Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(sssaule @ 2007 06 08, 18:42)
Kadangi pas mane labai įauginėdavo anksčiau plaukeliai, tai man kosmetologė nerekomendavo tų ampulių kurios stabdo plaukų augimą.

Tai čia ta priemonė nestabdo plaukelių augimo. Jei matai kad įauginėja, patepi tik toj vietoj ir plaukelis nebeįauginėja. Na kažkaip panašiai aiškino.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 06 08, 19:19)
O kodel nerekomendavo? Juk priemone butent skirta nuo plauku iauginejimo g.gif

QUOTE(alter ego @ 2007 06 09, 15:58)
Tai čia ta priemonė nestabdo plaukelių augimo. Jei matai kad įauginėja, patepi tik toj vietoj ir plaukelis nebeįauginėja. Na kažkaip panašiai aiškino.

Alter ego tu teisi, aš susimaišiau, nerekomendavo turbūt ampulių stabdančių plaukelių augimą, dėl įauginėjimo. Tiksliai net neprisimenu, nes tai buvo prieš kokius 4 metus, prisimenu kad kalba ėjo apie ampules.
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 06 08, 18:48)
bandziau uzteko abiems kojoms.. bet ten raso reikia minimum 5... na 5 kartus.. naudot, kad poveikis butu.. tai man nuo 1 jokio ir nebuvo  doh.gif o daugiau ir nebenusipirkau  blush2.gif

Po 1 karto-niekas nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 11, 00:15)
Po 1 karto-niekas nepadeda lotuliukas.gif

tai ka ir sakau blush2.gif kad nei padejo, nei buvo galimybes nusipirkti vel, nes iskeliavau i uzsieny ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors žinot, kur galima butu suo metu Kaune nusipirkti efektivios priemones, kad plaukeliai neiauginetu i oda ir tuo paciu nuo berimo? Buvau molo droge tai ten neradau, o klaidžiot po visą miestą nelabai turiu laiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow777 @ 2007 06 11, 15:59)
Gal kuri nors žinot, kur galima butu suo metu Kaune nusipirkti efektivios priemones, kad plaukeliai neiauginetu i oda ir tuo paciu nuo berimo? Buvau molo droge tai ten neradau, o klaidžiot po visą miestą nelabai turiu laiko.  ax.gif

http://www.nagavita....s_id=61&lang=lt pabandyk
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 06 11, 15:30)

tai gal kas shita turit? user posted image
chia SERUMAS LĖTINANTIS PLAUKŲ AUGIMĄ
idomu ar jis tikrai geras bigsmile.gif ir kaina domintu, o tai baisu, kad nuvazhiuosi pamatysi kainas ir ishsigasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 06 11, 16:26)
tai gal kas shita turit? user posted image
chia SERUMAS LĖTINANTIS PLAUKŲ AUGIMĄ
idomu ar jis tikrai geras bigsmile.gif  ir kaina domintu, o tai baisu, kad nuvazhiuosi pamatysi kainas ir ishsigasi  rolleyes.gif

O tu pabandyk pasiskambinti ir pasiklausi. Jie dirba nuo 9 iki 17 val.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 06 11, 17:22)
O tu pabandyk pasiskambinti ir pasiklausi. Jie dirba nuo 9 iki 17 val.

paskui papasakok ir man idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar matėt, šią savaitę Maksimoj Jonsons plaukus silpninantis kūno losjonas kainuoja 8,99 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmė @ 2007 06 13, 08:33)
Merginos, ar matėt, šią savaitę Maksimoj Jonsons plaukus silpninantis kūno losjonas kainuoja 8,99 Lt 4u.gif

aha maciau bigsmile.gif tikrai pirksiu jei rasiu, nes kaip tik mano plauku augima ale stabdantis losjonas baigesi, tai maksima su sia akcija labai pataike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 06 08, 00:45)
Po depiliacijos naudok specialiai skirtą kremą po depiliacijos, jis ramina odą. O paskui visą laiką naudok kremą ar kūno losijoną, nes oda sausa, ir kai plaukeliai atauginėja beria ir niežti. Na bent man taip būdavo, bet dabar kai kiekvieną dieną tepu kremu, bėrimai visi išnyko.

Dėkui smile.gif Manau, teks pabandyti, dabar tai drėkinamuoju tepu ir per savaitę kartą su šveitikliu pašveičiu. ax.gif Gal padės
Atsakyti