Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 02, 08:13)
O cia parduotuve yra ar kazkoks grozio salonas? smile.gif

cia parduotuve jei apie vilniu klausi dirba nuo 8 iki 17val o 5dieni iki 15.45
Atsakyti
ech..koks negeras darbo laikas g.gif
Atsakyti
Ech, o man niekaip nepavyksta nusidepiliuot. Vienąkart tiesiog neturėjau kam mažiukės palikti, o dabar mano kosmetologė išėjo atostogų doh.gif
Atsakyti
Labutis, gal čia ir ne vieta, bet parduodu savo lazerinį depiliatorių Rio Salon Laser, 600 lt. Gal kam prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niki @ 2007 08 03, 16:07)
Labutis, gal čia ir ne vieta, bet parduodu savo lazerinį depiliatorių Rio Salon Laser, 600 lt. Gal kam prireiks smile.gif

O tai kodėl parduodi? Nebesidepiliuosi gal ar geresnį būdą suradai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Man irgi būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus apie tą lazerinį epiliatorių namų sąlygomis. Ar vertą jį pirkti, ar veiksmingas. Nes labai vargstu aš su savo jautria oda, o depiliuoti tai tikrai turiu ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2007 08 06, 13:47)
Man irgi būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus apie tą lazerinį epiliatorių namų sąlygomis. Ar vertą jį pirkti, ar veiksmingas. Nes labai vargstu aš su savo jautria oda, o depiliuoti tai tikrai turiu ką  blush2.gif

Tik reikia nepamiršti, kad lazeriniai epiliatoriai skirti tik tamsiems plaukeliams - jie šviesių "nemato", na nepašalina ar kaip ten...
Atsakyti
Žinau, kad tik tamsiems. Maniškiams tai būtų pats tas smile.gif
Atsakyti
tikrai butu neblogai placiau suzinot apie ta epiliatoriu.... rolleyes.gif
Atsakyti
kazkas labai gyret eveline depiliacini krema. siandien ziurinejau parduotuvej, tai kuri turejot omeny, zaliame ar roziniame ipakavime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 06, 13:51)
Tik reikia nepamiršti, kad lazeriniai epiliatoriai skirti tik tamsiems plaukeliams - jie šviesių "nemato", na nepašalina ar kaip ten...

Galima nudazyti biggrin.gif
Ar atvirksciai - esu girdejus, kad plaukelius su peroksidu nubalina, kad nesimatytu. Aisku jei jie labai jau veslus, tai kazi ar ir tai pades biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, parduoti noriu ta aparačiuką, nes turiu kitą, kiek kitokį naujesnį, noriu išbandyti ir jį smile.gif O su tais plaukeliais tai taip ir yra, aparatėlis naikina tik tamsius plaukus ir reikia daug kantrybės, nes naikina po vieną plaukelį, reikia tiksliai pataikyti. Dėl kainos galim derėtis.
Atsakyti