Sveikos mamytes. Ir mes nuo Geguzes 1 d lankysie darzeli "Medutis". Kiek apsiskambinau, kiek besidomejau, sis pasirode priimtiniausias ir man patiko, kad jame vaikai gali jaustis kaip namie.O vaikams tai svarbiausia, nes tuo met jie jauciasi saugus.
GAliu papasakoti ir as savo klajones ir ka issiaiskinai:
KRE KRE. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 500 lt plius maitinimas 8 lt diena.
Jai vedi vaikuti puse dienos moki uz puse dienos, jai valandai tai moki tik uz ta valanda. Minusas tas, kad neveda i lauka. Pilna diena vaikuciu siuo metu yra 4 - 5. Kiti paliekami puse dienos, ar keliom valandom. Tai man pasirode kaip minusas, nes jai paliksiu saviske tai ziures ispustom akytem, kodel tavaikuti paime o jos ne.
MEDUTIS. Stojamasis mokestis 300 lt. Kiekviena menesi 400 lt Veda vaikucius kasdien i lauka, nebent prastas oras. VAlgyt gamina ten pat. Darzelis tiesiog kvepia namu maistu

Vienas minusas tas, kad vaika vedi ar nevedi reikia moketi 400 lt uz menesi.
STEBUKLU SALIS. Stojamojo mokescio nera. Menesio kaina 690 lt. Veda i lauka, yra kiemas. Ten labiau nori vaikuciu kurie pradeda pas juos lankyti ir uzaugtu iki mokyklos. O minusas tuo. Jai jus norit keliem menesiams ar pusei metu, tai jai atsirastu vaikuciu kurie lankys ilgiau nei jusu vaikas, tada jusu vaikas butu isbrauktas ir priimtas kuris lankys ilgiau. Siuo metu man regis ten dvi vietos laisvos.
KOLPINGO MOKYKLELE. Stojamasis mokestis 100 lt. Uz menesi 750 lt. PAsirasineja sutartis metams.
Na ir tiek apskambinus ir susizinojus pasilikau prie sprendimo "MEDUTIS". JAuku gera silta, liuks. Direktore labai nuostabus zmogus. Ir tikiuosi greitai susidraugausim ir mes su "Meducio"darzelio kolektyvu.