niu sveikutes. Noriu pasikonsultuot. Turiu epiliatoriu braun silk epil, taciau kojas reiki epiliuot vos ne kas savaite, nes jis normaliai plauku neisrauna, dauguma tik nupesa, o smulkiausiu is vis neisrauna. Zinoma ju atauga mazai, bet vis tiek matosi. Net nezinau ka daryt. Gal yra kokia slapta technika?
nu va,pagaliau tai beveik atsilikau namie
aišku,ne taip gerai,kaip pas kosmetologę,bet čia tik pirmas rimtas bandymas
visai nepavyko-niekaip negaliu įveikt plaukelių prieky,kur iki lūpų dar yra
nu man ten žiauriai skauda
viskas kitkas

QUOTE(Stigma @ 2007 06 20, 02:52)
nu va,pagaliau tai beveik atsilikau namie
aišku,ne taip gerai,kaip pas kosmetologę,bet čia tik pirmas rimtas bandymas
visai nepavyko-niekaip negaliu įveikt plaukelių prieky,kur iki lūpų dar yra
nu man ten žiauriai skauda
viskas kitkas 

Nieko tokio, pasikankinsi pradžioj, o po to viskas bus čiki

Čia ir man buvo sunku, skausmas nežmoniškas... Buvau pusiau lupta, kol iki galo pasidariau epiliaciją pati. O dabar LIUKS!
na nežinau, aš šiandien vos ištvėriau pažastų depiliaciją pas kosmetologę, tai neįsivaizduoju kaip galima ištvert bikinio "procedūrėles"

QUOTE(ašei @ 2007 06 20, 20:16)
na nežinau, aš šiandien vos ištvėriau pažastų depiliaciją pas kosmetologę, tai neįsivaizduoju kaip galima ištvert bikinio "procedūrėles" 

Su vasku?
Man atrodo,kad pazastu skausmingesne.Bikini nelabai-galima kenteti

QUOTE(Gulia @ 2007 06 20, 20:24)
nieko skausmingo ir pažastų depiliacija

QUOTE(Lilly @ 2007 06 21, 08:46)
O as pati su masinele pazastu depiliacija pasidarau, nelabau skauda. O bikini ir salone normaliai negaliu, nes mirstu is skausmo. Kiek mergu, tiek skausmingu vietu 

Aga, čia tai gerai pastebėta

Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2007 06 20, 21:16)

Pasirodo galima

QUOTE(Marzde @ 2007 06 21, 15:20)
Buvo, buvo, jau kiekviename forume jis pabuvojo po nnnn kartų

QUOTE(Tikra @ 2007 06 21, 11:58)
Patarimai bikini sriciai, kuriuos gavau is kosmetologes:
- skausmas mazesnis, jei depiliacija vyks savaite po menesiniu; savaite pries menesines skauda labiausiai.
- po depiliacijos tepti Bepantene Plus tepalu - taip uzkertamas kelias ivairiems uzdegimams, nuraminama oda.
- skausmas mazesnis, jei depiliacija vyks savaite po menesiniu; savaite pries menesines skauda labiausiai.
- po depiliacijos tepti Bepantene Plus tepalu - taip uzkertamas kelias ivairiems uzdegimams, nuraminama oda.
na, as menesiniu apie 2 metus neturejau (nestumas&maitinimas) ir dar panasiai kad tiek pat neturesiu (antras nestumas&tikiuosi maitinimas:), tai man tas nuskausminimo budas toooks tolimas:)