Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

niu sveikutes. Noriu pasikonsultuot. Turiu epiliatoriu braun silk epil, taciau kojas reiki epiliuot vos ne kas savaite, nes jis normaliai plauku neisrauna, dauguma tik nupesa, o smulkiausiu is vis neisrauna. Zinoma ju atauga mazai, bet vis tiek matosi. Net nezinau ka daryt. Gal yra kokia slapta technika?
Atsakyti
nu va,pagaliau tai beveik atsilikau namie blink.gif aišku,ne taip gerai,kaip pas kosmetologę,bet čia tik pirmas rimtas bandymas tongue.gif visai nepavyko-niekaip negaliu įveikt plaukelių prieky,kur iki lūpų dar yra doh.gif nu man ten žiauriai skauda unsure.gif viskas kitkas good.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 06 20, 02:52)
nu va,pagaliau tai beveik atsilikau namie blink.gif aišku,ne taip gerai,kaip pas kosmetologę,bet čia tik pirmas rimtas bandymas tongue.gif visai nepavyko-niekaip negaliu įveikt plaukelių prieky,kur iki lūpų dar yra doh.gif nu man ten žiauriai skauda unsure.gif viskas kitkas good.gif

Nieko tokio, pasikankinsi pradžioj, o po to viskas bus čiki thumbup.gif
Čia ir man buvo sunku, skausmas nežmoniškas... Buvau pusiau lupta, kol iki galo pasidariau epiliaciją pati. O dabar LIUKS!
Atsakyti
na nežinau, aš šiandien vos ištvėriau pažastų depiliaciją pas kosmetologę, tai neįsivaizduoju kaip galima ištvert bikinio "procedūrėles" fear.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 06 20, 20:16)
na nežinau, aš šiandien vos ištvėriau pažastų depiliaciją pas kosmetologę, tai neįsivaizduoju kaip galima ištvert bikinio "procedūrėles"  fear.gif

Su vasku?

Man atrodo,kad pazastu skausmingesne.Bikini nelabai-galima kenteti thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 20, 20:24)
Su vasku?

Man atrodo,kad pazastu skausmingesne.Bikini nelabai-galima kenteti thumbup.gif  mirksiukas.gif

nieko skausmingo ir pažastų depiliacija schmoll.gif
Atsakyti
O as pati su masinele pazastu depiliacija pasidarau, nelabau skauda. O bikini ir salone normaliai negaliu, nes mirstu is skausmo. Kiek mergu, tiek skausmingu vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 06 21, 08:46)
O as pati su masinele pazastu depiliacija pasidarau, nelabau skauda. O bikini ir salone normaliai negaliu, nes mirstu is skausmo. Kiek mergu, tiek skausmingu vietu doh.gif

Aga, čia tai gerai pastebėta cool.gif Kiekvienai savo skausmas skausmingiausias rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2007 06 20, 21:16)
na nežinau, aš šiandien vos ištvėriau pažastų depiliaciją pas kosmetologę, tai neįsivaizduoju kaip galima ištvert bikinio "procedūrėles"  fear.gif

Pasirodo galima mirksiukas.gif Aš tai vis neprisiruošiu pažastų nusiepiliuoti ax.gif
Atsakyti
Patarimai bikini sriciai, kuriuos gavau is kosmetologes:
- skausmas mazesnis, jei depiliacija vyks savaite po menesiniu; savaite pries menesines skauda labiausiai.
- po depiliacijos tepti Bepantene Plus tepalu - taip uzkertamas kelias ivairiems uzdegimams, nuraminama oda.
Atsakyti
Neskaičiau visos temos ax.gif bet gal tokio filmuko nbuvo..
http://www.myfilebin...razilianwax.wmv

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 06 21, 15:20)
Neskaičiau visos temos  ax.gif  bet gal tokio filmuko nbuvo..
http://www.myfilebin...razilianwax.wmv

smile.gif

Buvo, buvo, jau kiekviename forume jis pabuvojo po nnnn kartų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 11:58)
Patarimai bikini sriciai, kuriuos gavau is kosmetologes:
- skausmas mazesnis, jei depiliacija vyks savaite po menesiniu; savaite pries menesines skauda labiausiai.
- po depiliacijos tepti Bepantene Plus tepalu - taip uzkertamas kelias ivairiems uzdegimams, nuraminama oda.

na, as menesiniu apie 2 metus neturejau (nestumas&maitinimas) ir dar panasiai kad tiek pat neturesiu (antras nestumas&tikiuosi maitinimas:), tai man tas nuskausminimo budas toooks tolimas:)
Atsakyti