vietą gausim kai jam jau bus 18-lika
Atsakyti
Tai mes vis del to nuejom ir lankom Kre kre nes ten nereikejo jokiu pazymu is daktaru ir t.t. Ir jokiu stojamuju mokesciu, jokiu sutarciu. Taip vaikus ateina pasiimti kas kaip nori, bet vaiku daug, pvz antradieni buvo 10! Kol kas patinka, bet va kai bus silciau tai arba prasysim kad vestu i lauka arba teks ieskoti naujos vietos, nes vaikai uzdaryti visai dienai viduje - nesamone.
Sita vieta mano manymu pati lanksciausia lankymo poziuriu ir mokejimu. Jie paskaiciuoja po savaites lankymo, kiek lanke kiek nelanke ir pasake kiek moketi. Nu, o kai pasakem kad lankysim visa menesi sake paskaiciuos po menesio ir mokesim tik uz kiek pralankem ta menesi ir pravalgem.
Atsakyti
O kaip ziurit i tai kad pvz save vadinantys privaciais darzeliais net neturi licenzijos siai veiklai ir veikia kaip dienos centrai, o is jusu pinigelius ima kaip lyg butu darzelis?
na zinau, kad sakosi jog jie tiesiog nenori popierizmo, biurokratijos, tikrinimu ir t.t., bet tada kur garantija del pedagogu kvalifikacijos? programos pagal kuria dirba atitinka svietimo poreikius?
Atsakyti
QUOTE(Dalytee @ 2012 02 25, 15:38)
O kaip ziurit i tai kad pvz save vadinantys privaciais darzeliais net neturi licenzijos siai veiklai ir veikia kaip dienos centrai, o is jusu pinigelius ima kaip lyg butu darzelis?
na zinau, kad sakosi jog jie tiesiog nenori popierizmo, biurokratijos, tikrinimu ir t.t., bet tada kur garantija del pedagogu kvalifikacijos? programos pagal kuria dirba atitinka svietimo poreikius?

teoriškai jūs teisi, bet jei valstybiniam darželyje nėra vietos mano vaikui, aš priverta samdyti auklę arba leidžiu vaiką į tokį dienos centrą - tai jūs atsakykit - kiek žmonių reikalauja iš auklės pedagoginio išsilavinimo, ar pateikia švietimo ministerijos patvirtintą programą ir prašo pagal ją užsiimti su jos vaikų? manau labai labai nedaug. todėl aš į tokius dienos centrus žiūriu labai teigiamai 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote vaikų dienos centras ar yra Ringauduose, nes praeitą vasarą mačiau skelbimus, bet kažkaip tuo emtu nereikėjo, o dabar vasarą bus problema, tai man būtų labaii gerai, tik nerandu niekur jokių kontaktų g.gif
gal galite pasakyti kur priima mažiukus, nuo 1,3mėn?
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 21, 19:14)
g.gif  kaip keista.... kazin pagal ka renkasi darzeliai vaikucius, pagal mamyciu balsa  blink.gif 
Siandien as irgi skambinau visiems...
Medutis - neturi vietu.
Stebuklu salis tik kovo 2 diena zinos ar turi vietu tolimesniam laikui, nes siai dienai pilnas.
Kolpingas - sutartis pasirasineja kad ir 3 menesiams, sake pas juos lanksciai viskas, nes jie dar tik kurias ir neturi pilnu grupiu, o tik 9 vaikus.

Kazkaip keista, kad vieni gauna viena info kiti kita  doh.gif

Mes buvome Medutyje sumokejom stojamaji mokesti 300 lt ir jau esame priimti. Ir musu pazadejo laukti kol pradesime lankyti. O kai mes uzsirasinejome buvo likusios tik dvi laisvos vietos.
Atsakyti