Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija: įvairios priemonės, patarimai

Sveikos, mergaites

kadangi tokios temos neradau, tai nusprendziau uzvesti pati. Pati esu isbandziusi visokias plauku salinimo priemones, bet niekas netinka - po skutimo labai greitai atauga ir tokie seriai! blink.gif Po depiliacijos pas kosmetologe vasku irgi trumpai telaiko - gal kokia savaite ir galiu isvaikscioti, bet ne ilgiau. Pati nusipirkau epiliatoriu, bet viskas vyksta dar greiciau nei is po kosmetologes. Namie irgi bandziau vasku naudotis - nieko gero. Dabar eile kremams blink.gif
Taigi kokius depiliacinisu kremus naudojate? kokie geriausi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal kuri žinot, kur galima rast Byly Retard? Perskaičiau, kad jis Eurokos yra, bet užvakar akropoly buvau, tai pirmą kartą apie tokį girdėjo. Byly priemonių tai yra, bet būtent to Retard tai nėra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 05 25, 11:07)
Sveikos. O gal kuri žinot, kur galima rast Byly Retard? Perskaičiau, kad jis Eurokos yra, bet užvakar akropoly buvau, tai pirmą kartą apie tokį girdėjo. Byly priemonių tai yra, bet būtent to Retard tai nėra. g.gif

aš pirkau gal prieš metus akropolio eurokose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 05 25, 11:09)
aš pirkau gal prieš metus akropolio eurokose cool.gif

Tai gal iš viso jo jau nėra doh.gif . O aš taip noriu...prisiskaičiau apie ji gerų dalykų, tai galvojau gal padėtų.
Atsakyti
aš mačiau byly justiniškių eurokos
Atsakyti
Sveikutės,
turiu 12 (beveik 13 metų) dukrelę...ji nori kaipnos pašalinti plaukus nuo rankų ir kojų, tačiau labai bijau, kad ji gana maža...
Taigi...ką patartumėt??Gal žinote ar tai patartina tokio amžiaus merginoms??

Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 05 25, 16:16)
Sveikutės,
turiu 12 (beveik 13 metų) dukrelę...ji nori kaipnos pašalinti plaukus nuo rankų ir kojų, tačiau labai bijau, kad ji gana maža...

hmmm o vasara pasveises plaukiukai gal nebe taip matysis... nzn, man atrodo jo mazoka dar depiliacijoms, nors siais laikais mergaites greit bresta suaugeliskiems dalykams, o tuo labiau jei ji diskomforta jaucia.. gal tu geriau su dermatologe pasitark, nes kremuose gi stiprios medziagos nuedancios plauka, kad nesusigadintu odeles, ateiciai daugiau bedu nebutu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 05 25, 17:16)
Sveikutės,

O aš turiu sesę 13 metų (14-ti eina), tai jin jau 12-os bandė depiliacinį kremą ir nieko, neišbėrė. Dabar su epiliatorium kojas tvarko, nors labai šviesūs plaukeliai, bet jau jinai ir visi kiti pagal ją juos įžiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 05 23, 21:53)
Sveikutės,
Dėkoju už atsakymą... biggrin.gif  4u.gif

Gal reiktų su kokia kosmetologe pasitarti dėl priemonių, nors skutimas tikrai negali turėti kažkokių šalutinių poveikių, kaip pvz. kremai. Bet jei jau pradės depiliuotis tai ir reiks kas kelias savaites depiliuotis ilgai, ilgai.

QUOTE(n1lka @ 2007 05 25, 11:07)

Pažiūrėk gal kitam Eurokose jo yra. Šiaip dar buna Kosmadoje.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 23, 21:16)
Atsaldyti vaska negerai, ji kaip tik reikia itrinti kad isiltu stipriai ir iskart plesti wink.gif

bandziau taciau man per daug skauda... todel negaliu pakelt pries save rankos.. tiksliau negaliu tinkamai itempt odos ! (tas ir labai svarbu) tad man ir nieko neiseina..
Papildyta:
QUOTE(sssaule @ 2007 05 25, 22:09)
Gal reiktų su kokia kosmetologe pasitarti dėl priemonių, nors skutimas tikrai negali turėti kažkokių šalutinių poveikių, kaip pvz. kremai. Bet jei jau pradės depiliuotis tai ir reiks kas kelias savaites depiliuotis ilgai, ilgai.

kazkurioj temoj buvo kalbeta... tos kurios anksti pradejo depiliuotis skundes.. per anksti "uzkabino" sviesius plaukelius ir tie tiesiog pradejo tamseti... tad gavos didelis plaukuotumas po 10 ar 20 metu... tad skutimas tikrai nepatariamas.. o as isvis ka nors daryt reikia klausimas.. jei jie tikrai sviesus unsure.gif
manau is tikruju kosmetologe galetu labiau padeti, pakonsultuoti.. o cia tik patirtis.. ir is jos isvados:)
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 05 25, 14:16)
Sveikutės,

Cia jus jau pati turit matyti kiek tos problemos yra pas mergaite, jei ji jaucia kompleksa ir tu plauku istikruju yra tai nuveskit pas kosmetologe kuri su vasku greitai ir taisiklingai juos pasalins. Tik tegu jokiais budais neskuta plauku nuo ranku nes tada tikrai atrodys nekaip kai jie prades tamseti ir storeti. Dabar vaikai pradeda anksciau bresti tad ir nereikia to bijoti, manau psihcologine busena svarbiau, gal is jos kas nors pasijuoke ? prades slepti kuna, bendraut maziau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 25, 18:16)
hmmm o vasara pasveises plaukiukai gal nebe taip matysis... nzn, man atrodo jo mazoka dar depiliacijoms, nors siais laikais mergaites greit bresta suaugeliskiems dalykams, o tuo labiau jei ji diskomforta jaucia.. gal tu geriau su dermatologe pasitark, nes kremuose gi stiprios medziagos nuedancios plauka, kad nesusigadintu odeles, ateiciai daugiau bedu nebutu.  g.gif

QUOTE(Vitulka @ 2007 05 25, 18:45)
O aš turiu sesę 13 metų (14-ti eina), tai jin jau 12-os bandė depiliacinį kremą ir nieko, neišbėrė. Dabar su epiliatorium kojas tvarko, nors labai šviesūs plaukeliai, bet jau jinai ir visi kiti pagal ją  juos įžiūri smile.gif

QUOTE(sssaule @ 2007 05 25, 22:09)
Pažiūrėk gal kitam Eurokose jo yra. Šiaip dar buna Kosmadoje.

QUOTE(Rykute @ 2007 05 26, 01:10)
Cia jus jau pati turit matyti kiek tos problemos yra pas mergaite, jei ji jaucia kompleksa ir tu plauku istikruju yra tai nuveskit pas kosmetologe kuri su vasku greitai ir taisiklingai juos pasalins. Tik tegu jokiais budais neskuta plauku nuo ranku nes tada tikrai atrodys nekaip kai jie prades tamseti ir storeti. Dabar vaikai pradeda anksciau bresti tad ir nereikia to bijoti, manau psihcologine busena svarbiau, gal is jos kas nors pasijuoke ? prades slepti kuna, bendraut maziau ir t.t.

labai aciu visoms, kurios nepatingejo ir atrase...manau, kad reiks kur apsilankyti... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti