Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(alter ego @ 2007 11 02, 09:55)
Yra kita blogybė - ima įauginėti.  verysad.gif

Man neįauginėja daugiau, negu skutant, nes vis prasieinu su masažine pirštine, tai gal tik vienas kitas įauga, ir kremais po depiliacijos tepliojuosi, kad oda nesausėtų.
Atsakyti
na as kiekviena vakara kruopsciai su astria pirstine pereinu ir man vienas kitas iauga, taciau veliau vis tiek islenda. svarbiausia pylinguoti, kai pradeda ataugineti tie plaukuciai. o dabar pas kosmetologe uzsisakiau kazkoki stabdanti augima ir iaugima losjona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 02 lapkričio 2007 - 12:11
QUOTE(doufyl @ 2007 11 02, 12:11)
na as kiekviena vakara kruopsciai su astria pirstine pereinu ir man vienas kitas iauga, taciau veliau vis tiek islenda. svarbiausia pylinguoti, kai pradeda ataugineti tie plaukuciai. o dabar pas kosmetologe uzsisakiau kazkoki stabdanti augima ir iaugima losjona smile.gif

Man buvo problema su iauginejimu ir depiliacijos negalejau, nes isberdavo. Pasidariau jau 3 fotoepiliacijos proceduras ir esu labai laiminga, nes vienas kitas plaukelis islenda ir darzu ravejimai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 11 02, 10:02)
būtent ir oda tampa negraži
aš varijuoju
derinu vašką ir peiliukus
pavasarį pradedu naudoti vašką, depiliuojuos kas 3-4 savaites, vėlų rudenį grįžtu prie peiliukų, iš pradžių tenka skųsti tyik kas savaitę, nes nuo vaško plaukai lėčiau auga ir silpnesni
a tiesa, dar prieš kalėdas nusidepiliuoju vašku, kad būtų ramybė šventiniu periodu

man kosmetologė irgi patarė taip daryti kai įauginės. mat jie įauga tada, kai suplonėja tiek, kad nebeprasimuša į paviršių. porą kartų paskutus vėl sustiprėja ir gali toliau ravėtis :}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lieknoji: 02 lapkričio 2007 - 20:33
QUOTE(pempe @ 2007 11 02, 22:29)
Man buvo problema su iauginejimu ir depiliacijos negalejau, nes isberdavo. Pasidariau jau 3 fotoepiliacijos proceduras ir esu labai laiminga, nes vienas kitas plaukelis islenda ir darzu ravejimai baigesi thumbup.gif

viska nuima? ar tik soniukus? kuo skiriasi fotoepiliacija nuo lazerio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lieknoji @ 2007 11 02, 20:32)
man kosmetologė irgi patarė taip daryti kai įauginės. mat jie įauga tada, kai suplonėja tiek, kad nebeprasimuša į paviršių. porą kartų paskutus vėl sustiprėja ir gali toliau ravėtis :}

Logiškas sprendimas, bet aš būtent to ir siekiu, kad tie nenaudėliai ne stiprėtų, o silpnėtų. Tai gal pavyks kažkaip su pylingais išsisukti, kad neįaugtų.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2007 11 02, 21:29)

gal galima butu pasiteiraut, kiek ta procedura kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 03, 14:02)
gal galima butu pasiteiraut, kiek ta procedura kainuoja?  g.gif

kiek zinau, cia siulo tokia paslauga

www.sviesosimpulsas.lt
Atsakyti
O as vakar sukaupiau visa savo drasa - ilgai kaupiau, gal kokias kelias valandas g.gif - ir pabendravau su epiliatorium doh.gif
Oj, kaip nemalonu, kaip skauda doh.gif Ir kas isvis sugalvojo, kad tiek daug plauku turi but ant moters kuno wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 04, 21:13)
O as vakar sukaupiau visa savo drasa - ilgai kaupiau, gal kokias kelias valandas  g.gif - ir pabendravau su epiliatorium  doh.gif
Oj, kaip nemalonu, kaip skauda doh.gif  Ir kas isvis sugalvojo, kad tiek daug plauku turi but ant moters kuno  wacko.gif  mega_shok.gif

tai vat, nera ka apkaltinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 04, 20:20)
tai vat, nera ka apkaltinti biggrin.gif

hormonus gal? g.gif turiu drauge, tai praktiskai neauga jai plaukai, kur nereikia, belieka tik pavydet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 04, 21:40)
hormonus gal? g.gif turiu drauge, tai praktiskai neauga jai plaukai, kur nereikia, belieka tik pavydet  doh.gif

negražu pavydėt bet tikrai pavydžiu, nes mane tas mano "šerizmas" siaubingai kankina. į salonus eiti man prabanga, o su epiliatoriumi tik kojas kankinu, kitur nerizikuoju, tai skutimas košmaras

o gal bandėt
http://www.topshop.l...p;esid=16999208
Atsakyti