Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(pempe @ 2007 11 07, 01:14)
nesuprantu, kaip jus cia skaiciuojate?
kainos aiskiai parasytos (cia as is www.groziocentras.lt)
Fotoepiliacija. Vienos procedūros kaina
Viršutinė lūpa 100-150 Lt
Pažastys 180-240 Lt
Rankos 240-360 Lt
Bikini 240-360 Lt
Blauzdos 360-480 Lt
Šlaunys 450- 600 Lt [/I]pvz kai as dariau bikini (spalio men) buvo su nuolaida, tai mokejau 120 litu uz visa procedura, sekanti karta man kainuos apie 240, visas kursas bus apie 1000 litu.

tai man reiketu pazastu, bikini, blauzdu bei slaunu (jei jau daryt, tai daryt blush2.gif ). Jei viska sudet, tokia kosmine kaina ir iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 11 07, 20:14)
Tikiu. Bet fotoepiliacija man yra žiauriai per brangi, o depiliuojantis depiliatoriumi ar vašku, plaukai tikrai labai praretėja, lėčiau atauga - su depiliatoriumi draugauju 10 metų, tai irgi šį tą žinau cool.gif
Be to, ką gali žinot, gal po metų - kitų atsiras pigių ir efektyvių plaukų pašalinimo suvisam ar labai ilgam priemonių... Kodėl nepasvajojus... rolleyes.gif

pigiu ir efektyviu dalyku gyvenime nebuna:(
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2007 11 06, 20:26)
Tai jau geriau aš kosmetologei po 40-50 Lt palikinėsiu kartą į mėnesį, kol tų plaukų sumažės ir rečiau lankytis reikės. O tai čia kosminės kainos gautųsi... blink.gif

uz 50 litu tau padaro ir bikini, pazastis ir visa kita? Ir as noriu tos kosmetologes numeriuko?
Atsakyti
Va,pasigirsiu truputi blush2.gif
Pagaliau isdrisau depiliacijai vasku bikinio srity thumbup.gif Aisku skaudejo,aikciojau ir sokciojau,bet istveriau biggrin.gif Ir kokia dabar patenkinta esu del to svelnumo bigsmile.gif
Atsakyti
o as pasidariau pries savaite , niu, gal keliom dienom daugiau, ir ka galvojat, jau ataugineja doh.gif nusisaut galima mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 09, 19:47)
o as pasidariau pries savaite , niu, gal keliom dienom daugiau, ir ka galvojat, jau ataugineja  doh.gif nusisaut galima  mega_shok.gif

nera ko stebetis, tikrai 4u.gif matyt turi stipru plauka ir jis sunkiai pasiduoda. nereikia tiketis geru rezultatu po pirmo karto. cia tas pats kaip ir kovojant su spuogeliais.

kaip sake mano kosmetologe, viena kliente 2 metus kovojo kol ji susilpnejo ir tik vietomis prasikala dabar. kantri moteriske.

o as jau 6 kartus dariausi ir laiko ~2savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 09, 20:13)
nera ko stebetis, tikrai 4u.gif  matyt turi stipru plauka ir jis sunkiai pasiduoda. nereikia tiketis geru rezultatu po pirmo karto. cia tas pats kaip ir kovojant su spuogeliais.
kaip sake mano kosmetologe, viena kliente 2 metus kovojo kol ji susilpnejo ir tik vietomis prasikala dabar. kantri moteriske.
o as jau 6 kartus dariausi ir laiko ~2savaites  smile.gif

Na man irgi atauga po 1.5sav, o kailiukas mano tikrai storas ir tvirtas. Pazastyse ir ant gaktos kai rove, tai net kraujo taskeliai buvo, pazastys labai sunkiai issirove, ir su pincetu paskui pesiojo dar... O vat ant koju jau ne pirmas kartas ir tikrai siek tiek svelnesni ir plonesni plaukeliai. Tikiuosi kuo toliau, tuo lengviau jie rausis biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, papasakokit man tundrai kaip naudotis vasku doh.gif
nusupirkau veet vasko juosteles su mentoliu, pasildziau tarp delnu, dejau ant kojos, bandziau staigiu judesiu traukti - keli plaukai nusidepiliavo, o vasko gabaliukai liko ant odos. Cia taip turi buti? ir svarbiausia labai sunkiai nusiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 07, 22:39)
tai man reiketu pazastu, bikini, blauzdu bei slaunu (jei jau daryt, tai daryt  blush2.gif ). Jei viska sudet, tokia kosmine kaina ir iseina  ax.gif

Bet sudejus visus pinigus,kazin kiek gautusi g.gif Zymiai daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2007 11 07, 22:51)
uz 50 litu tau padaro ir bikini, pazastis ir visa kita? Ir as noriu tos kosmetologes numeriuko?

Skelbimuose, "Paslaugų" skyrelyje, surasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 09, 20:13)
nera ko stebetis, tikrai 4u.gif  matyt turi stipru plauka ir jis sunkiai pasiduoda. nereikia tiketis geru rezultatu po pirmo karto. cia tas pats kaip ir kovojant su spuogeliais.

o as jau 6 kartus dariausi ir laiko ~2savaites  smile.gif

Kad tai butu pirmas kartas, tai net ir neprasiziociau,o dziaugciausi, kad nors savaite pragyvenau be nereikalingu plauku clap_1.gif. Bet kad as jau kokius 3 metus tais sadistiniais dalykeliais uzsimineju wacko.gif, o rezultatas tik savaitei doh.gif
Atsakyti
As tai uz viska (blauzdos, slaunys, bikinis visiskas, pazastys) moku 80lt ax.gif

P.S. O ar jum visi plaukai issirauna ir oda svelnut svelnutele buna? Pas mane tai vieni buna ohoho kokie ilgi (jau net paciai del ju geda buna biggrin.gif ),o kiti tokie trumpuciai, kad net neissirauna.O po kiek laiko jie uzauga vel ilgi, o tie israuti buna trumpuciai, ir taip pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 11 10, 00:12)
Bet sudejus visus pinigus,kazin kiek gautusi g.gif Zymiai daugiau 4u.gif

niu, as skaiciavai pagal ju kainyna, kuris buvo duotas ju puslapy, nors gal ir neteisingai sudejau g.gif
Atsakyti