Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(lushis @ 2007 09 27, 22:37)
Na kaip jums taip sekasi  doh.gif  g.gif  aš ir pažastis per 10min nusidepiliuoju, atauga po trijų-keturių dienų  doh.gif  verysad.gif o kojos išvis  doh.gif  po trijų dienų  verysad.gif  o naudoju Braun Silk epil..šiaip daiktas tikrai geras..bet pas mane plaukai tamsūs, stiprūs ir jų daug...jie greit labai auga  verysad.gif

as ir naudoju Braun silk epil. tai kaip suprantu bus toks pats.na del pazastu , tai gal jos taip negreitai atauga .nes as jau kokie 6metai tik su epiliatorium jas tvarkau.tai gal jau gerokai susilpnejo saknys.o kol neturejau epiliatoriaus su pincetu ravedavausi.o del koju tai pas mane nors siaip ir daug plauku turiu , ir pas mane jie tikrai tamsusu,bet pas mane jie labai gerai issirauna, net kosmetologe pastebejo ,kad saknys labai dideles (kai pvz nuo bikinio raudavo plaukus kur buvo saknis ,tai kraujas net begti pradedavo) ir juodos o israuna be didesnio vargo.
na o tau net nzn ka parekomenduoti ,gal koki losjona kur stabdo plauku augima, ir galbut neseniai ta epiliatoriu naudoji?uztai gal greit atauga.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 28, 10:38)
O aš tai taip supratau, kad jeigu greitai atauga, tai vadinasi plaukas buvo nukirptas, nutrauktas, o ne išrautas. Nes realiai, tai po kiekvieno išrovimo vis silpnesni ir plonesni turėtų plaukai ataugti  ax.gif

O vat ką reikia daryti 10 min., kad nusiepiliuoti pažastis  doh.gif  g.gif  Man tai abi pažastis gal ir užima 2 minutės  thumbup.gif

na del plauku silpnejimo tai nepsakyciau ,as jau 6metai kazkur naudoju epiliatoriu ,skutimo nekenciu ir nenaudoju ,bet pas mane saknys nelabai plauko susilpnejo ,tik lengviau issitraukia, matyt oda priprato ar pan.o saknys lygiai tokio pat dydzio ,o plaukai lygiai tokie pat juodi,bet velgi skausmas ne ka mazesnis.ir dar galiu pateiktu viena pavyzdi, visada anksciau vaiksciojau pas kosmetologe del bikinio depiliacijos,na atrode jau nebelabai skauda ,bet karta negalejau ateiti ilgesni laika ,ir plaukai ilgesni ataugo, tai skausmas buvo zymiai didesnis nei pirmakarta kai dariau,vos istveriau ,ir dar diena po to skaudejo, tai man atrodo kad viskas priklauso nuo plauko ilgio.nors taip buna tik man vienai ,gal jums viskas visai kitaip.

ir man idomu kaip realiai galima suspeti ,per 2min.nusidepiliuoti pazastis.??tai kiek tu plauku pas jus?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 09 28, 12:16)
na del plauku silpnejimo tai nepsakyciau ,as jau 6metai kazkur naudoju epiliatoriu ,skutimo nekenciu ir nenaudoju ,bet pas mane saknys nelabai plauko susilpnejo ,tik lengviau issitraukia, matyt oda priprato ar pan.o saknys lygiai tokio pat dydzio ,o plaukai lygiai tokie pat juodi,bet velgi skausmas ne ka mazesnis.ir dar galiu pateiktu viena pavyzdi, visada anksciau vaiksciojau pas kosmetologe del bikinio depiliacijos,na atrode jau nebelabai skauda ,bet karta negalejau ateiti ilgesni laika ,ir plaukai ilgesni ataugo, tai skausmas buvo zymiai didesnis nei pirmakarta kai dariau,vos istveriau ,ir dar diena po to skaudejo, tai man atrodo kad viskas priklauso nuo plauko ilgio.nors taip buna tik man vienai ,gal jums viskas visai kitaip.

ir man idomu kaip realiai galima suspeti ,per 2min.nusidepiliuoti pazastis.??tai kiek tu plauku pas jus?

Pilnai sutinku sau tavo situacija ir nuomone, juk kiekvienos organizmas yra individualus ir kiekvienai vis kitaip su ta epiliacija smile.gif
O pažastyse tai visai beveik nebeliko plaukų lotuliukas.gif , išlenda keletas, tai jeigu greit aš jų nepašalinu (kaip dabar, nes nereikia plikas pažastis demonstruoti), tai po kokių dviejų savaičių perbraukiu su epiliatorium porą kartų ir psio tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, man labai panasiai kaip ir linuzielia'iai ( doh.gif ). labai priklauso nuo plauku ilgio. jei ilgesni, tai depiliacija vasku labai skausminga. Tiesa, gal kuri turit ir nenaudojat ta elastini vaska?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 09 28, 12:01)
as ir naudoju Braun silk epil. tai kaip suprantu bus toks pats.na del pazastu , tai gal jos taip negreitai atauga .nes as jau kokie 6metai tik su epiliatorium jas tvarkau.tai gal jau gerokai susilpnejo saknys.o kol neturejau epiliatoriaus su pincetu ravedavausi.o del koju tai pas mane nors siaip ir daug plauku turiu , ir pas mane jie tikrai tamsusu,bet pas mane jie labai gerai issirauna, net kosmetologe pastebejo ,kad saknys labai dideles (kai pvz nuo bikinio raudavo plaukus kur buvo saknis ,tai kraujas net begti pradedavo) ir juodos o israuna be didesnio vargo. 
na o tau net nzn ka parekomenduoti ,gal koki losjona kur stabdo plauku augima, ir galbut neseniai ta epiliatoriu naudoji?uztai gal greit atauga.

Tiesa, neperseniausiai, keli mėn kažkur 4u.gif aš ir bijau, kad juos man nutraukia g.gif
Beje, kai pritingiu ir atauga ilgesni, tai tikrai labiau skauda blink.gif o tau neįauginėjo plaukai per tuos 6 metus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swarovski @ 2007 08 24, 10:24)
Matai, kad neiauginetu plaukeliai, man kosmetologe sake,kad reikia darytis is karto po epiliacijos pylinga. jis nusveicia visas negyvas lasteles, ir tikrai neiauga.
Zinoma, nereikia gaileti pinigeliu ant sveitiklio wink.gif

jokiu budu ne is karto! pylingas tikrai padeda neiaugineti, bet tai daryti reikia plaukeliams pradejus ataugineti jau, kai pradeda lysti lauk smile.gif

beje, po epiliacijos is kart net praustis negalima ta diena mirksiukas.gif
Papildyta:
o dar kosmetolige man patare jeigu ne pilingu, tai medicinine adata iskelti atsargiai plaukeli is po odos, kas visiskai neskauda, pati bandziau, tik atsakingai reikia, ne griebti su visom mesom, o vos uzkliuti oda biggrin.gif kad plaukelis issikeltu, ir tada su pincetu isimti.

o namu salygom visa ta reikala vasku irgi galima atlikti, nesudetinga? pasakykit, kur galima ysigyti vasko ir sildytuva? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anime: 29 rugsėjo 2007 - 09:44
norejau paklausti tu kurios naudoja epiliatorius-kaip iskenciat skausma kai jis rauna plaukelius? Turejau epiliatoriu pries kokius gerus 5 metus, aisku dabar jie jau daug modernesni turbut, bet kiek pamenu tai is skausmo iki lubu sokinedavau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lushis @ 2007 09 28, 23:56)
Tiesa, neperseniausiai, keli mėn kažkur  4u.gif aš ir bijau, kad juos man nutraukia  g.gif
Beje, kai pritingiu ir atauga ilgesni, tai tikrai labiau skauda  blink.gif o tau neįauginėjo plaukai per tuos 6 metus?  4u.gif

del pirmos eilutes dalies tai nelabai suprantu ,ta prasme kad netaisyklingai lietuviskai? ar kaip?

taip kai atauga ilgesni tikrai skauda zymiai labiau ,net nzn kodel ,gal labiau pesa ,gal ..... net nezinau ,bet ilgesnius bijau auginti ,ir ant visu kuno vietu taip pat.Na ,siulau paciai paauginti ,sakykim, bikini kokius 2menesius ir pabandyti .

del iauginejimo ,tai pasakysiu tiek ,pazastyse, ir bikini srityje tai neiaugineja,per dideles saknys per juodi plaukai.gaila negaliu parodyti plauko saknies lotuliukas.gif ,bet pas MB zymiai silpnesi minetose vietose (cia pvz.), o va ant koju pastoviai iauga ,matyt silpni plaukai.
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2007 09 29, 11:27)
norejau paklausti tu kurios naudoja epiliatorius-kaip iskenciat skausma kai jis rauna plaukelius? Turejau epiliatoriu pries kokius gerus 5 metus, aisku dabar jie jau daug modernesni turbut, bet kiek pamenu tai is skausmo iki lubu sokinedavau.... blush2.gif

Nezinau ar gandas,bet girdejau kad labiau skauda su Phillips epiliatoriais,bet jie greiciau visa darba atlieka.Su Braun skauda maziau, bet viskas leciau.

O siaip ,ant dabar parduodamu epiliatoriu ,yra galvutes ,tam tikros- masazines ,saldomosios , ir kur sumazina rovimo plota.tai nzn ju nebandziau ,gal su siais minetais dalykais skauda maziau.

o as pati naudoju drastiska metoda, suimu ir suspauzdiu oda iki skausmo (kur tai imanoma) tada maziau skauda epiliuojant. Taip sakant vienas skausmas mazesnis uz kita (bent jau man). o taip tai gal padetu viska darant letai po truputi ,po keleta plauku raunant. arba 100gr ikalt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 29 rugsėjo 2007 - 20:04
turiu klausimeli naudojancioms elastini vaska... 4u.gif
nusipirkau as jo uzsienyje... (kito tuo metu neradau doh.gif ) bet jis man kazkoks keistas... (PS: anksciau naudojau tik paprasta karsta vaska). Esme tame, kad uztepus ant kojos pradeda dziut iskart.. antra karta pro ta pacia vieta jau neprabrauksi.. ir kai noriu nulupt jis tiesiog trupa kas 1 cm... tai man gavos ne depiliacija o 3 h zaidimas, kol nusidepiliavau 1 blauzda doh.gif
taigi klausimas: gal as darau ka nors blogai? per karstas vaskas? per saltas (nelabai tikiu..) ar siaip kokiu gudrybiu reikia zinot.. o gal prastos kokybes? (nors kaina to nepasako doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 10 08, 11:42)
turiu klausimeli naudojancioms elastini vaska...  4u.gif
nusipirkau as jo uzsienyje... (kito tuo metu neradau  doh.gif ) bet jis man kazkoks keistas... (PS: anksciau naudojau tik paprasta karsta vaska). Esme tame, kad uztepus ant kojos pradeda dziut iskart.. antra karta pro ta pacia vieta jau neprabrauksi.. ir kai noriu nulupt jis tiesiog trupa kas 1 cm... tai man gavos ne depiliacija o 3 h zaidimas, kol nusidepiliavau 1 blauzda  doh.gif
taigi klausimas: gal as darau ka nors blogai? per karstas vaskas? per saltas (nelabai tikiu..) ar siaip kokiu gudrybiu reikia zinot.. o gal prastos kokybes? (nors kaina to nepasako  doh.gif )

aš tokį turėjau, išmečiau
bet jis ko gero neelastinis g.gif elastinis netrupa
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 08, 11:45)
aš tokį turėjau, išmečiau
bet jis ko gero neelastinis g.gif elastinis netrupa

na bet nei juosteliu nera nieko.. raso siaip nulupti.. as galvojau, kad tokie tik elastiniai yra.. teks matyt ir man tada mest g.gif ieskoti kito ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal zinote, kur galima butu isigyti ta visu isgirta Byly Retard 2 in 1 krema? Baigiu visa Kauna aplakstyti g.gif O gal jau jo nebegamina ? cry.gif
Atsakyti