Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(mylimuke @ 2007 07 17, 10:26)
O man tos juosteles puse plauku palieka  g.gif

tai kad pas mane kaip jau rasiau labai mazai plaukeliu ant koju tai man viska uzgriebdavo smile.gif
Atsakyti
vakar buvau salone smile.gif
tai liko tu plaukeliu man, galima saky betkaip viska apravejo g.gif
sumokejau 80lt, tai galvoju, kazin ar verta, nes daugelyje vietu tuos plaukelius tik nutrauke, tai jie ataugs jau po keliu dienu doh.gif blink.gif ir ka vel eiti, gal voju epiliatoriu geriau pirksiu g.gif nes pati su vasku nelabai manau mokeciau , o ir kiek laiko reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 19, 09:27)
vakar buvau salone  smile.gif
tai liko tu plaukeliu man, galima saky betkaip viska apravejo  g.gif
sumokejau 80lt, tai galvoju, kazin ar verta, nes daugelyje vietu tuos plaukelius tik nutrauke, tai jie ataugs jau po keliu dienu  doh.gif  blink.gif  ir ka vel eiti, gal voju epiliatoriu geriau pirksiu  g.gif  nes pati su vasku nelabai manau mokeciau , o ir kiek laiko reiketu  4u.gif

O tai kuria vieta tau vaskavo? Man tas pats su blauzdom, nes plaukeliai labai ploni, tai kazkaip neisrauna ju man, o tiesiog nuplesia, ir rezultatas kaip pas tave, tai labai retai kojas vasku depiliuoju. Ir kur dareisi, kad taip prastai tave papesiojo? blink.gif as nelabai daug turiu su kuo lyginti, nes kelinti metai pas ta pacia darau, tik dabar antradieniui i sarmastyle dikiniui su cukrum uzsirasiau, nandysiu ikalbeti pilna depiliacija padarytu blush2.gif tai pranesiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 19, 11:24)
O tai kuria vieta tau vaskavo? Man tas pats su blauzdom, nes plaukeliai labai ploni, tai kazkaip neisrauna ju man, o tiesiog nuplesia, ir rezultatas kaip pas tave, tai labai retai kojas vasku depiliuoju. Ir kur dareisi, kad taip prastai tave papesiojo?  blink.gif  as nelabai daug turiu su kuo lyginti, nes kelinti metai pas ta pacia darau, tik dabar antradieniui i sarmastyle dikiniui su cukrum uzsirasiau, nandysiu ikalbeti pilna depiliacija padarytu  blush2.gif  tai pranesiu kaip sekesi  mirksiukas.gif

as klaipedoje dariausi, nelabai zinau kas kaip depiliuoja, nuejau i salona, kur drauge eina 4u.gif ir tikrai nelikau nustebinta rezultatu g.gif o depiliavo ir koja sir bikini siektiek, kiek iskenciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 19, 11:24)
tik dabar antradieniui i sarmastyle bikiniui su cukrum uzsirasiau, nandysiu ikalbeti pilna depiliacija padarytu  blush2.gif  tai pranesiu kaip sekesi  mirksiukas.gif

Esu girdėjusi, kad tokia cukraus depiliacija yra, bet kaip ten daroma tai nežinau, taigi viską aprašyk, ir įdomu kokia kaina, jaučiu daug brangiau negu su vašku.
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 19, 13:52)
as klaipedoje dariausi, nelabai zinau kas kaip depiliuoja, nuejau i salona, kur drauge eina  4u.gif  ir tikrai nelikau nustebinta rezultatu  g.gif  o depiliavo ir koja sir bikini siektiek, kiek iskenciau  blush2.gif

kas per salonas?
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 23, 08:36)
kas per salonas?

berods DITA, laukininku gatveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 07 16, 18:32)
Nusipirkau siandien sita vaska
user posted image

EXTRA FILM vaškas (Karite)

O kaip ji naudot?Pasitepus,sustingsta ir yra nuplesiamas ar reikiad dar priedo juosteliu?

Lauksim atsiliepimu !
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 07 24, 12:56)
O kaip ji naudot?Pasitepus,sustingsta ir yra nuplesiamas ar reikiad dar priedo juosteliu?

Lauksim atsiliepimu !

pagal aprašymą nereikia ax.gif
Shalimar, laukiam atsiliepimų? ar gerai rauna? neplyšta, netrupa?
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 24, 13:15)
pagal aprašymą nereikia ax.gif
Shalimar, laukiam atsiliepimų? ar gerai rauna? neplyšta, netrupa?

reiskia sustingsta ir lengvai nusiplecia su visais plaukais(kaip kad veido,bikini,pazastu depiliacija salonuose).
Faina biggrin.gif

Maciau neseniai Shalimar pasirode,galvojau parasys ka nors,o ziuriu ir dingo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 24 liepos 2007 - 12:28
Na mergaites, pasidariau pagaliau siandien ta cukraus depiliacija clap.gif Nezinau, gal cia isitikinimas, bet berods buvo maziau skausminga nei vaskavimas. Nesakau, kad neskauda, bet pakenciama. Dariausi tik bikini, ne pilna, kainavo 80 Lt, man patiko. Kai pagimdysiu, prasysiu kad man viska israutu lens.gif o tai dabar siek tiek paliko. Is maudimuko neturetu islisti:)
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 07 24, 12:56)

Lauksim atsiliepimu !

Cia elastinis vaskas, uzsitepti reikia labai plonai, tada plesti, be jokiu juosteliu. Va kaip raso

"EXTRA FILM vaškas

Tai naujausias atradimas vaškų pasaulyje (2-3 metai) – nauja vaškų karta. Tokį aukščiausios rūšies vašką turi tik DEPILEVE kompanija. Extra film savo savybėmis yra tarp tradicinio ir juostinio vaško. Visai kitokios tekstūros, tarsi guma, jis niekada nelūžta, kaip paprastas vaškas.

Extra Film vaškas dengiamas kaip tradicinis, su mentele, plonu sluoksniu. Ant odos vaškas nėra karštas, bet šiltas, nes greičiau atvėsta. Nuimamas kaip elastingas nejuostinis vaškas. Rauna tiek ilgus, tiek labai trumpus, plonus plaukus.

100% natūralus vaškas sukimba su plaukeliais, bet neprilimpa prie odos, todėl nedirgina jos. Idealiai tinka naudoti mažiems ir jautriems plotams: veidui, rankoms, bikini (labai ekonomiškas, nes dengiasi plonu sluoksniu). Taip pat galima naudoti ir jautriems dideliems plotams, ypač tiems žmonėms, kas turi odos problemų dėl išsiplėtusių venų ir kapiliarų (švelnesnė procedūra)."

As ketvirtadieni isbandysiu ji, dabar vis laiko nera doh.gif Parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 liepos 2007 - 18:23