Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(Inlove @ 2007 10 10, 12:32)
Sveikos smile.gif

Gal zinote, kur galima butu isigyti ta visu isgirta Byly Retard 2 in 1 krema? Baigiu visa Kauna aplakstyti  g.gif  O gal jau jo nebegamina ?  cry.gif

seniai jo nemačiau. Turėjau kažkada,bet man jis jokio stebuklo nedarė-kaip įauginėjo tie plaukai,taip ir su juo pasitepus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 10 10, 12:53)
seniai jo nemačiau. Turėjau kažkada,bet man jis jokio stebuklo nedarė-kaip įauginėjo tie plaukai,taip ir su juo pasitepus doh.gif

Gal radai kokią kitą efektyvią priemonę nuo plaukelių įauginėjimo?
Atsakyti
Aš manau, kad jei šveistum su geru šveitikliu reguliariai odą ir kasdien teptum kremu tai būtų toks pat poveikis kaip ir byly retard kremo... neatsimenu, ką ten tiksliai rašo, lyg kažkas tokio kaip pašalina negyvų ląstelių sluoksnį ir neleidžia įaugti, lėtina plaukelių augimą... tai man atrodo toks pat poveikis gali būti kas kelios dienos šveičiant odą bei tepant 1 - 2 kartus per dieną (kaip ir byly retard) kitokiu losjonu, lėtinančiu plaukų augimą g.gif
Atsakyti
as naudoju pati pigiausia 'buk 3 minutes' krema, o nuplovus dar kavos tirsciauis nusveiciu kojas. rezultatas - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlove @ 2007 10 10, 12:32)
Sveikos smile.gif

Gal zinote, kur galima butu isigyti ta visu isgirta Byly Retard 2 in 1 krema? Baigiu visa Kauna aplakstyti  g.gif  O gal jau jo nebegamina ?  cry.gif

Jau labai senai ir aš teiravausi, ir ne tik aš. Tai gal vasaros pradžioje kažkuri rašė, kad Kaune Eurokos dar yra, bet po kiek laiko jau ir ten nebebuvo jo. Aš tai Vilniuje nusipirkau Eurokos Byly body care, tai drėkinantis pienelis plius lėtinantis plaukelių augimą. Na, naudoju jau gal pora mėn., bet nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklingas. Tiesa aš jo ir nenaudojau taip tiksliai, kaip yra siūloma, vis pamiršdavau, nes pradžioje reikia kelias savaites naudoti po kelis kartus dienoje, po to lyg po vieną kartą užtenka.
Paieškok Eurokos, gal dar yra toks.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 10, 14:10)
as naudoju pati pigiausia 'buk 3 minutes' krema, o nuplovus dar kavos tirsciauis nusveiciu kojas. rezultatas - thumbup.gif

as taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 10 10, 12:59)
Gal radai kokią kitą efektyvią priemonę nuo plaukelių įauginėjimo?

neradau doh.gif ypač siaubinga padėtis bikini srityje...bet tikiuos,kad laikui bėgant susitvarkys. Bent jau su pažastim taip buvo :iš pradžių įauginėdavo(nu net taip baisiai), o dabar beveik visai nebeįauga,o ir plaukelių apmažėjo,tai iš vis super cool.gif
Atsakyti
Taigi jau buvo kazhkieno mineta temoje, kad nuo iauginejimo padeda Bepanthen tepalas, pati ishbandzhiau ir tikrai galiu tai patvirtinti thumbup.gif ish daugybes iaugusiu plaukeliu nebere nei vieno, buna kad vienas kitas pradeda iaugineti, pastebejusi ishkart tepu ta vieta ir plaukelis visuomet ishlenda rolleyes.gif
labai achiu merginai parekomandavusei shi tepaliuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabandysiu Bepanthen, nes dėl to įauginėjimo jau nebesinori vašku depiliuotis. Dabar bandau kremais, bet irgi schmoll.gif nepatinka, po vaško daug geriau būna, jei ne tie plaukeliai. Kokį kremą rekomenduotumėt? O jei kas antrą kartą (vieną kartą vašku, kitą - kremu), gal mažiau įauginėtų?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 10 11, 10:19)
O jei kas antrą kartą (vieną kartą vašku, kitą - kremu), gal mažiau įauginėtų?

geriau peiliukai ir vaškas
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 11, 10:32)
geriau peiliukai ir vaškas

Po peiliukų ne tas žodis kaip baisiai išberia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 10 11, 10:08)
Taigi jau buvo kazhkieno mineta temoje, kad nuo iauginejimo padeda Bepanthen tepalas, pati ishbandzhiau ir tikrai galiu tai patvirtinti  thumbup.gif  ish daugybes iaugusiu plaukeliu nebere nei vieno, buna kad vienas kitas pradeda iaugineti, pastebejusi ishkart tepu ta vieta ir plaukelis visuomet ishlenda  rolleyes.gif
labai achiu merginai parekomandavusei shi tepaliuka  drinks_cheers.gif

Nu po depiliacijos patepti sudirgintą odą bepanthen tepalu tai tikrai gerai, bet kad padėtų nuo įauginėjimo tai dar negirdėjau blink.gif o tai jei koks spuogelis ar pūlinukas atsiranda nuo to įaugusio plauko, tai patepi bepanthen ir jis išlenda? unsure.gif
Atsakyti