Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

QUOTE(*Marija* @ 2007 11 10, 14:08)
Kad tai butu pirmas kartas, tai net ir neprasiziociau,o dziaugciausi, kad nors savaite pragyvenau be nereikalingu plauku clap_1.gif. Bet kad as jau kokius 3 metus tais sadistiniais dalykeliais uzsimineju wacko.gif, o rezultatas  tik savaitei doh.gif

kantrybes tau 4u.gif stipru plauka turi. pas mane bikini srityje taipogi stiprus.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 11, 14:05)
kantrybes tau 4u.gif  stipru plauka turi. pas mane bikini srityje taipogi stiprus.

aciu 4u.gif
cia daugiau ne stiprybes reikia, o nejautriu nerviniu lasteliu g.gif mes su drauge visada juokaujam, kad reikia prisigerti, o tada jau galima ir mazachizmu uzsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as nusipirkau 'byly depil' vaska ir bandziau namu salygom nusidepiliuoti bikini. truputi baisoka buvo, ilgai uztrukau, bet jau kita karta tai mokesiu ir gausis geriau as taip manau. bet tikrai man patiko, visai geras dalykelis, tik kai laiko arba patirties daug turi smile.gif po keliu dienu kai ataugs plaukai pazastyse irgi pabandysiu, tada jau ir ant koju ravesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 11 11, 16:57)
o as nusipirkau 'byly depil' vaska ir bandziau namu salygom nusidepiliuoti bikini. truputi baisoka buvo, ilgai uztrukau, bet jau kita karta tai mokesiu ir gausis geriau as taip manau. bet tikrai man patiko, visai geras dalykelis, tik kai laiko arba patirties daug turi smile.gif po keliu dienu kai ataugs plaukai pazastyse irgi pabandysiu, tada jau ir ant koju ravesiu smile.gif

ryztingas zingsnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 11, 16:59)
aciu  4u.gif
cia daugiau ne stiprybes reikia, o nejautriu nerviniu lasteliu  g.gif  mes su drauge visada juokaujam, kad reikia prisigerti, o tada jau galima ir mazachizmu uzsiimti  mirksiukas.gif

o man kaip tik reikia kantrybes, nes man neskauda, kad ir kur bepestu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 11, 20:48)
o man kaip tik reikia kantrybes, nes man neskauda, kad ir kur bepestu biggrin.gif

gal apsikeiciam pojuciais? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis,mergaites.Antrakart depiliuojuos savo platu bikini sriti pas savo kosmetologe.Patikekit,isbandziau visas priemones kaukdama namu salygom,pas ja negaliu beveik pajaust skausmo.Visu pirma,ji sugeba uzkalbint,antra,jos judesiai greiti ir igude.Trecia,kaina prieinama.Tai ko mums namie sienas taskyt,dejuot,vyrus ant ausu statyt, jei braziliskas bikinio depas tik 30lt kainuoja? g.gif
Atsakyti
Ir kur tokia kosmetologe gyvena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 15, 17:38)
Ir kur tokia kosmetologe gyvena?  ax.gif

Man irgi idomu g.gif Ne del kainos, o del to, kad neskauda biggrin.gif
Atsakyti
merginos, gel kuri turit namie isigijusios lazerini epiliatoriu? idomu pasidare ar tikrai veiksmingi jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 15, 17:45)
Man irgi idomu  g.gif  Ne del kainos, o del to, kad neskauda  biggrin.gif

mergaites pasidalinkit kur bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar skaiciau kazkokio naujo epiliatoriau aprasyma - malonus pojuciai, jokio skausmo ir galesit epiliuotis visose vietose, kur Jums tik reikia blink.gif . Niu, paaiskinkit man, kaip gali buti rovimo procesas neskausmingas? g.gif niekaip nedaeina doh.gif
Atsakyti